Może nie całkiem dla swojego roweru, ale wymieniłem pasek we Flux'ie 😉, teraz to jest normalnie "nówka, fingiel, nieśmigane" 😀. Ciekawe jak długo taki stan będzie trwał ale aż chce się jezdzić, no i satysfakcja gwarantowana 🙂.
Co Dziś Zrobiłeś Dla Swojego Roweru
Napisano 10 grudzień 2020 - 16:59
Dla mnie zrobił to specjalista...Niezła łata, mam nadzieję że nigdy nie będę potrzebował tej umiejętności
I teraz nie wiem co dalej, bo mam drugą identyczną ramę.....
Się zaszpachluje i pomaluje
W sumie fajny ten karbon, łatwo i stosunkowo tanio można dobrze naprawić.
Napisano 31 grudzień 2020 - 15:42
Gdybym więcej nic nie napisał to znaczy, że moja żona nie popierała tego świetnego pomysłu
- kaloo, Marcin321, cauchy i 2 innych osób lubią to
Napisano 10 styczeń 2021 - 17:30
Okazało się, że olej w układzie był różowy - nówka sztuka nie śmigana. Tyłu nawet nie ruszałem, szkoda roboty. Wniosek - dokąd hamulce działają bez zastrzeżeń, klamka twarda, tłoczki wracają - to nie będę tam zaglądał. Zupełnie inne doświadczenia niż przy Avid-ach na DOT.
Napisano 13 styczeń 2021 - 19:45
Blat zacny, dużo spadło z wagi po usunięciu pająka i blatu sram. Wydaje mi się również, że ten blat chodzi ciszej zwłaszcza jak złapiemy syfu w napęd. Zęby większe od oryginału ale nic nie zaciąga i chodzi jak ta lala. Polecam.Nowy blat direct mount Garbaruk 40t do CX
Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka
Napisano 15 styczeń 2021 - 09:49
Kolce pomagają, i to bardzo, ale tylko na mocno ubitym śniegu albo przy gołoledzi.
Jeżeli masz luźny śnieg albo śnieg ślizgający się po ubitym śniegu/lodzie, efekt jest znikomy.
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?