Maraton szosowy Trzebnica.
Napisano 04 kwiecień 2011 - 17:48
Cytat
Panowie nie dramatyzujcie tak ;-) Takie mamy drogi i trzeba cieszyć się że nie wyznaczyli maratonu po "drogach rowerowych" :-P Jak by nie patrzec to jazda między dziurami przynajmniej wyrabia refleks.
Faktycznie drogi są nieciekawe w tamtych rejonach. Ja osobiście widziałem część dróg od Wrocławia w dół (w stronę Wałbrzycha). W niedzielę byłem w Sobótce. Dziwię się, że puszczono wyścig na tak dziurawej rundzie. Maraton to maraton, są ograniczone fundusze, różnie też władze podchodzą jak się jedzie bardziej dla sportu i zdrowia, ale wyścigi dla elity na takich dziurach ???
Napisano 04 kwiecień 2011 - 18:28
Cytat
Faktycznie drogi są nieciekawe w tamtych rejonach. Ja osobiście widziałem część dróg od Wrocławia w dół (w stronę Wałbrzycha). W niedzielę byłem w Sobótce. Dziwię się, że puszczono wyścig na tak dziurawej rundzie. Maraton to maraton, są ograniczone fundusze, różnie też władze podchodzą jak się jedzie bardziej dla sportu i zdrowia, ale wyścigi dla elity na takich dziurach ???
Elita ma te dziury gdzieś, byłeś, widziałeś jakie mają sprzęty i serwis co tam ich te dziury obchodzą...najwyżej się kołka na szybko wymieni na jakieś kolejne "kosmiki karbony" :evil:
Napisano 04 kwiecień 2011 - 19:42
Cytat
Dlatego Nam nie zostaje nic innego jak te dziury omijać :mrgreen:Elita ma te dziury gdzieś, byłeś, widziałeś jakie mają sprzęty i serwis co tam ich te dziury obchodzą...najwyżej się kołka na szybko wymieni na jakieś kolejne "kosmiki karbony" :evil:
Napisano 04 kwiecień 2011 - 19:55
Cytat
Cytat
Dlatego Nam nie zostaje nic innego jak te dziury omijać :mrgreen:Elita ma te dziury gdzieś, byłeś, widziałeś jakie mają sprzęty i serwis co tam ich te dziury obchodzą...najwyżej się kołka na szybko wymieni na jakieś kolejne "kosmiki karbony" :evil:
Czasami się nie da, szczególnie wtedy jak od lewej do prawej jest jedna wielka dziura (takich w Sobótce też nie brakowało) :-P
Napisano 04 kwiecień 2011 - 21:55

Mnie cieszą te wszystkie górki

Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne

Napisano 13 kwiecień 2011 - 14:47

pzdr
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne

Napisano 13 kwiecień 2011 - 16:37
Cytat
No szkoda w Kołobrzegu kawał dobrej roboty zrobiłeś ;]Cytat
Szkoda, że ja z Wami nie mogę jechać w grupie :-(Xubix dziś wpłaciłem za siebie, Wobera i Winsho, więc z tego co widzę jak dobrze pójdzie to polecimy razem
Te zaciągi były smerfastyczne

Cytat
Cytat
Xubix dziś wpłaciłem za siebie, Wobera i Winsho, więc z tego co widzę jak dobrze pójdzie to polecimy razem w grupie
pzdr
nieeeeeeeeeee :roll:
:mrgreen:
Nie płacz dasz rade

Napisano 13 kwiecień 2011 - 21:59
1 Bolewski Bartosz Mosina 135 km
2 Szewczyk Mikołaj Poznań 135 km
3 Życiński Roman Szczecin 135 km
4 Gontarczyk Tomasz Łódź 135 km
5 Kubik Krzysztof KROTOSZYN 135 km
6 Nawrocki Michał Ostrów Wielkopolski 135 km
7 Wojciechowski Błażej Ostrów Wielkopolski 135 km