Nowości Rowerowe
Napisano 11 luty 2021 - 21:09
Może czas zmienić sklep? CONTINENTAL GRAND PRIX 5000 - opona szosowa (28 cali)
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 12 luty 2021 - 08:40
Spodziewamy się wkrótce dostawy. Nie wiem jak dużej ani nie wiem, jak będzie potem z dostępnością, dlatego lepiej kupić, kiedy tylko będzie.
Napisano 12 luty 2021 - 09:23
w zagranicznych sklepach są. Evanscycles, wczoraj sprawdzałem. Oczywiście wolałbym wspierać naszych sprzedawców, ale jak ktoś potrzebuje pilnie i na już, to są. W przeliczeniu na PLN jakieś 360 zł + przy takiej niskiej kwocie pewnie jeszcze z 5-10 GBP za przesyłkę.
Napisano 12 luty 2021 - 10:07
bonobo uważaj na cło, jeżeli to wysyłają z UK i na fakturze "Country of origin" wpiszą JP/CH to może być doliczone od jakichś limitów. Mnie paczka z UK właśnie doszła... po 6 tygodniach w tym późnieniem wysyłki, 2 na polskim cle a jakże . Oj biedni my z tym UK poza EU i biedne to UK również.
Napisano 12 luty 2021 - 10:32
Nie, ale miałem na fakturze wyszczególniony kraj pochodzenia produktów. Większość $$$ była pochodzenia GB, inne, pochodzenia CH na pewno nie załapały się ponad limit clenia.
O ile dobrze czytałem to produkty pochodzenia GB nie powinny być clone bo taką już umowę mamy, choć i tak przez cło przejść muszą. Natomiast kupione w brytyjskim sklepie produkty pochodzenia np. chińskiego już podlegają ocleniu (acz chyba już nieovatowaniu ?).
Napisano 13 luty 2021 - 07:34
Sunrace robi model CSRS3 (z cięższym pająkiem) i CSRX1 (z lżejszym). Aktualnie oba niedostępne w tych rozmiarach, ale wkrótce mają się pojawić.
Jest jeszcze Miche, ale kultura pracy już nie ta.
- Bzyk lubi to
Napisano 13 luty 2021 - 08:07
W zasadzie zastanawiam się, czy nie mógłbyś w ogóle uniknąć mikroregulacji, gdybyś zastosował podkładki na bębenek. Mógłbyś je nawet skleić ze sobą i z kasetą - miejsce i tak jest niewidoczne, a miałbyś jeszcze szybsze przekładki
- artho lubi to
Napisano 13 luty 2021 - 08:34
Sunrace robi model CSRS3 (z cięższym pająkiem) i CSRX1 (z lżejszym). Aktualnie oba niedostępne w tych rozmiarach, ale wkrótce mają się pojawić.
Jest jeszcze Miche, ale kultura pracy już nie ta.
O i pięknie. Widzę, że jest czarna wersja też. Fajnie, nie trzeba będzie jej czyścić 😅
- lukaszzsch lubi to