Kolego mikroos
Może po wjeździe towaru na magazyn dawaj znać najpierw rowerowej braci co wjechało, jak wyczyścimy co komu potrzebne to resztę wpakujecie na stronę?
+1
Szykuje się kolejne grupowe zamówienie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano 13 luty 2021 - 12:18
Kolego mikroos
Może po wjeździe towaru na magazyn dawaj znać najpierw rowerowej braci co wjechało, jak wyczyścimy co komu potrzebne to resztę wpakujecie na stronę?
Napisano 13 luty 2021 - 12:51
Pisałem w temacie łańcuchów- jak wpisałem w wyszukiwarkę łańcuch 11s od kmc to pierwszy realizacji w pierwszym wyświetlonym sklepie był na wrzesień. Łańcucha.
Boje się o inne szpeje ulegające zużyciu.
Może źle patrzę, ale łańcuchów 11s wszędzie pod dostatkiem. I Shimano i KMC. Może tylko ceny wyższe 10-20%.
Napisano 13 luty 2021 - 15:39
Kolego mikroos
Mamy pozamawiane absurdalne ilości kaset Pytanie, ile faktycznie zostanie dla nas zrealizowane. Będę informował na bieżąco!
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 13 luty 2021 - 18:39
Nie chciałbym obiecywać, ale wszystko wskazuje na to, że utrzymamy jedne z najlepszych cen w Polsce.
* Mam na myśli ceny sprzed obecnego szaleństwa i sprzedaży pojedynczych sztuk za ceny z sufitu
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 14 luty 2021 - 10:49
Napisano 14 luty 2021 - 10:58
Nie uważam, że kaseta 11-30 jest mi potrzebna na już. Po prostu nie wiadomo ile ich pojawi się na rynku i w jakich będą cenach. Kaseta nie ma terminu przydatności, więc może leżeć. Zgadzam się z Tobą, że paniczne wykupywanie podzespołów nie ma sensu. Po prostu gdybym ją znalazł teraz w atrakcyjnej cenie, to rozważyłbym zakup.
Ta 11-32 przydałaby mi się jednak na górskie treningi, które - mam nadzieję - już w kwietniu będzie można zacząć.