Skocz do zawartości

Zdjęcie

Szosowcy ŚLĄSK

703 odpowiedzi w tym temacie

#181 black

black
  • Użytkownik
  • 69 postów
  • SkądBrzeszcze

Napisano 17 lipiec 2009 - 11:19

Ja właśnie wybieram sie na trening i popytam czy by się ktoś jeszcze podłączył. Ustalcie kiedy dokładnie i gdzie, a ja wam napiszę dam w rade się wbić na ten termin. Jak będzie chciał jeszcze 1 kumpel to go wezme(on na MTB = wolniej jakieś 30km/h) jeśli nie macie nic przeciwko.

#182 artart

artart
  • Użytkownik
  • 8 postów
  • SkądTychy

Napisano 17 lipiec 2009 - 11:30

Wyjeżdżamy z Tychów o ósmej w sobotę, Nie sądzę, żebyśmy złamali granicę 30 km/h, także w Brzeszczach będziemy około 9.00.

#183 Gosc_wonka2805_*

Gosc_wonka2805_*
  • Gość

Napisano 17 lipiec 2009 - 11:34

black, ja z Petrusem wybieram sie o 14 do Brzeszczy. Dobrze byłyb się wybrać jutro jakoś wcześnie przed południem na tą jazdę. Chcemy z Artartem wyjechać o 8. Popytaj znajomków może też sie wbiją na tą jazdę. Ja bym osobiście chciała wjechać na Salmopol , zjeść coś na Białym Krzyżu zjechać do Wisły i z Wisły ewentulanie brać pociąg do domku.

Zaproponuj jakiś wariant trasy. A jakby co to już w Brzeszczach ustalimy jak się spotkamy gdzie jedziemy, bo tam podłączy się druga i ostatnia grupka mam nadzieję :)

Petrus cała akcja dotyczy soboty!!

#184 kubano

kubano
  • Użytkownik
  • 936 postów
  • SkądCzechowice-Dziedzice

Napisano 17 lipiec 2009 - 15:50

Jutro może padać.

#185 Gosc_wonka2805_*

Gosc_wonka2805_*
  • Gość

Napisano 17 lipiec 2009 - 16:38

przedwczoraj po poludniu tez mialo lac... a burza przyszla dopiero o 10.00 w nocy... nie zrazamy sie - w razie czego odpuscimy sobie jakis podjazd i zrobimy mniejsza pętelke, powiedzmy z jeziorek żywieckich odskoczymy na Bielsko i tyle. Jak to zauwazyl artart w korespondecji na privie trase można modyfikować na bierząco.

Także o godzinie 8.00 pod Piramidą w Tychach około godziny zajmie nam dojazd do Brzeszczy. Ja dzisiaj z Petrusem zajechalam tam z Tychów do sklepu rowerowego jakieś 200 m. od stacji kolejowej Brzeszcze Jawiszowice. Jak Panowie z Brzeszczy zapatrują się na punkt zlotu na przystanku autobusowym obok stacji??

#186 black

black
  • Użytkownik
  • 69 postów
  • SkądBrzeszcze

Napisano 17 lipiec 2009 - 17:21

Ehh mi sie pojawił pewien problem i niesty nie dam rady jutro =/ Ale chętnie mogę pojechać w niedzielę.

#187 Gosc_wonka2805_*

Gosc_wonka2805_*
  • Gość

Napisano 17 lipiec 2009 - 20:03

No to panowie kto jedzie??
módlmy się tylko, żeby synoptycy grubo się pomylili w prognozach bo burze mają się zacząc dzisiaj w nocy i skończyć w okolicach wtorkowego popołudnia.

#188 kubano

kubano
  • Użytkownik
  • 936 postów

Napisano 17 lipiec 2009 - 20:36

Byłbym bardzo wdzięczny gdyby mi ktoś podał trasę tej wycieczki :-D

#189 black

black
  • Użytkownik
  • 69 postów
  • SkądBrzeszcze

Napisano 18 lipiec 2009 - 16:29

Jak nie będzie padać to jest ktoś chętny jutro tj. niedziela pojechać na jakieś górki do międzybrodzia? ;-)

#190 black

black
  • Użytkownik
  • 69 postów
  • SkądBrzeszcze

Napisano 21 lipiec 2009 - 20:40

No dobra, a w ten weekend o ile pogoda dopisze, może się zgramy na jakąś trasę wspólną?

