Skocz do zawartości

Zdjęcie

Babice, Leszno, Kampinos, Sochaczew, Błonie i okolice

2348 odpowiedzi w tym temacie

#61 Bartosz

Bartosz
  • Użytkownik
  • 998 postów
  • Skądwa-wa

Napisano 26 marzec 2012 - 11:47

Tak to jest, jak się chce po puszczy śmigać ;)

A pomysł ze śmiganiem w tygodniu całkiem spoko, tylko ta godzinna mnie odstrasza. Jak by była ta 10, to jakoś bym się zebrał jeszcze...

Ps. a ta mapa na bikemap jest już niestety przeterminowana , bo nie uwzględnia nowego mostu, który wczoraj otworzyli ;) Fajnie bo będzie można robić pętle jabłonna -jabłonna bez wbijania się w miasto. Może by jakoś szosowo ten most rozdziewiczyć? ;)

Ps. oczywiście chodzi o północny jak by co ;)

#62 outoftimeman

outoftimeman
  • Użytkownik
  • 873 postów
  • SkądPruszków

Napisano 26 marzec 2012 - 21:00

Cytat

tylko ta godzinna mnie odstrasza. Jak by była ta 10, to jakoś bym się zebrał jeszcze...

W tygodniu to albo 7 rano, albo 17 :(

#63 Bartosz

Bartosz
  • Użytkownik
  • 998 postów
  • Skądwa-wa

Napisano 26 marzec 2012 - 21:18

Cytat

W tygodniu to albo 7 rano, albo 17 :(

O 7 to chyba w czapce i rękawiczkach ;)

Się chyba nie dogadamy ;) No chyba żebym o 17nastej pomyślał. Ostatnio u mnie weekendy odpadają, więc dobrze byłoby złapać się z kimś w tygodniu

#64 thon

thon
  • Użytkownik
  • 117 postów
  • SkądW-Bemowo/Gryfino

Napisano 14 kwiecień 2012 - 18:44

Dzisiaj w godzinach popołudniowych minąłem zdecydowanie za dużo samotnych lub jadących w parach, trójkach kolarzy. Część napewno czyta to forum więc będzie można się ustawić następnym razem i pokręcić w większej ekipie, bo z tego co widać jadąc chodźby ze Strzykuł do Leszna może nas się zebrać niezła ekipa.

Ja zazwyczaj jeżdzę, pewnie jak większość, taką trasą:
http://www.bikemap.net/route/1513530

Skracam ją sobie lub wydłużam, w zależności gdzie zjadę na Nowowiejską (droga Wąsy-Strzykuły). W soboty staram się jeździć do Pruszkowa na ustawkę (w tym roku byłem póki co raz ;-)), chyba że mam mało czasu lub pogoda niepewna to śmigam tutaj sam :-x. Dlatego dawajcie zbierzmy się większą ekipą i w wolne dni pokręćmy razem.

Póki co rzucam hasło, bo jutrzejsza niedziela raczej odpada (http://www.meteo.pl/).

Odzywajcie się! Mam gdzieś wasze pozdrowienia na trasie jeśli wolicie jeździć sami ;-)

#65 regedarek

regedarek
  • Użytkownik
  • 7 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 15 kwiecień 2012 - 17:56

Ja tutaj raczkuje w temacie szosówek i Warszawy. Aczkolwiek 100km trasy juz robilem ale po piachuu w Borach Tucholskich. Rower odbieram koło środy i będę chciał pojeździć z innymi :) Pasuje mi i rano(o ile temp znośna) i po południu. Jak tylko kurier przyjedzie z rowerem pojade do serwisu na Gibalskiego. I jestem gotowy. Pzdr

#66 GreQ

GreQ
  • Użytkownik
  • 524 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 kwiecień 2012 - 12:42

skoro się żalisz że tu nie odpisuję nikt, to zawitaj do Pruszkowa ;-)

witamy

#67 thon

thon
  • Użytkownik
  • 117 postów
  • SkądW-Bemowo/Gryfino

Napisano 20 kwiecień 2012 - 10:54

Planuje jutro poranny trening. Wyjeżdzam ze skrzyżowania Lazurowa-Górczewska ok. 7.30, trasa jak 2 posty wyżej ok. 110km. Myśle, że nie ja sam jestem zmuszony wyjechać tak wcześnie i uda się pokręcić w towarzystwie.

