Tour De Pologne Amatorów 2011
Posted 30 July 2011 - 20:04
W związku z dużą ilością zgłoszeń do Tour de Pologne Amatorów 2011 dla zwiększenia bezpieczeństwa i stworzenia równych szans dla wszystkich startujących Sędzia Główny wprowadza następujące zmiany w Regulaminie:
§ 16
1) Klasyfikacja open – zwycięzcą Tour de Polotne Amatorów 2011 zostanie zawodnik/zawodniczka który pokona trasę wyścigu w najkrótszym czasie (każdemu zawodnikowi zostanie zmierzony czas startu i przyjazdu na metę, a wynik będzie różnicą tych czasów)
2) bez zmian
§18
Zawodnicy ustawiają się w dowolnych sektorach wg swego uznania. Pierwszy sektor zarezerwowany jest dla VIP-ów. Start sektorów następuje co 1 - 2 minuty wg decyzji sędziów. Zawodnik przekraczając linię startu sam uruchamia dla siebie czas, który zostanie zatrzymany po minięciu przez niego linii mety i zapisany jako jego wynik.
to sie nazywa megapozytywna wiadomość!
Posted 30 July 2011 - 20:10
pzdr
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Posted 30 July 2011 - 20:24
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Posted 30 July 2011 - 20:27
W jaką średnią celujecie?
Jeżeli o mnie chodzi to bez napinki, przejechać jak najmniejszym kosztem.
BTW: same dobre wiadomości z tymi sektorami itd (chociaż to akurat mi zwisa)...ale jest jeszcze zła: na Rucińskim drogowcy rozgrzebali drogę i w skutek pewnych "drobnych trudności" nie skończą remontu do TDP. Droga będzie zamknięta do 15 sierpnia. To by było na tyle....
Posted 30 July 2011 - 21:20
na Rucińskim drogowcy rozgrzebali drogę i w skutek pewnych "drobnych trudności" nie skończą remontu do TDP. Droga będzie zamknięta do 15 sierpnia. To by było na tyle....
ja bym tam proponowal puscic wyscig w dol przez lesnice i przez bialke do bukowiny, ale to tez nierealne. my jedziemy na objazd we wtorek chyba wiec zobaczymy co i jak
co do sredniej to w zeszlym roku na goralu mialem ponad 30 (edit: 29,5) , mysle ze 32 jest w moim zasiegu, choc wiadomo ze roznie moze byc
Posted 30 July 2011 - 21:28
czyli chcialbym prawie wygrac
Posted 31 July 2011 - 10:04
Odnośnie TDP: (mam nadzieję, że się władza nie doczepi), ogłoszenie: jestem w stanie załatwić 3-os pokój z łazienką i TV na okres TDP. To wiadomość zarówno dla tych co chcą startować w piątek, jak i dla tych co chcą przyjechać kibicować elicie. Rowery jest gdzie trzymać. Szczegóły: 784 413 290.
Posted 31 July 2011 - 10:53
.ps: tony rominger ma wsyatrtowac. trzeba bedzie 'pomscic' zenona ktoremu ten patafian popsul kiedys szyki :mrgreen:
Jak Rominger od czasu zakończenia kariery nie zawiesił całkiem jeżdżenia i nie będzie chciał jechać rekreacyjnie to myślę że będzie baaaardzo ciężko go objechać.
Posted 31 July 2011 - 10:55
LoveBeer z tym asfaltem na Rucińskiem to był kit. Myślałem, że Deadi w końcu zrezygnuje ze startu, chciałbym wygrać, a jak On przyjedzie to będę drugi ;-) ;-) ;-)
Odnośnie TDP: (mam nadzieję, że się władza nie doczepi), ogłoszenie: jestem w stanie załatwić 3-os pokój z łazienką i TV na okres TDP. To wiadomość zarówno dla tych co chcą startować w piątek, jak i dla tych co chcą przyjechać kibicować elicie. Rowery jest gdzie trzymać. Szczegóły: 784 413 290.
Prawdziwego gladiatora nic nie jest w stanie przestraszyć :-)
Kurde, mogłeś wcześniej gadać, że masz wolną chatę, no ale jakby co to za rok rezerwuję
Posted 31 July 2011 - 16:44
Posted 31 July 2011 - 17:46