Tour de France 2011
Started By
xubix
, 21 cze 2011 17:28
388 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 lipiec 2011 - 16:55
A ja się cieszę, że to właśnie on wygrał, a tym bardziej po tych ostatnich docinkach jakie poleciały w jego stronę.
Napisano 06 lipiec 2011 - 17:49
Podobała mi sie dzisiejsza wygrana, wreszcie Cavendish pojechał inaczej niż zawsze (na kole swojego).
O co poszło z tym motocyklistą? Zdążyłem na dzisiejszy etap jakieś kilka minut przed atakiem Voecklera i potem tylko słyszałem komentarze, ze ktoś na motorze rower zabrał.
O co poszło z tym motocyklistą? Zdążyłem na dzisiejszy etap jakieś kilka minut przed atakiem Voecklera i potem tylko słyszałem komentarze, ze ktoś na motorze rower zabrał.
Napisano 06 lipiec 2011 - 18:48
Napisano 07 lipiec 2011 - 12:51
Najbrzydszy z wyglądu czy z charakteru? Nie wiem co w nim brzydkiego. Facet jednak sprawia wrażenie bardzo niestabilnego psychicznie, tak jakby w zdrowym ciele jakiś niezdrowy duch siedział.I dupa i dupa wygrał najbrzydszy kolarz w peletonie człowiek z wyspy men pfffff :->
Napisano 08 lipiec 2011 - 17:39
Brawo dla Cavendisha.
I znów upadki i wycofanie sie znanych kolarzy.Niby prosta płaska droga i tempo średnie, a kraksy i tak są... Sporo przypadkowosći w tym sporcie :-/
Problem w tym że dzisiaj wolno jechali, a jak ktoś się ściga to wie że przy wolnym tempie peletonu jest łatwiej o kraksę niż przy szybkiej jeździe. Szkoda zawodników, no i kiepsko się ogląda wyścig który po części rozgrywa się w wyniku upadków a nie normalnej selekcji.
Napisano 08 lipiec 2011 - 21:32
kurde, jestem w szoku, takie wielkie tuzy upadają, horner ma spory problem, zerknijcie na link z szosa.rowery:
http://video.bicycli...t-Stage-7-Crash
po prostu nic nie pamięta...
http://video.bicycli...t-Stage-7-Crash
po prostu nic nie pamięta...
Napisano 09 lipiec 2011 - 13:35
Oooo Albercik na 7 etapie nadrobił 10 miejsc :mrgreen: teraz już nie jest 34, a 24. Ale na lidera nadal nie wygląda i nie widzę powodu do narzekań, że peleton za nim nie czeka gdy się wywróci (za Basso(15) nikt by nie poczekał).
Ja od początku liczyłem że wygra ktoś 3 i Evans daje mi tą nadzieje :-)
Ja od początku liczyłem że wygra ktoś 3 i Evans daje mi tą nadzieje :-)
Napisano 09 lipiec 2011 - 15:33
Dzisiaj przewiduję w końcu jakieś większe emocje, bo ostatnie etapy to nuda.