pozdro

#68 thon

thon
  • Użytkownik
  • 117 postów
  • SkądW-Bemowo/Gryfino

Napisano 21 kwiecień 2012 - 15:22

Jutro z krzyżówki lazurowa-górczewska chciałbym ruszyć ok. 9.00, ale jakby co godzina wyjazdu do ugadania. Dystans 120, jak ktoś ma inne plany co do kilometrażu to można sobie po drodze dystans dowolnie regulować, a lepiej przejechać przynajmniej te kilkadziesiąt kilosów razem.

pozdro

#69 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 postów
  • SkądVarsovia

Napisano 22 kwiecień 2012 - 11:17

thon, dzięki za zacny trening :)

#70 thon

thon
  • Użytkownik
  • 117 postów
  • SkądW-Bemowo/Gryfino

Napisano 22 kwiecień 2012 - 12:14

Ja również :) Dalej poleciałem na Leszno traktem królewskim, jeden cymbał nie rozumiał co to są dziury i dlaczego jade środkiem za co ostro zajechał mi drogę. Od Leszna na lajcie z wiatrem. Do rychłego tu albo w Pruszkowie :)

A na koniec mała niespodzianka, karta do bakomatu znalazła się w biedrze :D

#71 frixfrot

frixfrot
  • Użytkownik
  • 382 postów
  • SkądVarsovia

Napisano 22 kwiecień 2012 - 14:20

Niestety cymbałów po ociepleniu na drogach pełno (gdzie byli jak był mróz i śnieg?). Grunt, że karta jest :)

#72 krzy1976

krzy1976
  • Użytkownik
  • 2670 postów
  • SkądJary

Napisano 24 kwiecień 2012 - 20:17

Dzisiaj wyszedł fajny trening: http://connect.garmi...ivity/171427392

#73 bikergonia

bikergonia
  • Użytkownik
  • 420 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 marzec 2013 - 11:43

Może odświeżymy temat?

#74 macko68

macko68
  • Użytkownik
  • 94 postów
  • SkądWarszawa Bemowo

Napisano 12 kwiecień 2013 - 14:18

Babice, Leszno, Kampinos to moje standardowe punkty w treningu. Startuję z Bemowa.

Chętnie pojeździłbym w większej grupie - bezpieczniej i może poznałbym jakieś nowe trasy :). Kontakt do mnie 512 547 161

#75 cezaurzy

cezaurzy
  • Użytkownik
  • 40 postów
  • SkądWarszawa-Wola

Napisano 12 kwiecień 2013 - 22:29

Chętnie się dołączę - masz jakieś stałe godziny treningów ? Czy poranki wchodzą w grę ?
Kilka słów w tym wątku http://www.forumszos...der=asc&start=0
C.

#76 macko68

macko68
  • Użytkownik
  • 94 postów
  • SkądWarszawa Bemowo

Napisano 13 kwiecień 2013 - 08:10

U mnie z różnych względów w tygodniu i regularnie to w zasadzie tylko poranki. Tyle że 7:15 muszę być w domu, więc będę wyjeżdżać ok. 5:30. Nieregularnie to pewnie od czasu do czasu na 18:00 mógłbym. W weekend jestem bardziej elastyczny i telefonicznie/mailowo nie widzę problemu żeby poustalać konkrety

#77 bikergonia

bikergonia
  • Użytkownik
  • 420 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 13 kwiecień 2013 - 08:11

Wow widzę że Bemo-grupa ma szanse zaistniec. :mrgreen:

#78 macko68

macko68
  • Użytkownik
  • 94 postów
  • SkądWarszawa Bemowo

Napisano 13 kwiecień 2013 - 08:12

Super. Mam też kolegę z którym od czasu do czasu kręcę. Myślę, że w weekendy można by uzbierać fajną grupę

#79 bikergonia

bikergonia
  • Użytkownik
  • 420 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 13 kwiecień 2013 - 08:20

A ciekawe jak z tempem - powiedz jakie dystanse, z jaką średnią i max-ymalną jeździcie?

#80 macko68

macko68
  • Użytkownik
  • 94 postów
  • SkądWarszawa Bemowo

Napisano 13 kwiecień 2013 - 08:29

To różnie na spokojnie do Leszna to tak 30-35, jak chcemy przycisnąć to i 45. Generalnie jednak nie mamy jakiejś spinki jeśli ktoś jechałby wolniej to się dostosujemy. Ja dziś i jutro chciałbym się do Leszna wybrać (ok 13:00). Pogoda ładna to szkoda marnować

Dodaj odpowiedź

Zaawansowany edytor tekstowy