Czuję w kościach koniec zimy ...
Started By
Gosc_Stas_*
, 30 sty 2011 01:04
190 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01 marzec 2012 - 00:51
Hahaha ... jacy napaleńcy. Słońce już niektórym lekko za mocno na baniak grzeje chyba
Pamiętajcie, że 'w marcu jak w garncu' a 'kwiecień plecień ...'. Jeszcze zdążycie posmakować zimy. A najgorsze co może teraz się trafić, to złapanie jakiegoś wirusa i choróbska, przez zlekceważenie i zbytnią fantazję, bo nagle zrobiło się trochę cieplej i można jeździć 'na krótko'. Spokojnie, panowie, spokojnie

Napisano 01 marzec 2012 - 17:20
Cytat
A najgorsze co może teraz się trafić, to złapanie jakiegoś wirusa i choróbska, przez zlekceważenie i zbytnią fantazję, bo nagle zrobiło się trochę cieplej i można jeździć 'na krótko'. Spokojnie, panowie, spokojnie
Ja bez jazdy się zaziębiłem.. W sumie chyba tchawica znowu wysiadła jak co roku.. Ale myślę do końca tygodnia będzie już w porządeczku ;-)
Napisano 16 marzec 2013 - 12:20
Właśnie wstałem po ciężkiej nocy w pracy i tak mnie coś naszło 
Pomyślałem, że był sobie taki fajny temat...
Panie i Panowie...pięknie za oknem. Chyba czas reaktywować ten temat, nie ?
I czas jechać na szosę, ja ruszam punkt 14
Czuję...w kościach koniec zimy !!!

Pomyślałem, że był sobie taki fajny temat...
Panie i Panowie...pięknie za oknem. Chyba czas reaktywować ten temat, nie ?
I czas jechać na szosę, ja ruszam punkt 14

Czuję...w kościach koniec zimy !!!
Gosc_marvelo_*
Napisano 16 marzec 2013 - 14:31
Ja też czuję w kościach koniec zimy, tylko że za oknem tego końca nie widzę (choć słońce nieźle daje po oczach).
Na drogach totalna katastrofa, dwumetrowe zaspy, wiele dróg wciąż zasypanych.
Co będzie, jak to wszystko nagle spłynie? Wieprz tego nie pomieści.
Na drogach totalna katastrofa, dwumetrowe zaspy, wiele dróg wciąż zasypanych.
Co będzie, jak to wszystko nagle spłynie? Wieprz tego nie pomieści.
Napisano 17 marzec 2013 - 20:21
Napisano 17 marzec 2013 - 21:15
narazie sytuacja jest taka, że póki cyrkulacja się nie zmieni to g***o, a nie wiosna nas czeka. Narazie w perspektywie kolejne 2 tygodnie deszczu i +5 zmieszanych z atakami zimy. Trzeba liczyć na to, że się sytuacja odwróci i zaczną do nas napływać masy powietrza z południa, a nie z północy, niestety na to jak narazie się nie zanosi. Ślipie nad modelami pogodowymi i wyczekuje kolejnych aktualizacji jak zbawienia... rok temu było u mnie +17 stopni i pierwsze jazdy na krótko się zaczynały.
Napisano 27 marzec 2013 - 13:31
Nie chce nic mówić, ale ktoś robi nas w balona. Wiosny nie czuje w kościach, co więcej nie czuje już tego żadna prognoza, a sprawdzam 7 różnych. Jeszcze wczoraj pokazywali coś koło Świąt, a teraz zmiana - zima non stop. Cisną się brzydkie słowa na usta ....!!!
Jak Polacy mogą nie narzekać i być optymistami. Cieklawe czy Włoch byłby taki zadowolony gdyby miał takie g... za oknem przez pół roku.
Jak Polacy mogą nie narzekać i być optymistami. Cieklawe czy Włoch byłby taki zadowolony gdyby miał takie g... za oknem przez pół roku.
Dodaj odpowiedź