Babice, Leszno, Kampinos, Sochaczew, Błonie i okolice
Napisano 10 czerwiec 2011 - 14:30
Cytat
Za to w przyszłym tygodniu nie widzę przeszkód
Jeśli w Niedziele wszystko zahula to za tydzień też się wybierzemy - na razie jest nas czterech „śmiałków”.
Zapraszam – startujemy punkt 7.00
PS. Z zazdrością patrzymy na Kolegów którzy organizują dom/obowiązki tak by móc wystartować o 9.00 (Rondo) i 10.00(Pruszków).
Napisano 11 czerwiec 2011 - 21:11
Cytat
witam,
podłączę się pod tematu …
może ktoś miałby ochotę w najbliższą Niedziele 12.06 na trening start o godzinie 7.00 róg Powstańców i Piastów Bemowo.
Trasa http://www.bikemap.net/route/340174 w kierunku Łomianek.
Średnia w okolicy 30km/h.
Konrad
Wow widzę że korzystasz z mojej mapo-trasy

Napisano 22 marzec 2012 - 16:24
Napisano 22 marzec 2012 - 16:35
Cytat
Kiepsko reklamujesz tą trasę :-) Trzeba było ją nazwać Trasa Treningowa pod zachodni wiatr.Odświeżam temat - Zapraszam chętnych na tą trasę we Wtorki Czwartki w godzinach od 9.00 wyjazd z Bemowa okolice Ratusza - http://www.bikemap.net/route/1444659#
Napisano 22 marzec 2012 - 17:22
http://www.bikemap.net/route/1470805
Moja dzisiejsza trasa okazała się niestety w części niewypałem, ale cóż spróbować trzeba było. Mówię tutaj o odcinku Łomna-Truskaw którym jechałem po raz pierwszy zachęcony asfaltem który widać z satelity. Od Łomny pierwsze 7km spoko, droga taka sobie, bez dziur, asfalt w środku lasu więc rowerem deczko trzęsło. Wszystko szło dobrze, piękna puszcza itd. do momentu gdy dojechałem do cmentarza wojennego w Palmirach. Tam zaczyna się mega ostry bruk po którym nie da się jechać szosą, trzeba ominąć miejscami dość grząskim poboczem. W miejscu gdzie zaczynał się bruk mijałem się z Olą Dawidowicz spytawszy jak daleko sięga bruk, odpowiedziała, że ok. 1km. Pomyślałem jakoś się przebiję, popełniłem błąd nie pytając za ile km jest asfalt :mrgreen: Bo za brukiem czekało mnie jeszcze 2.5km mega pofałdowanego szutru do samego Truskawia. Szkoda, że zabrakło tych 3.5km asfaltu, ponad 10km przez samą puszczę daje odetchnąć. Odcinek bez asfaltu oznaczony gwiazdkami.
Nie mam mtb ani trekinga więc jechałem tamtędy ostatni raz :/
Napisano 22 marzec 2012 - 18:00
Cytat
Tadam! https://picasaweb.go...667545340864210 ;-)Tam zaczyna się mega ostry bruk po którym nie da się jechać szosą, trzeba ominąć miejscami dość grząskim poboczem
Akurat w sierpniu przeprowadzam się na Bemowo - fajnie że jest jakaś szosowa aktywność ;-) Co prawda teraz i tak jeżdżę praktycznie tylko w tamte okolice, ale zazwyczaj mijam na trasie ludzi na MTB.
thon, już myślałem, że dziś Cię mijałem na odcinku Zalesie - Stanisławów, ale kierunek nie ten ;-) Widzę, że spora część trasy pokrywa się z tym jak najczęściej sobie śmigam. Może się nawet kiedyś minęliśmy? ;-) Szkoda, że Trakt Królewski znowu zryli. Został jeden pas, z czego i tak sporo na nim różnych kamieni i innych atrakcji. Dziś też coś robili z rurami, przez co większość samochodów nie mogła przejechać, bo prawie całą szerokość drogi zajmowała koparka... :->
Napisano 22 marzec 2012 - 18:10
Cytat
Szkoda, że Trakt Królewski znowu zryli. Został jeden pas, z czego i tak sporo na nim różnych kamieni i innych atrakcji. Dziś też coś robili z rurami, przez co większość samochodów nie mogła przejechać, bo prawie całą szerokość drogi zajmowała koparka... :->
Dzisiaj im coś z rury pociekło i narobili troche błotka. Jak ulice są wilgotne to Trakt Królewski omijam, jedna breja.
Napisano 22 marzec 2012 - 23:47
Napisano 22 marzec 2012 - 23:54
Cytat
Trzeba było spytać, ten odcinek między Palmirami a Truskawiem zna bardzo wiele osób :-)Moja dzisiejsza trasa okazała się niestety w części niewypałem, ale cóż spróbować trzeba było. Mówię tutaj o odcinku Łomna-Truskaw którym jechałem po raz pierwszy zachęcony asfaltem który widać z satelity. Od Łomny pierwsze 7km spoko, droga taka sobie, bez dziur, asfalt w środku lasu więc rowerem deczko trzęsło. Wszystko szło dobrze, piękna puszcza itd. do momentu gdy dojechałem do cmentarza wojennego w Palmirach. Tam zaczyna się mega ostry bruk po którym nie da się jechać szosą, trzeba ominąć miejscami dość grząskim poboczem.
Cytat
tak tak to jest plus tej trasy, można mocno potrenować pod wiatr.W sumie ten wiatr jest bardzo fajny bo od początku trzeba się spiąć a poźniej relax na powrocie
Napisano 25 marzec 2012 - 18:16
Dodaj odpowiedź