Tour de France 2011
Napisano 04 lipiec 2011 - 18:52
Po finiszu niestety musiałem wyłączyć TV i nie słyszałem, ale... hitem dzisiejszego komentowania była chyba dyskusja o proboszczu (nie mylić z Proboszem :mrgreen: ) jako dyrektorze i wspomnienie "dyrektora geotermalnego" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Tak, zauważyliśmy i panowie komentatorzy też to zauważyli i wspominali o tym...
Napisano 04 lipiec 2011 - 18:53
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru
Napisano 04 lipiec 2011 - 18:57
Napisano 05 lipiec 2011 - 17:28
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
#52 Gosc_Anonymous_*
Napisano 05 lipiec 2011 - 19:24
A ja Wam mówię, że te miny to specjalnie robił. Skoro na takim podjeździe potrafił prawie wygrać (jeszcze metr i by wygrał) to w górach będzie moc, szczególnie że jeszcze się rozkręci
tak jechał na 95 % swojego hr max................... i nie miał co robic i robił miny.................... a w rzeczywistości miał tętno 85 % hr max. i robił miny i udawał zmęczonego ................ głupota wielka jak VO 2 max. Contadora
Tompoz
Napisano 05 lipiec 2011 - 19:58
.....tu masz wszytko http://www.letour.fr..._par_etape.htmlNie wiecie może gdzie można szukać info odnośnie przewyższenia na etapach poszczególnych? Tak z ciekawości chciałbym się dowiedzieć ile robią.
w oknie znajdź i kliknij na interesując Cię etap - otworzy sie mapa etapu
a potem wsio jest w zakładkach nad nią
pozdrawiam
jarek ;-)
Napisano 05 lipiec 2011 - 20:30
Napisano 05 lipiec 2011 - 20:49
o tej stronie wiem ale tam nie ma informacji której ja szukam tzn tak jak jest podawane na maratonach w szczególności mtb. Gdzieś kolega znalazł że na tych najcięższych etapach robią i 11000m w pionie co jest wartoscią dla mnie ogromną w konteksccie maratonów mtb na ktorych zwykle ,,robi się,, do 3 tys na dystansie giga, i tez treningów.
Te 11tys to chyba na 3 etapach razem. Sylwek Szmyd przy okazji Giro pisał coś o przewyższeniu i na najcięższym etapie wyszło prawie 6 tys. m i ponad 8h jazdy, a Tour jest jeśli chodzi o teren dość znacznie łatwiejszy od Giro.
Napisano 05 lipiec 2011 - 21:08
Napisano 05 lipiec 2011 - 21:52
hehe Contador coś za wcześnie tą rękę na mecie podniósł
Chyba coś, chłopcy, z oczami macie, albo z postrzeganiem - to nie był gest zwycięzcy tylko, aż nazbyt wyraźnie, dezaprobaty. A "braciaki" to mu mogą pokazać - pod prysznicem najwyżej :mrgreen:to samo zauważyłem, szczerzył zęby jak by mu się kupę chciało i jeszcze myslał że wygrał. Jakoś wolę żeby braciaki pokazali mu.......swoje 4 litery
Napisano 06 lipiec 2011 - 15:47
Leżeli Contador, Gesink, Brajkovic (out), Boonen, Sorensen i wielu wielu innych.
Co chwila rondo, zakręt, zwężenie. Tragedia.
Napisano 06 lipiec 2011 - 16:34
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru