Czy na rynku rowerow MTB jest taka sama kicha jak z szosami?
Podobnie
Napisano 26 marzec 2021 - 08:10
Wczoraj odbierałem Aeolus Pro i wkładki Bontragera ze sklepu i gość przede mną chciał zamówić Domane - standardowe, katalogowe w wybranym kolorze dostępnym jako standardowy.
Termin dostawy: lipiec - sierpień 2022r.
Czas oczekiwania na podstawowy model siodła Aeolus - grudzień 2021r. =]
Co z tym światem.?!
Napisano 26 marzec 2021 - 09:26
Przewoźnik morski poinformował nas wczoraj, że ten incydent spowoduje zakłócenia na ok. 3 miesiące. Brzmi to dość niepokojąco, biorąc pod uwagę, że ta firma z tego żyje i w jej interesie byłoby raczej uspokajać, a nie niepokoić
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 26 marzec 2021 - 10:48
Napisano 26 marzec 2021 - 11:39
Wczoraj odbierałem Aeolus Pro i wkładki Bontragera ze sklepu i gość przede mną chciał zamówić Domane - standardowe, katalogowe w wybranym kolorze dostępnym jako standardowy.
Co z tym światem.?!
Napisano 26 marzec 2021 - 15:03
Co z tym światem.?!
Zastanawiam się czy swojego Verse nie wymienić na Aeolus.
Hmm
Napisano 26 marzec 2021 - 15:49
Mam Aeolus Comp i jestem całkiem zadowolony, krótkie siodełko, powinno być dobre także pod lemondki. Ma też dość lekkie odmiany, które na blackfriday były bardzo dobrze wyceniane, acz jeszcze się nie skusiłem.
Spotkałem się też z kilkoma negatywnymi opiniami na forum, więc sprawdzić tak czy tak trzeba.
Aeolus Comp: 286g
Aeolus Elite: 219g
Aeolus Pro: 170g
Napisano 26 marzec 2021 - 15:54
Mam Aeolus Comp i jestem całkiem zadowolony, krótkie siodełko, powinno być dobre także pod lemondki. Ma też dość lekkie odmiany, które na blackfriday były bardzo dobrze wyceniane, acz jeszcze się nie skusiłem.
Spotkałem się też z kilkoma negatywnymi opiniami na forum, więc sprawdzić tak czy tak trzeba.
Aeolus Comp: 286g
Aeolus Elite: 219g
Aeolus Pro: 170g
Zamówiłem właśnie Elite za 359 PLN.
Zobaczymy czy przypasuje. Z Verse nie jestem do końca zadowolony.
Napisano 27 marzec 2021 - 16:16
Enve będzie produkować ramy: https://cyclingtips....um-custom-road/
Napisano 29 marzec 2021 - 21:50
Zamówiłem właśnie Elite za 359 PLN.
Zobaczymy czy przypasuje. Z Verse nie jestem do końca zadowolony.
Aeolus to zupełnie inne siodło. Jeżdżę na Verse a Aeolusa wziąłem kiedyś na testy. Jest sporo krótsze i mnie np. nie dawało wystarczającego podparcia do przodu. Zbyt mocno zjeżdżałem na kierownicę, i to przy ustawieniu poziomym, a kiedy ustawiłem zalecane -2 stopnie to była masakra. Ale każdy jest inny i może Ci podejdzie.
Napisano 30 marzec 2021 - 06:18
Enve będzie produkować ramy: https://cyclingtips....um-custom-road/
Cena premium, powoli wkracza do nowego wymiaru
Canyon Aeroad CF SLX
Specialized Amira 2014 - sprzedany