Czekam na propozycje :-)

#191 Miguel

Miguel
  • Użytkownik
  • 840 postów
  • SkądGOP - Będzin

Napisano 27 lipiec 2009 - 09:04

Ludzie z Tych i okolic, jedziecie w góry w najbliższym czasie? Chętnie bym z Wami się zabrał, mieszkam nie tak daleko, więc myślę, że dam radę.

#192 kubano

kubano
  • Użytkownik
  • 936 postów

Napisano 27 lipiec 2009 - 09:26

Miguel, Ostatnio śmiagam z kolegą Black. Trzeba zebrać grupkę może jeszcze jechał by Petrus94 i wonka. Tylko się odezwijcie.

#193 Miguel

Miguel
  • Użytkownik
  • 840 postów
  • SkądGOP - Będzin

Napisano 27 lipiec 2009 - 09:35

No okej, mi pasuje prawie każdy termin. ;-)
A z jaką prędkością pędzicie na te góry? byliście już razem tam?

#194 kubano

kubano
  • Użytkownik
  • 936 postów

Napisano 27 lipiec 2009 - 09:37

Miguel, Byłem na trzech wyjazdach i to by było tak: 2 razy góra Żar, i wczoraj Kocież Rychwałdzki. Po płaskim można gnać ile fabryka da a pod góry to ile kto ma sił. W okolicy Żywca jest o tyle fajnie że jest kilka fajnych górek. Spytam jeszcze kolegę z mojego miasta Markuz'a czy by jechał.

#195 black

black
  • Użytkownik
  • 69 postów
  • SkądBrzeszcze

Napisano 27 lipiec 2009 - 10:48

Trzeba zebrać jakąs większą ekipe w końcu... Mi się może uda dwóch wyciągnąć jeszcze.

#196 petrus94

petrus94
  • Użytkownik
  • 147 postów
  • SkądTychy

Napisano 27 lipiec 2009 - 11:18

Siemano!
Ja jestem bardzo chętny, ale 3.08 wyjeżdzam. Myślę, że uda nam się teraz zgadać tym bardziej, że większość ma wakacje. :-) Może w piątek jakiś wypad? Ja jeszcze nie wiem jak będę stał z czasem, więc podajcie termin i spróbujemy go dostosować do wszystkich. Ja dzisiaj robię wypad do rybnika przez żory z Tychów. Razem 80km jak ktoś chętny to napisać.

pzdr.

#197 Gosc_wonka2805_*

Gosc_wonka2805_*
  • Gość

Napisano 27 lipiec 2009 - 14:15

a ja w piątek wyjeżdżam do Chorwacji popracować nad formą żeglarską i lekko przykryć tą kolarską opaleniznę, która jest z deka dziwaczna jak się np na basen idzie :)

Do piątku mogę pośmigać ale mam mocno ograniczony czas w tym tygodniu.

#198 Miguel

Miguel
  • Użytkownik
  • 840 postów
  • SkądGOP - Będzin

Napisano 27 lipiec 2009 - 15:57

Bez problemu możemy to przełożyć na sierpień. Ja i tak jestem trochę chory, więc nie wiem, czy do piątku dałbym radę postawić się na nogi. Prawie cały następny miesiąc jestem na śląsku, więc piszcie jakby co.

#199 black

black
  • Użytkownik
  • 69 postów
  • SkądBrzeszcze

Napisano 27 lipiec 2009 - 16:14

Ja w niedziele już wyjeżdżam też na żagle "przykryć tą dziwną opalenizne" ;-) Także jak dla mnie to ten tydz jest najlepszy

#200 black

black
  • Użytkownik
  • 69 postów
  • SkądBrzeszcze

Napisano 28 lipiec 2009 - 08:33

Dobra, jak nikt nie pisze to sytuacja wygląda tak: Ja jadę jutro i w piątek na 100% w tamte rejony(kubano pewnie się ze mną weźmie)także jak ktoś chce się dołączyć to niech pisze(jeździmy w godz. popołudniowych) ;-)

Dodaj odpowiedź