Maraton szosowy Trzebnica.
Napisano 21 luty 2011 - 17:47

---
Kto by chciał wpisywać się na listę
---
Napisano 22 luty 2011 - 10:56
Cytat
GrzegorzP
W Trzebnicy ''inny'' może miec baranka , ale lemondki zakazane.
Cytat
Ciekawe jest to że po za Trzebnicą można miec lemondke - ale rower inny nie może miec baranka .Zdaje sie.
Cytat
Prawdopodobnie ten przepis będzie obowiązywał również na pozostałych maratonach, jak nie w tym roku to w przyszłym...BorysCh1
No z tymi lemondkami to przesadzili... :-/
Napisano 22 luty 2011 - 11:24
Napisano 22 luty 2011 - 12:00

pzdr
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne

Napisano 22 luty 2011 - 12:01
Cytat
Żeby wygodniej jechać.
Odkąd założyłem lemondkę nie lubię już jeździć na baranku. Nakładka daje dużo wyższy komfort jazdy.
Według mnie powinien obowiązywać ich kompletny zakaz używania na maratonach. Zawody triathlonowe to już inna bajka czy BB. To nie jest jazda na czas, druga sprawa po co robić choinkę z rowerka :-P
Napisano 22 luty 2011 - 12:39
Cytat
Cytat
Żeby wygodniej jechać.
Odkąd założyłem lemondkę nie lubię już jeździć na baranku. Nakładka daje dużo wyższy komfort jazdy.
Według mnie powinien obowiązywać ich kompletny zakaz używania na maratonach. Zawody triathlonowe to już inna bajka czy BB. To nie jest jazda na czas, druga sprawa po co robić choinkę z rowerka :-P
Dobra przechodzimy do sedna sprawy;)
Maratony to nie wyścigi ze startu wspólnego. Choć są grupy startowe, to dla mnie zazwyczaj jest to właśnie jazda na czas (indywidualna , ew. w parach):
Choszczno 2009- 1/2 dyst. jazdy z ogonem na kole
Gryfice 2009- prawie cała trasa z kolegą na kole

Kołobrzeg 2009- 65km samotnej jazdy
Iława 2009- ok. 40km jazdy w parze z Arkiem Popławskim
Gryfice 2010- niemal cały dystans jazdy w parze z Kubą Łamkiem
Kołobrzeg 2010- ponad 30km ITT
Lemondka w jakimś stopniu rekompensuje skład grupy startowej...
I na koniec- lubię taką "choinkę" na rowerze:)))
Napisano 22 luty 2011 - 13:12
Faktycznie, jeżeli jakiś tam maraton PP przejeżdża się samemu często, czy też w jakiejś skromnej 2 lub 3 osobowej "ekipie" to chęć posiadania lemondki rozumiem.
Napisano 25 luty 2011 - 15:22
Cytat
Witam forowiczów!
Mam 16 lat i chciałem się dowiedzieć czy mogę startować w tym maratonie? Czy organizator dopuszcza do wyścigu osoby w moim wieku?
Skoro napisałeś wiadomość, to możliwe, że potrafisz też czytać. Radzę się zapoznać z regulaminem imprezy.
Dodaj odpowiedź