Jutro o 10 ruszamy z Radkiem z Babic. Chętni? :-)
Zaktualizuj dane z fejsa, nie jadę jutro :roll:
W sobotę się widzimy
Posted 27 March 2015 - 00:05
Gdyby nie strój Lampre to pewnie bym nie poznał ;-) Zaczynało się już konkretnie ściemniać. Wracałeś już, tak? Ja dotarłem do Towarzystwa Czarnów i tam odpuściłem - ciemności zaczęły przerastać moją skromną lampkę i latarnie. Jak wracałem 580tką to na deser zatrzymała mnie policja za jechanie jezdnią a nie ścieżką (skromny wpisik na temat) :roll: No ale i tak było miło się wyrwać po pracy. Do zobaczenia!
Posted 27 March 2015 - 09:26
Tak to jest że poznajemy się po strojach
Miałem pogonić za Tobą ale właśnie ze względu na ciemności odpuściłem i potem dokręcałem pod wiaduktami S8 gdzie nawet w nocy można jeździć w miarę bezpiecznie tylko nudno bo w kółko
Zastanawiałem się nawet przez chwilę czy nie zapytać wcześniej czy ktoś by się nie pisał na popołudniową/wieczorną jazdę, bo akurat dałem radę chwilę wcześniej wyjść z pracy, ale z punktu widzenia bezpieczeństwa to chyba marny pomysł. Już samemu łatwo w coś przez przypadek wjechać po ciemku, szkoda byłoby kogoś jeszcze rozłożyć.
Masz może gdzieś rozrysowaną tą pętlę pod wiaduktami? Parę razy o nich słyszałem, ale nie drążyłem tematu, a może byłaby jakakolwiek alternatywa na tego typu wieczorne wypady... ;-)
Artur mijałem się z Tobą, jechałem autem w okolicach Babic wczoraj, leciałeś na góralu, pogoda nie za ciekawa była.
No to Artur możesz się oficjalnie czuć obserwowany... Chcemy z Jankiem wykraść Twoje plany treningowe i przesłać je któremuś z worldtourowych teamów 8-)
Posted 27 March 2015 - 16:39
Będę czujny :-)Strzeż się Artur
Posted 28 March 2015 - 12:27
Kolarska Grupa Starobabicka https://www.facebook...63891703704377/
Posted 30 March 2015 - 18:56
Nadrabiam zaległości - parę zdań i 3 fotki z soboty: http://pawelkepien.b...15-8040-km.html ;-)
A jak tam niedziela? Sporo natrzaskaliście kilometrów? 8-)
Posted 30 March 2015 - 19:43
Ledwo żyłem- mroczki przed oczami , ból gardła i nie moc w nogach
, coś mnie musiało przewiać w sobotę i zrobiliśmy tylko 110 km. Paweł dobrze się czyta tę lekturę, jak Ty to wszystko zapamiętujesz ?
Posted 30 March 2015 - 20:11
Paweł - super kronika ![]()
Ja w niedzielę pojechałem już indywidualnie 70k po swojej stałej trasie bo uwzględniając zmianę czasu to pora zbiórki jednak była praktycznie nocna. Ciężko się jeździło bo wiało jakoś tak ciągle z ukosa, ale szosowców to chyba ze 20 mijałem
Posted 30 March 2015 - 22:33
Ledwo żyłem- mroczki przed oczami , ból gardła i nie moc w nogach
, coś mnie musiało przewiać w sobotę i zrobiliśmy tylko 110 km. Paweł dobrze się czyta tę lekturę, jak Ty to wszystko zapamiętujesz ?
O szit, to słabo... Kuruj się i mam nadzieję, że wkrótce pojawi się kolejna okazja żebyś mnie podniszczył ;-) A swoją drogą, 110 km przy takim samopoczuciu to też nie takie tylko, więc i tak szacun.
Dzięki, cieszę się, że dobrze się czyta, aczkolwiek do miana kolarskiego Mickiewicza to mi raczej daleko :-) A jak zapamiętuję? Szczerze mówiąc to sam nie wiem, samo przychodzi i też mnie to czasem dziwi ;-) Często wydaje mi się, że napiszę dwa zdania i koniec, a jak już usiądę to przypominam sobie coraz więcej szczegółów. Z drugiej strony, piąty rok z rzędu opisuję każdy wypad (ha, debil! :-D), więc może siłą rzeczy wyrobiłem sobie jakieś nawyki? Nie wiem. Z trzeciej strony fajnie czasem rzucić okiem na to, co działo się x lat wcześniej. A może minąłem się z powołaniem...? ;-)
Paweł - super kronika
Ja w niedzielę pojechałem już indywidualnie 70k po swojej stałej trasie bo uwzględniając zmianę czasu to pora zbiórki jednak była praktycznie nocna. Ciężko się jeździło bo wiało jakoś tak ciągle z ukosa, ale szosowców to chyba ze 20 mijałem
Polecam się! ;-) Przy kolejnych okazjach też będę Was zapewne męczył zdjęciami żeby potem była jakaś atrakcja do tej całej pisaniny :-) O ile oczywiście nie macie nic przeciwko...
70 km też fajne, a wiatr zaowocuje w przyszłości. Ot, optymizm ;-)
Dzięki jeszcze raz za wspólną jazdę i do zobaczenia następnym razem!
Posted 30 March 2015 - 22:56
@pawelkepien
Do bloga musisz rozwijać trzecie oko mądrości, zwane po hindusku bindi to bedziesz wszystko pamiętał ![]()
Ja z kolegą w sobotę tylko 50, przestraszyliśmy się prognoz pogody po tym jak nas zlało w piątek. Minąłem się z grupką, bodajże 5 osób na Trakcie Królewkim którą prowadził Krzysiek Kaczyński. Niestety zapomniałem podładować Garmina więc brak dystansu na Stravie.
Posted 03 April 2015 - 10:04
...i pamiętajcie o kaskach! ;-)
Ech, zobaczymy jak będzie jutro z pogodą, ale chyba Witek (zdrówko wróciło?) mnie zaraził przez forum ;-) i od niedzieli jakieś badziewne przeziębienie próbuje mnie rozłożyć. Tak czy inaczej, zdrowych, spokojnych (i słonecznych) Świąt Wam już teraz życzę! ;-)
Posted 03 April 2015 - 13:09
Ja jutro do roboty idę
, a zdrowie już lepsze. Jakby ktoś się nudził to w świąteczny poniedziałek można by coś pokręcić.