MariuszK jeszcze nie zauważyłeś, że Dead ma jakieś inne pojęcie o kolarstwie ? :mrgreen:
Góral ma odpadać na płaskim, a Schleckowie na każdym górskim etapie dowalą Wigginsowi i Evansowi ( ciekawe informacje skądinąd :mrgreen: ).
Dead piszesz jakieś farmazony najpierw, że Schleckowie dobrze jadą, następnie, że to rasowi górale ( co akurat jest prawdą ) i mieli nie spowalniac drużyny a następnie odnosisz się do nas - amatorów sorry, ale ja nie muszę utrzymywac prędkości 56km/h na 25km bo nie aspiruję do zwycięstwa w TDF - jakbyś nie zauważył :-D A Schleckowie aspirują i powinni takie umiejętności posiadać :mrgreen: Jeśli jeszcze nie zauważyłeś od dawien dawna czasówki są ważną umiejętnością kolarzy etapowych - przykład tegoroczne TdS i Cunego tracący ogromną przewagę na czasówce - nie zdziwię się jeśli w tym roku Contador załatwi w Grenoble Schlecka jeśli ten będzie jechał tak jak w tej czasówce.
Tekst, że nie mieli wypruwać flaków to mnie rozbroił - walczą o zwycięstwo w TDF gdzie liczy się każda sekunda i od tak sobie jadą na kole bo nie chce im się zakwaszać HAH ! Takich banialuków to jeszcze nie słyszałem zrozum wreszcie oni są czasowcami conajwyżej przeciętnymi :!:
A jeśli teksty wypisywane przez natusa i Deada są prawdą to Schleckowie są po prostu głupi bo jeśli mieli tak niespożyte siły, że spokojnie sobie trzymali koło Cancellarze i reszcie wypruwających siły kolegów to jakby wychodzili na zmiany to Leopard dowalił by conajmniej 20 sekund wszystkim !!