PRZESTAŃCIE JUŻ Z TYM PREMIUM NIE-PREMIUM
Trek premium, Canyon nie premium, Bianchi premium, Open nie premium, Festka premium, Trek nie premium, Bowman premium...
Zdecydowanie ważniejsza jest solidność wykonania jak i właśnie wsparcie gwarancyjne jak i pogwarancyjne w tym rynku niż bycie bardziej lub mniej premium i większe lub mniejsze logo. Mój nowy Trek ma ogromne logo wchodzące prawie w widelec a mój nowy Cannondale ma tylko ledwo widoczny mały napis na górnej rurze. Długości może 12cm. Czarny napis na grafitowym rowerze .
Garmin do mnie całkiem przemawia, bo na YouTube widzę ludzi, którzy biegają z Forerunner-ami, które mają 8 lat.
Trek do mnie całkiem przemawia, bo jakość wykonania wg. osób składających rower na ich ramach określają na dobry a i wsparcie, dystrybucja i komponenty na całym świecie są dość łatwo dostępne.
itd. itp.
https://sensitivus.c...ter-technology/
Sprzęt kosztuje śmieszne pieniądze - mało tego, można go kupić na (niemal) wolnym rynku jako gotowy moduł! Cały sekret tkwi w oprogramowaniu do obróbki danych.
Dzięki za linka, tylko czy właśnie ten twór nie jest tworzony na jednym z tych mało dokładnych tensometrów? Widzę wymienioną cenę $1 za tensometr. Owszem działać to może ale np. już maksymalny odczyt to np. 500W a dokładność taka, że czy jedziemy 200W czy 250W to podawana wartość będzie taka sama? Przyznam, że nie jestem na bieżąco w temacie, ale tak to zapamiętałem, że to o dokładność się rozchodziło a następnie oczywiście o badania, dobór pozycji gdzie sensor przykleimy i finalnie testy. Tak czy tak - chętnie kupiłbym dla testu, postaram się później doczytać cały link.