Skocz do zawartości

Zdjęcie

Babice, Leszno, Kampinos, Sochaczew, Błonie i okolice

2348 odpowiedzi w tym temacie

#2241 palli

palli
  • Użytkownik
  • 580 postów

Napisano 03 kwiecień 2015 - 13:23

Chyba na nartach. Ja tam raczej sprawdzę co w lesie się dzieje.

#2242 yetiunio

yetiunio
  • Użytkownik
  • 133 postów

Napisano 03 kwiecień 2015 - 18:48

W lesie milutko, po chwili jazdy nie wiele mogłem zobaczyć na garminie :-D

#2243 KiESWY

KiESWY
  • Użytkownik
  • 54 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 kwiecień 2015 - 21:44

Wygląda na to, że w piątek będzie przyzwoita termika a ja zgarnę dzień urlopu.

Czy ktoś ma ochotę machnąć 220-230 km ~29/30 km/h w kierunku na Śladów / Kamion / Zyck / Dobrzyków / Gąbin i z powrotem?

Asfalty za Bzurą nieskażone ubytkami, ruch tylko przed Gąbinem?

#2244 Wito_1

Wito_1
  • Użytkownik
  • 279 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 08 kwiecień 2015 - 17:11

Czwartek 18:00 w mocnym akcentem Babice -rondo Zaborów -Babice ktoś chętny?

Kolarska Grupa Starobabicka https://www.facebook...63891703704377/

#2245 marcomarco

marcomarco
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 08 kwiecień 2015 - 19:10

Panowie,

W sobotę ma być idealna aura - 17 stopni i pogodnie.

Zatem sobota godz. 9.00 - obecność obowiązkowa!:)

#2246 bikergonia

bikergonia
  • Użytkownik
  • 420 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 kwiecień 2015 - 23:13

Sobota - u mnie pracująca  :(

#2247 pawelkepien

pawelkepien
  • Użytkownik
  • 719 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 kwiecień 2015 - 22:55

Do zobaczenia jutro o 9! Nie wiem czy mój kolega z pracy, który ostatnio wsiadł na szosę się nie pojawi, jakoś się ostatecznie nie zdeklarował... Tak czy inaczej, trzymam kciuki za wysoką frekwencję ;-)

fs-userbar-blog-white.png

#2248 SZYMSZEL

SZYMSZEL
  • Użytkownik
  • 186 postów

Napisano 11 kwiecień 2015 - 16:44

jutro ktoś jeździ? będzie trochę wiało...można zrobić siłę :-P

#2249 pawelkepien

pawelkepien
  • Użytkownik
  • 719 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 13 kwiecień 2015 - 21:29

Parę zdań i fotek z soboty (dla tych, którzy jeszcze nie mieli okazji przeczytać ;-)): http://pawelkepien.b...5-10520-km.html

Coś mi się zrąbało i nie mogłem wcześniej dodać posta na forum... Na Wasze nieszczęście powróciłem :-)

#2250 Wito_1

Wito_1
  • Użytkownik
  • 279 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 14 kwiecień 2015 - 13:31

Dziś o 17 ruszam z Babic jakby ktoś chciał się ze mną sprawdzić :D

Kolarska Grupa Starobabicka https://www.facebook...63891703704377/

#2251 szpenio

szpenio
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 17 kwiecień 2015 - 19:48

proponuję alternatywę, może okolice Wilanowa:

https://www.facebook...owerowo?fref=ts

"Tak jak wspominaliśmy przedstawiamy Wam kilka szczegółów tego co będzie się dziać na szosie w najblizsza sobotę Emotikon smile
18 kwietnia wraz z naszymi partnerami chcielibyśmy Was zaprosić na inauguracyjny trening szosowy.
Spotykamy się o godz. 10:00 w al. Jerozolimskich 181 pod budynkiem AdgarFit, skąd po szybkiej darmowej pysznej kawie w Qubik Cafe, odprawie i omówieniu zasad bezpieczeństwa ruszymy w kierunku Wilanowa. Z Wilanowa nasz peleton uda się w kierunku Okrzeszyna, Obórek, Gassów i Słomczyna. W okolicach Słomczyna skupimy się na pracy na ok 6 km pętli i poprawieniu kilku aspektów technicznych, a także odpowiemy na wszystkie pytania dotyczące treningu kolarskiego. Praca na pętli pozwoli na bezpośrednią pracę z każdym zawodnikiem i dostosowanie treningu do Waszych indywidualnych potrzeb. Powrót przez Obory i malowniczy Konstancin. Zakończenie treningu planujemy w Wilanowie.
Przez cały trening towarzyszyć nam będzie opisany samochód techniczny/bezpieczeństwa, który będzie jechał za peletonem. Samochód wyposażony będzie w podstawowy sprzęt taki jak dętki, klucze, pompki. Oprócz tego będziemy Wam zapewniać wodę w trakcie całego treningu. Samochód bezpieczeństwa będzie nam towarzyszył na każdym treningu wraz z fotografem dokumentującym naszą pracę.
Na odprawie podzielimy Was na grupy pod względem stopnia zaawansowania. W trakcie sobotniego treningu będziemy pracować z trzema trenerami co pozwoli na spokojny i bezpieczny trening. Kązdy z naszych trenerów będzie wyposażony w system łączności co pozwoli zwiąkszyć efektywnosć treningu jak i na bieżąco informować o tym co dzieje się w grupach.
Dystanse wraz z powrotem do Wilanowa
Podstawowy – 70 km
Medio – 100 km
Pamiętajcie o kaskach i sprawnym rowerze szosowym. Osoby nie posiadające kasków nie będą dopuszczone do treningu.
Istnieje możliwość przedłużenia dystansu dla bardziej zaawansowanych uczestników.
Zapraszamy! Start o 10:00, Al. Jerozolimskie 181, Adgar Fit
"

