RB jak Rondo Babka
Started By
krzy1976
, 22 wrz 2010 16:25
1389 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27 kwiecień 2011 - 20:08
Są pewne rzeczy podczas jazdy w grupie, których nie ma prawa zrobić nikt, ani doświadczony, ani początkujący. Ja miałem spięcie ze starszym niby doświadczonym kolarzem, który nie dość, że jechał niepewnie to jeszcze miał do mnie pretensje.Doświadczony też ma prawo czasami zrobic błąd.
Napisano 28 kwiecień 2011 - 19:32
pafcio ja tak naprawdę do dzisiaj nie wiem do końca co się stało. Pamiętam już tylko jak siedziałem na asfalcie z wypchniętym prawym obojczykiem i potwornie bolącą lewą dłonią. I tylko słyszałem jak koledzy do mnie mówili, że mi krew z ucha poszła. Na szczęście tylko po szlifie a nie z środka.
Mamy z Killerem tam pojechać na rocznicę bo się zbliża
Dobra to nie nasz wątek więc nie będę go zaśmiecał
Mamy z Killerem tam pojechać na rocznicę bo się zbliża
Dobra to nie nasz wątek więc nie będę go zaśmiecał
Napisano 28 kwiecień 2011 - 20:33
To chyba ten wypadek, o którym myślałem. Albert mówił, że tylne koło kolegi, którego złapało przeleciało mu obok ucha :shock: .
Właśnie tego rodzaju zdarzenia skutecznie mnie odstraszają od ronda w Polsce. Ze już nie wspomnę o wypadkach śmiertelnych. Za to na Cyprze - treningi z tymi, którzy przylecą to bajka.
Właśnie tego rodzaju zdarzenia skutecznie mnie odstraszają od ronda w Polsce. Ze już nie wspomnę o wypadkach śmiertelnych. Za to na Cyprze - treningi z tymi, którzy przylecą to bajka.
Nie zaśmiecasz - wszak piszesz o Rondzie.Dobra to nie nasz wątek więc nie będę go zaśmiecał
Napisano 28 kwiecień 2011 - 23:14
Kwestia wysiłku, jak jest szybko to słabsi kolarze zaczynają się rzucać na boki :-) Przynajmniej dwóch starszych trzepaków regularnie jeździ na Cypr ale tam może jest wolniej i trzepią się mniej energicznie ;-)Za to na Cyprze - treningi z tymi, którzy przylecą to bajka.