Codzienny Komentarz Wyścigów Uci
Napisano 17 wrzesień 2020 - 15:14
https://www.craftspo...om/team-sunweb/
Napisano 17 wrzesień 2020 - 15:17
Napisano 17 wrzesień 2020 - 15:56
- 4gotten lubi to
#114 Gosc_Kuba__H_*
Napisano 17 wrzesień 2020 - 18:02
rety, możecie powiedzieć jak się nazywają ci nasi komentatorzy którzy komentują każdy wyścig od wielu lat, a których nie da się słuchać?
ten wyścig komentuje Darek Baranowski i Tomasz Jaroński, wcześniej komentowali Jaroński i Wyrzykowski plus czasami Probosz, do tego podsumowanie jeszcze robił Czykier.
P.S.
Przepraszam za dwa posty pod sobą.
Napisano 17 wrzesień 2020 - 18:17
Po drugie uwielbiam ich słuchać... to nie lada wyzwanie żeby komentować wyścig w którym nic sie nie dzieje przez 4-5 godzin kopalnia wiedzy o regionie i różne anegdotki rozwalają system.
Mam takie same zdanie. Świetni komentatorzy znają się na rzeczy. cauchy a Ty kogo byś chciał na komentatora pewnie Szpakowskiego i Strejlaua :-)
Napisano 17 wrzesień 2020 - 18:18
w porównaniu do angielskich komentatorów ich komentowanie jest takie półsenne, mniej więcej takie: "jadą, jadą no i kto będzie pierwszy? oo Sagan wygrał"
Dla mnie mistrzem jest Kirby z brytyjskiego Eurosportu, ten co komentował pamiętny Milano-SanRemo 2017, choć wielu mu zarzuca niekompetencję, ale słuchać tego gościa to sama radość trochę jakby ichniejszy Zimoch i jeszcze niezły jest ten kolo co komentował Amstel Gold Race 2019, ten co krzyczał na mecie że nigdy w życiu czegoś takiego nie widział
Oglądam też codziennie highlitghtsy i muszę powiedzieć że Eurosport robi to znacznie lepiej niż kanał TdF.
- JHartman lubi to
Napisano 17 wrzesień 2020 - 18:39
rety, możecie powiedzieć jak się nazywają ci nasi komentatorzy którzy komentują każdy wyścig od wielu lat, a których nie da się słuchać?
Oj Panie, ale Darka Baranowskiego to proszę nie obrażać, świetnie robi swoją robotę. Uwielbiam słuchać jego podejścia, jest też na czasie z takimi sprawami jak strava, ogólnie świetnie to robi.
Drugi komentator to Jaroński, czasem może drażnić, ale ogólnie jako duet sprawdzają się bardzo dobrze. Odnajduje się dobrze w obecnym układzie, gdzie za eksperta robi Darek, a on pierdzieli swoje ulubione tematy i skupia się na pierdołach.
Na marginesie dodam, że moja żona w czasie pierwszej ciąży uwielbiała kolarskie drzemki w czasie Giro i TdF. Wracałem z roboty, a ona często opowiadała o tym, co działo się w początkowych km etapów druga ciąża to z kolei spanie przy TdF i Vuelcie
- marcin. i cauchy lubią to