#2252 czester_

czester_
  • Użytkownik
  • 428 postów
  • SkądWarszawa / Wola

Napisano 17 kwiecień 2015 - 19:56

Fajny pomysł! Ktoś jeszcze jedzie?

Wysłane z mojego Z10 przy użyciu Tapatalka

#2253 pawelkepien

pawelkepien
  • Użytkownik
  • 719 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 kwiecień 2015 - 13:44

Pojechaliśmy dziś w pięciu, wiało masakryyycznie. Mirek, napisz czy dotarłeś szczęśliwie do domu. Relacja wkrótce... ;-)

Pozostali walczyli na Tour de Warsaw czy Wilanów skusił? ;-)

#2254 jajacek

jajacek
  • Użytkownik
  • 537 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 kwiecień 2015 - 14:02

My pojechalismy 100 km pod ten najgorszy wiatr w czwartek i tak sie spompowalismy ze czekamy az te huragany troche odpuszcza. Dzisiaj regeneracja.

#2255 mirek87

mirek87
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 18 kwiecień 2015 - 14:08

Pojechaliśmy dziś w pięciu, wiało masakryyycznie. Mirek, napisz czy dotarłeś szczęśliwie do domu. Relacja wkrótce... ;-)

tak tak dojechałem na spokojnie :) trochę czasu zajęło mi poskładanie się do kupy, teraz już tylko jestem na siebie ekstremalnie wkurzony :[ dzięki za pomoc :)

#2256 pawelkepien

pawelkepien
  • Użytkownik
  • 719 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 kwiecień 2015 - 15:34

My pojechalismy 100 km pod ten najgorszy wiatr w czwartek i tak sie spompowalismy ze czekamy az te huragany troche odpuszcza. Dzisiaj regeneracja.

Faktycznie, mam wrażenie, że od jakiegoś czasu wieje więcej i mocniej... Fajnie chociaż, że tym razem ICM się pomylił. Przez całą drogę nie padało, a tylko przed Lesznem złapał nas grad, ale na szczęście szybko odpuścił.

tak tak dojechałem na spokojnie :) trochę czasu zajęło mi poskładanie się do kupy, teraz już tylko jestem na siebie ekstremalnie wkurzony :[ dzięki za pomoc :)

Zupełnie nie ma za co. Dobrze, że dotarłeś w całości. Rozumiem Cię - mnie w grudniu wyłożył próg zwalniający (http://pawelkepien.b...14-3282-km.html) i też trochę zdarłem stosunkowo nowe ciuchy. Sprzęt jednak można wymienić, zdrowie nie zawsze, dlatego głowa do góry i widzimy się następnym razem ;-)

#2257 pawelkepien

pawelkepien
  • Użytkownik
  • 719 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 kwiecień 2015 - 17:46

Zgodnie z obietnicą: http://pawelkepien.b...15-8128-km.html ;-)

#2258 homer

homer
  • Użytkownik
  • 46 postów

Napisano 18 kwiecień 2015 - 20:08

Jutro ktoś jeździ?

#2259 palli

palli
  • Użytkownik
  • 580 postów

Napisano 18 kwiecień 2015 - 21:43

Zgodnie z obietnicą: http://pawelkepien.b...15-8128-km.html ;-)

Na TdW było przynajmniej 8 z ekipy Starobabickiej. Pogoda cudowna. Słońce, deszcz, śnieg, deszcz, grad i trochę słońca na koniec. Aha... jeszcze wiatr i niska temperatura. Było bardzo fajnie.

#2260 bikergonia

bikergonia
  • Użytkownik
  • 420 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 kwiecień 2015 - 22:08

Jutro ktoś jeździ?

Zależy od pogody - jak będzie padało i wiało to chyba nie

Dodaj odpowiedź