Skocz do zawartości

Zdjęcie

Babice, Leszno, Kampinos, Sochaczew, Błonie i okolice

2348 odpowiedzi w tym temacie

#2221 radoslawzal

radoslawzal
  • Użytkownik
  • 86 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 marzec 2015 - 23:17

Jutro o 10 ruszamy z Radkiem z Babic. Chętni? :-)

Zaktualizuj dane z fejsa, nie jadę jutro  :roll: 

W sobotę się widzimy

#2222 ricki

ricki
  • Użytkownik
  • 210 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 27 marzec 2015 - 00:05

Gdyby nie strój Lampre to pewnie bym nie poznał ;-) Zaczynało się już konkretnie ściemniać. Wracałeś już, tak? Ja dotarłem do Towarzystwa Czarnów i tam odpuściłem - ciemności zaczęły przerastać moją skromną lampkę i latarnie. Jak wracałem 580tką to na deser zatrzymała mnie policja za jechanie jezdnią a nie ścieżką (skromny wpisik na temat) :roll: No ale i tak było miło się wyrwać po pracy. Do zobaczenia!

Tak to jest że poznajemy się po strojach :)
Miałem pogonić za Tobą ale właśnie ze względu na ciemności odpuściłem i potem dokręcałem pod wiaduktami S8 gdzie nawet w nocy można jeździć w miarę bezpiecznie tylko nudno bo w kółko :)

#2223 jano_3

jano_3
  • Użytkownik
  • 1982 postów
  • SkądWwa

Napisano 27 marzec 2015 - 08:56

Artur mijałem się z Tobą, jechałem autem w okolicach Babic wczoraj, leciałeś na góralu, pogoda nie za ciekawa była.

#2224 pawelkepien

pawelkepien
  • Użytkownik
  • 719 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 27 marzec 2015 - 09:26

Tak to jest że poznajemy się po strojach :)
Miałem pogonić za Tobą ale właśnie ze względu na ciemności odpuściłem i potem dokręcałem pod wiaduktami S8 gdzie nawet w nocy można jeździć w miarę bezpiecznie tylko nudno bo w kółko :)

Zastanawiałem się nawet przez chwilę czy nie zapytać wcześniej czy ktoś by się nie pisał na popołudniową/wieczorną jazdę, bo akurat dałem radę chwilę wcześniej wyjść z pracy, ale z punktu widzenia bezpieczeństwa to chyba marny pomysł. Już samemu łatwo w coś przez przypadek wjechać po ciemku, szkoda byłoby kogoś jeszcze rozłożyć.

Masz może gdzieś rozrysowaną tą pętlę pod wiaduktami? Parę razy o nich słyszałem, ale nie drążyłem tematu, a może byłaby jakakolwiek alternatywa na tego typu wieczorne wypady... ;-)

Artur mijałem się z Tobą, jechałem autem w okolicach Babic wczoraj, leciałeś na góralu, pogoda nie za ciekawa była.

No to Artur możesz się oficjalnie czuć obserwowany... Chcemy z Jankiem wykraść Twoje plany treningowe i przesłać je któremuś z worldtourowych teamów 8-)

fs-userbar-blog-white.png

#2225 jano_3

jano_3
  • Użytkownik
  • 1982 postów
  • SkądWwa

Napisano 27 marzec 2015 - 16:01

Strzeż się Artur :)

#2226 ricki

ricki
  • Użytkownik
  • 210 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 27 marzec 2015 - 16:39

Strzeż się Artur :)

Będę czujny :-)

W taką pogodę jak wczoraj Janek ćwiczy się też psychę :-)

Na Stravie jak zerkniesz na mój ślad ze środy to zobaczysz gdzie idzie kilka nitek na tej samej trasie.

Może dziś ktoś ma ochotę poćwiczyć charakter? Ja jutro nie mogę być na zbiórce.

#2227 Wito_1

Wito_1
  • Użytkownik
  • 279 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 marzec 2015 - 12:27

Niedziela godz 9:00 zbiorka!!! Planujemy coś większego ;-)

Kolarska Grupa Starobabicka https://www.facebook...63891703704377/

#2228 marcomarco

marcomarco
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 28 marzec 2015 - 13:47

Tak jest - niedziela o 9.00. Ma być super pogoda!

Tylko pamiętajcie o zmianie czasu!

#2229 ricki

ricki
  • Użytkownik
  • 210 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 28 marzec 2015 - 18:39

To rozumiem! Starobabicka jedzie w niedzielę o 9:00 tej!

Postaram się wstać 😎

#2230 pawelkepien

pawelkepien
  • Użytkownik
  • 719 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 marzec 2015 - 18:56

Nadrabiam zaległości - parę zdań i 3 fotki z soboty: http://pawelkepien.b...15-8040-km.html ;-)

A jak tam niedziela? Sporo natrzaskaliście kilometrów? 8-)

#2231 Wito_1

Wito_1
  • Użytkownik
  • 279 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 marzec 2015 - 19:43

Ledwo żyłem- mroczki przed oczami , ból gardła i nie moc w nogach :( , coś mnie musiało przewiać w sobotę i zrobiliśmy tylko 110 km. Paweł dobrze się czyta tę lekturę, jak Ty to wszystko zapamiętujesz ?

