Piękny etap, piękne emocje brawo dla Caruso, pięknie wykorzystuje swoją szansę.
Codzienny Komentarz Wyścigów Uci
Napisano 29 maj 2021 - 16:24
Z innej beczki to Fabio Aru ma godnego następcę w postaci Almeidy jeśli chodzi o niezapomniany wyraz twarzy cierpnia.
Napisano 29 maj 2021 - 16:31
Świetny etap, piękna walka. Brawo dla Caruso.
projektowanie wnętrz www.wlodarski.org aranżacje rezydencji i apartamentów
Napisano 29 maj 2021 - 16:44
Całą karierę pracował na kogoś, teraz na siebie. Elegancko. Kibicuję mu bardzo. Myślę, że jutro będzie walczył bardzo. Szkoda, że to aż(?) 2 min. Jednak nie takie rzeczy się działy.
Z innej beczki to Fabio Aru ma godnego następcę w postaci Almeidy jeśli chodzi o niezapomniany wyraz twarzy cierpnia.
Hahahah, fakt, ale Fabio to chyba jednak długo nikt nie pobije.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano 29 maj 2021 - 20:28
Dla mnie w ogóle w etapówkach dziwne są te cyklamenowe i inne koszulki pocieszenia. Przecież potem i tak mało kto pamięta co tam Sagan w Giro czy innym tourze nawojował. Nie mam nic do Słowaka ale w tego typu wyścigach dla mnie większa wartość ma 10 zawodnik generalki (a nawet 50) niż Sagan z ponad 4h straty w jakimś wdzianku i na pomalowanym z tej okazji Specu.
Przecież to są zawodnicy o zupełnie różnej charakterystyce i dla nich również musi być miejsce w Wielkich Tour'ach. Mają swoje miejsce i swoją rywalizację. Gdyby nie to, oglądałbyś wyłącznie "chomiki" max. 70kg, bez płaskich etapów.
Napisano 29 maj 2021 - 20:40
Przecież to są zawodnicy o zupełnie różnej charakterystyce i dla nich również musi być miejsce w Wielkich Tour'ach. Mają swoje miejsce i swoją rywalizację. Gdyby nie to, oglądałbyś wyłącznie "chomiki" max. 70kg, bez płaskich etapów.
Akurat nie musisz mi tego tłumaczyć, oglądam kolarstwo od jakiś 30 lat. O cały ten reklamowy cyrk mi chodziło ale już ktoś o tym wspomniał. A Sagan jak zwykle lubi/musi się pokazać chociaż nie jest tutaj najważniejszy.
Napisano 08 czerwiec 2021 - 16:29
Niestety nie ma
Canyon Aeroad CF SLX
Specialized Amira 2014 - sprzedany