Jest możliwość ustawić w opcjach wahoo aby na urządzeniu podejrzeć sumę wszystkich jazd?
Przebieg całkowity jest w aplikacji.
Napisano 26 sierpień 2020 - 18:36
Jest możliwość ustawić w opcjach wahoo aby na urządzeniu podejrzeć sumę wszystkich jazd?
Przebieg całkowity jest w aplikacji.
Napisano 26 sierpień 2020 - 18:37
Czy po update FW do wersji 8214 wyświetlają się wartości wybranego przełożenia (np. 2-6) oraz wizualnie z Di2?
Update 8223 Fixed: DI2 not displaying correctly on bike computers
Napisano 31 sierpień 2020 - 05:05
Ja zauważyłem, że jak nie ruszę telefonu przez całą jazdę to live tracking działa cały czas. Jak odpalę aplikację w trakcie jazdy to live tracking pokaże wszystko do momentu odpalenia aplikacji a później już stoję w miejscu.Po przeinstalowaniu aplikacji Live Tracking zadziałał. I działał przez całe 42 minuty
Napisano 31 sierpień 2020 - 05:32
Ja zauważyłem, że jak nie ruszę telefonu przez całą jazdę to live tracking działa cały czas. Jak odpalę aplikację w trakcie jazdy to live tracking pokaże wszystko do momentu odpalenia aplikacji a później już stoję w miejscu.
Xiaomi jak coś.
Wysłane z mojego MIX 2 przy użyciu Tapatalka
Własnie wczoraj tak chyba było. Sprawdzałem czy działa i, jak się później okazało, od tego momentu już d..pa
Napisano 31 sierpień 2020 - 07:45
Patrząc po tym: https://groups.googl...ers/sXic8T714oA i https://groups.googl...ers/A5OPm-sLl4Y(i nie tylko)
to teoretycznie powinno pomóc przeinstalowanie aplikacji Companion.
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 31 sierpień 2020 - 08:35
Problemy z poprawnym działaniem aplikacji i samego komputerka to jedno.
Drugie, to całkowity brak aktualizacji map.
Mam roam od lipca 2019r. i od tego czasu żadnej aktualizacji. A sam sporo edytowałem OSM (na bazie której Wahoo tworzy swoje mapy).
Już pisałem do Wahoo. Zbyli mnie, że aktualizacje robią na bieżąco i jak wyjdzie, to aplikacja mnie powiadomi.
Napisano 31 sierpień 2020 - 08:41
Napisano 31 sierpień 2020 - 09:06
Pisałeś, że masz problemy z połączeniem ROAMa z wifi. I to uprzykrza synchronizację tras.
Doradziłem więc, że w takich przypadkach sprawdź w aplikacji na kom. czy nowa trasa się zsynchronizowała i wrzuć ja na licznik przez BT.
Ale pamiętam, że kiedyś był problem (nie wiem, czy naprawili), że jak już jakas trasa z rwgps była widoczna w aplikacji, to gry zrobiłem jakąś modyfikację trasy w serwisie rwgps, to potem tej zmiany nie synchronizowała apka Wahoo. Trzeba było zapisać modyfikowaną trasę jako zupełnie nową.