#2232 homer

homer
  • Użytkownik
  • 46 postów

Napisano 30 marzec 2015 - 20:11

Paweł - super kronika :)

Ja w niedzielę pojechałem już indywidualnie 70k po swojej stałej trasie bo uwzględniając zmianę czasu to pora zbiórki jednak była praktycznie nocna. Ciężko się jeździło bo wiało jakoś tak ciągle z ukosa, ale szosowców to chyba ze 20 mijałem

#2233 pawelkepien

pawelkepien
  • Użytkownik
  • 719 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 marzec 2015 - 22:33

Ledwo żyłem- mroczki przed oczami , ból gardła i nie moc w nogach :( , coś mnie musiało przewiać w sobotę i zrobiliśmy tylko 110 km. Paweł dobrze się czyta tę lekturę, jak Ty to wszystko zapamiętujesz ?

O szit, to słabo... Kuruj się i mam nadzieję, że wkrótce pojawi się kolejna okazja żebyś mnie podniszczył ;-) A swoją drogą, 110 km przy takim samopoczuciu to też nie takie tylko, więc i tak szacun.

Dzięki, cieszę się, że dobrze się czyta, aczkolwiek do miana kolarskiego Mickiewicza to mi raczej daleko :-) A jak zapamiętuję? Szczerze mówiąc to sam nie wiem, samo przychodzi i też mnie to czasem dziwi ;-) Często wydaje mi się, że napiszę dwa zdania i koniec, a jak już usiądę to przypominam sobie coraz więcej szczegółów. Z drugiej strony, piąty rok z rzędu opisuję każdy wypad (ha, debil! :-D), więc może siłą rzeczy wyrobiłem sobie jakieś nawyki? Nie wiem. Z trzeciej strony fajnie czasem rzucić okiem na to, co działo się x lat wcześniej. A może minąłem się z powołaniem...? ;-)

Paweł - super kronika :)

Ja w niedzielę pojechałem już indywidualnie 70k po swojej stałej trasie bo uwzględniając zmianę czasu to pora zbiórki jednak była praktycznie nocna. Ciężko się jeździło bo wiało jakoś tak ciągle z ukosa, ale szosowców to chyba ze 20 mijałem

Polecam się! ;-) Przy kolejnych okazjach też będę Was zapewne męczył zdjęciami żeby potem była jakaś atrakcja do tej całej pisaniny :-) O ile oczywiście nie macie nic przeciwko...

70 km też fajne, a wiatr zaowocuje w przyszłości. Ot, optymizm ;-)

Dzięki jeszcze raz za wspólną jazdę i do zobaczenia następnym razem!

#2234 jajacek

jajacek
  • Użytkownik
  • 537 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 marzec 2015 - 22:56

@pawelkepien

Do bloga musisz rozwijać trzecie oko mądrości, zwane po hindusku bindi to bedziesz wszystko pamiętał  :)

Ja z kolegą w sobotę tylko 50, przestraszyliśmy się prognoz pogody po tym jak nas zlało w piątek. Minąłem się z grupką, bodajże 5 osób na Trakcie Królewkim którą prowadził Krzysiek Kaczyński. Niestety zapomniałem podładować Garmina więc brak dystansu na Stravie.

#2235 pawelkepien

pawelkepien
  • Użytkownik
  • 719 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 31 marzec 2015 - 18:27

@pawelkepien

Do bloga musisz rozwijać trzecie oko mądrości, zwane po hindusku bindi to bedziesz wszystko pamiętał  :)

Popracuję nad tym... :-)

#2236 ricki

ricki
  • Użytkownik
  • 210 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 01 kwiecień 2015 - 22:11

Trzecie oko to Pan Kleks miał!
Jacek, promuj Polskę a nie jakieś hinduskie badziewie 😃
  • pawelkepien lubi to

#2237 ricki

ricki
  • Użytkownik
  • 210 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 01 kwiecień 2015 - 22:14

Ma ktoś ochotę/wolne żeby jutro (czwartek)zrobić małą stówkę?
powiedzmy że start o 9:00

#2238 jano_3

jano_3
  • Użytkownik
  • 1982 postów
  • SkądWwa

Napisano 03 kwiecień 2015 - 08:42

Jak jeszcze trochę popada śniegu, to może będą chętni sanki :) Zbiórka o 9 pod kościołem, każdy musi się stawić ze swoimi sankami. Znajdziemy jakąś górkę i uformujemy zjazdowy peleton.

#2239 pawelkepien

pawelkepien
  • Użytkownik
  • 719 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 kwiecień 2015 - 10:04

...i pamiętajcie o kaskach! ;-)

Ech, zobaczymy jak będzie jutro z pogodą, ale chyba Witek (zdrówko wróciło?) mnie zaraził przez forum ;-) i od niedzieli jakieś badziewne przeziębienie próbuje mnie rozłożyć. Tak czy inaczej, zdrowych, spokojnych (i słonecznych) Świąt Wam już teraz życzę! ;-)

#2240 Wito_1

Wito_1
  • Użytkownik
  • 279 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 kwiecień 2015 - 13:09

Ja jutro do roboty idę :P , a zdrowie już lepsze. Jakby ktoś się nudził to w świąteczny poniedziałek można by coś pokręcić.

Dodaj odpowiedź