Ehh, Co To Sie Robi Na Tym Świecie...
Posted 24 August 2019 - 07:49
Lekkie. Tanie. Mocne. Wybierz dwa - C. Boardman
Gosc_tobo_*
Posted 24 August 2019 - 14:21
O jakich danych osobowych mówisz, Siara_iwj?
O tych, które ktoś sam dobrowolnie podaje jak na tacy, na tym forum, przy okazji chwalenia się swoim doświadczeniem w serwisowaniu rowerów?
https://szosa.org/to...0000-pln/page-2
http://nieoceniam.pl...k-dura-ace-di2/
I jeszcze sam je potwierdza?
Nawet dziecko by się domyśliło.
Ja nie zaglądałem tobo do dowodu osobistego i nie mam o nim żadnych więcej informacji niż sam dobrowolnie zamieszcza i ujawnia.
Zresztą, moja wiedza jest przecież tylko wiedzą z internetu, więc bezwartościową. Prawda, tobo?
To jest tak samo bezwartościowa wiedza jak ta zaczerpnięta z jutuba, czyż nie?
Każdy twój wpis jest bezwładnościowy. Potwierdzam.
Gosc_marvelo_*
Posted 01 September 2019 - 19:51
Jest ich coraz więcej. I już podrzynają gardła (choć na razie głównie zwierzętom - bo mięsko musi być halal). Nie obchodzi ich obowiązujące w Polsce prawo.
Czyli zachowują się dokładnie według schematu, o którym wspominałem.
W Bieszczadach jeszcze ich nie widziałem, ale w Zakopanem jest ich już pełno (siostra właśnie wróciła i była w szoku ile ich tam jest).
Na razie sondują grunt. Sypną groszem i gospodarz może przymknie oko i uśpi swą czujność, a potem oni uderzą ze zdwojoną siłą.
Posted 04 September 2019 - 08:06
"Szok"hehe: "Inżynierom" i "lekarzom" nie chce się pracować: https://nczas.com/20...anie-uchodzcow/
Posted 04 September 2019 - 10:04
Garść rzetelnych info, innych niż fakenewsy i pseudonaukowy bełkot obecny w mediach od kilkunastu dni. I tego kto tu traci, kto zyskuje i komu ten cały szum jest na rękę. Jakoś od początku bardziej wierzyłem Cejrowskiemu, który przesiedział tam x-dziesiąt lat i jego komentarzowi w tej sprawie niż celebrytom, ekologom, z wygodnego fotela siejącym posty i tweety z fałszywymi informacjami.
- astronom, EmPe and Biniu like this
Posted 06 September 2019 - 13:29
Marvelo, weź pod rozwagę zapisy regulaminu forum:
§3. Użytkownikowi zabrania się:
[...]
2. Obrażania innych narodowości, ras ludzkich, poglądów politycznych i religii.
3. Propagowania treści uważanych za obraźliwe - rasizm, seksizm itp.
bo jak dla mnie wątek Ehh, Co To Sie Robi Na Tym... zaczyna niebezpiecznie wkraczać w obszar łamania postanowień regulaminu. Są granice tolerancji, ale raczej nie chciałbym, żeby ktoś posądził administrację o propagowanie mowy nienawiści. Lepiej na zimne dmuchać. Tak więc sugeruję, żebyś jednak trochę wstrzymał się z propagowaniem swoich poglądów antymuzułmańskich.
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Gosc_marvelo_*
Posted 07 September 2019 - 00:16
Są granice tolerancji, ale raczej nie chciałbym, żeby ktoś posądził administrację o propagowanie mowy nienawiści. Lepiej na zimne dmuchać. Tak więc sugeruję, żebyś jednak trochę wstrzymał się z propagowaniem swoich poglądów antymuzułmańskich.
Nie wiem, czy obejrzałeś tą ostatnią wypowiedź Anne Marie Waters, ale w tych Twoich trzech zdaniach streszcza się to, o czym ona mówi w tym filmie. Tak, o Tobie mowa. Twoje zachowanie i język wpisują się idealnie w schemat działania ludzi, którzy już klęczą przed islamem i drżą ze strachu przed jakimkolwiek nawet posądzeniem o propagowanie tzw. islamofobii.
Zamiast bronić wolności słowa (co jednak w jakiś sposób próbował robić Siara_iwj), straszysz propagowaniem mowy nienawiści i określasz moje poglądy jako antymuzułmańskie. To tak jak zwolennicy aborcji, którzy mówią o sobie "pro-choice", a przeciwników określają "anti-abortion". Tymczasem ci drudzy są po prostu "pro-life". A ja jestem po prostu pro-chrześcijański, do czego zgodnie z regulaminem mam prawo.
I powiedz mi jeszcze , którą to konkretnie rasę i narodowość obrażam, poddając krytyce islam?
W ogóle pojęcia "obrażać" czy "treści uważane za obraźliwe" też są mało precyzyjne.
Czy jest tu jakiś muzułmanin, który poczuł się obrażony?
Prozor, kogo się boisz?
Kto to jest ten "ktoś"?
Czy wspominałem już gdzieś, że w internecie kończy się wolność słowa?
Obawiam się, że z nadejściem Prozora ten koniec jest coraz bliżej.
Gosc_tobo_*
Posted 07 September 2019 - 07:35
Poza tym jeśli uważasz że pewne osoby nie wykonują należycie swojej funkcji zawsze możesz złożyć wniosek o jej przydzielenie tobie.
Jakie masz w tym względzie szanse?
Gosc_tobo_*
Posted 08 September 2019 - 15:31
Już się zacząłem zastanawiać czy oni udają czy ode mnie czują skrywaną sympatię którą o mnie wobec nich wyczułeś.
W czym leży problem...