ładna trasa - kręte wąskie asfalty, rdzawe dachy budynków i powoli zieleniąca się przyroda
Gva, daj im popalic
co oni robią..
Napisano 26 marzec 2021 - 19:25
Po nieudanych atakach GVA i Naesena, powinni poświęcić jednego gościa na rzecz pogoni za Asgrenem. Myślę ze MVP i może Dylan vanbarle by też gonili po zmianach. Tak to cholera wie co chcieli zrobić. Grali na dwa fronty jednocześnie, nie godząc się poświecić nikogo.
Canyon Aeroad CF SLX
Specialized Amira 2014 - sprzedany
Napisano 26 marzec 2021 - 21:02
Napisano 26 marzec 2021 - 22:20
Kwiato poszedł w złym kierunku ze swoim rozwojem, w ostatnich latach przy każdym E3 o tym myślę.
Napisano 27 marzec 2021 - 16:23
Ja dla odmiany od zasze bardzo kibicuje pomysłowi przestawienia się Kwiatkowskiego ( etapówki zamiast klasyków), szkoda tylko że przez te kilka lat nie za bardzo miał okazję się pod tym względem wykazac ( może 1 raz na Vuelcie ale jechał to po Tdf i mordowaniu się dla Frooma chyba wtedy,)
No ale jak dla mnie jako kibica od zawsze istniały tylko długie wyścigi etapowe tdf,giro,vuelta ,1 dniówkami się nie pasjonowałem chyba że Olimpiada lub MŚ..
(Teraz mam nadzieję Van Aert pójdzie też tą drogą....tylko czy nie za stary....Indurain 1 wygrana 27 lat)
Napisano 27 marzec 2021 - 17:54
Ja odwrotnie, kibicowanie zaczynałem jak wszyscy od Tour de France, ale z biegiem czasu to jednodniówki najlepiej się ogląda.
Canyon Aeroad CF SLX
Specialized Amira 2014 - sprzedany
Napisano 27 marzec 2021 - 18:38
[...] Już wtedy wielu mówiło/pisało, że robi to na siłę i efekt tej pracy będzie średni.
Jasne. Tez pewnie lubisz jak Ci mówią, że powinieneś zarabiać 1/4 tego co teraz i dodatkowo powinieneś robić wszystko zupełnie inaczej niż teraz.
Napisano 31 marzec 2021 - 15:25
Van Baarle ładne zwycięstwo. Odjechał nieśmiało sporo km od mety, ale nie oglądał się, reszta przespała i dojechał na solo szczerze mówiąc wydało mi się to jakieś łatwe zwycięstwo, jakby nie chcieli go dojść. Niby szarpali w pogoni w grupie sapiącego GVA, ale DvB ciągle odjeżdżał, dokładając sekundki.
Czekam już na niedzielę i De Ronde, oby tam więcej się działo.
Napisano 31 marzec 2021 - 17:18
Jasne. Tez pewnie lubisz jak Ci mówią, że powinieneś zarabiać 1/4 tego co teraz i dodatkowo powinieneś robić wszystko zupełnie inaczej niż teraz.
Jak niedawno opublikowali ile zarabia Kwiatkowski i że jest w czołówce w tym temacie, to już rozumiem dlaczego woli być pomocnikiem