Urządzenia Treningowe Garmin (Edge/fenix/fr) + Akcesoria
Started By
Prozor
, 22 wrz 2010 07:01
11806 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04 czerwiec 2012 - 21:57
Zależy którego Edga? Jak np 705 to zyskujesz mapy i kolorowy ekran.czy jeśli posiadam Garmina Forerunnera 310XT (multisport) to jest sens kupować EDGE?
Czy są jakieś różnice w funkcjach?
310 ma mniejszy ekran w porównaniu ze sprzętem typowo rowerowym.
Ale jest bardziej uniwersalna.
Zamieniłem 705 na 310 i nie narzekam.
Napisano 04 czerwiec 2012 - 22:08
500-ka ma dodatkowo termometr ;-) No i wygląd zdecydowanie bardziej PRO
http://www.radello.pl - odżywki Dextro Energy / Honey Stinger / Huma Gel / Nuun, kosmetyki Sportsbalm / Bodyglide - bezpośrednio od dystrybutora/importera
Napisano 05 czerwiec 2012 - 09:31
Ja mam 310 i taki uchwyt http://www.garmin24....10-11215-00/476
Przełożenie go z roweru na rękę zajmuje 3s.
I zamiast PRO mamy TRI
Przełożenie go z roweru na rękę zajmuje 3s.
I zamiast PRO mamy TRI
Napisano 08 czerwiec 2012 - 13:32
siemka,
Nie bawiłem sie jeszcze we wgrywanie tracków do Edghe 500, gdyż słyszałem, że w terenie garmin może często "wrzeszczeć", że jest poza trasą.
Jednak jestem w stanie przymknąć na to oko, jesli jest możliwość podejrzenia profilu trasy. Czy da się ustawić taki widok?
z góry dzięki!
Nie bawiłem sie jeszcze we wgrywanie tracków do Edghe 500, gdyż słyszałem, że w terenie garmin może często "wrzeszczeć", że jest poza trasą.
Jednak jestem w stanie przymknąć na to oko, jesli jest możliwość podejrzenia profilu trasy. Czy da się ustawić taki widok?
z góry dzięki!
Napisano 08 czerwiec 2012 - 23:10
Znów mam problem z kursami. Stworzyłem sobie taki kurs http://www.gpsies.co...zttgmgmwiermotz
Zaznaczyłem GPX Route, wyeksportowałem do Edka i przez pierwszych kilkadziesiąt km było ok, ale za Tarczynem zaczęły się kłopoty. Edek zaczął kombinować jakby tu skrócić mi drogę i ciągle kazał mi skręcać gdzieś gdzie nie miałem na to ochoty.
Czy może mieć na to wpływ fakt, że pozostawiłem domyślną liczbę koordynatów (917)?
Jeśli tak to jaka ich liczba jest właściwa?
Zaznaczyłem GPX Route, wyeksportowałem do Edka i przez pierwszych kilkadziesiąt km było ok, ale za Tarczynem zaczęły się kłopoty. Edek zaczął kombinować jakby tu skrócić mi drogę i ciągle kazał mi skręcać gdzieś gdzie nie miałem na to ochoty.
Czy może mieć na to wpływ fakt, że pozostawiłem domyślną liczbę koordynatów (917)?
Jeśli tak to jaka ich liczba jest właściwa?
Napisano 11 czerwiec 2012 - 06:45
Wober ja już od dawna zrzucam tylko ręcznie Tak jest szybciej i wygodniej.
pzdr
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 11 czerwiec 2012 - 07:41
Przy aktualizacji coś pisało, że jak masz dużo plików to jakieś tam problemy mogą wystąpić.
Weź wszystkie zrzuć i usuń z Garniaka, może to pomoże i kolejne już będą Ci się normalnie ładować.
pzdr
Weź wszystkie zrzuć i usuń z Garniaka, może to pomoże i kolejne już będą Ci się normalnie ładować.
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...