Szosowcy ŚLĄSK
Started By
Arthur
, 30 Apr 2008 21:33
703 replies to this topic
Posted 29 July 2009 - 21:55
Dochodzę powoli do siebie po dzisiejszym Żarze. :-) Wcale tak źle nie było jak sobie przypomnę :-D Kuba najbardziej mnie przeciągnął na pierwszych km.Pozniej się chyba przyzwycziłem. Na piątek będę gotowy na wyjazd, więc podać traskę i myślę, że się też zmęcze przed poniedziałkowym wyjazdem by było się z czego 2tyg regenerować. :-)
pzdr.
pzdr.
Posted 18 August 2009 - 09:45
wróciłem z wakacji i jestem chętny na jazdy w szczególności w dużej grupie. Z tego co wiem to jest dużo ustawek(grupa 20kolarzy) na Śląsku. Ja jednak nie mam pojęcia kiedy i gdzie one są. Mógłby mnie ktoś oświecić? Interesuje mnie coś w promieniu 30 km od Tychów. Ewentualnie Katowic. Najlepiej jakbyśmy stworzyli porządną listę śląskich ustawek z godzinami i miejscami spotkań.
pzdr.
pzdr.
Pozdrower
Piotr
www.piotrjaromin.pl
Posted 18 August 2009 - 11:43
napewno rybnik, info o zbiorkach pewnie mozna znalezc na http://kolarstwo.maroszek.org/
czytałem tez tutaj ze bodajże co niedziele ustawki robione są w będzinie, ale o ktorej godzinie i w ktorym miejscu to nie mam pojecia, musialbys poszukac.
czytałem tez tutaj ze bodajże co niedziele ustawki robione są w będzinie, ale o ktorej godzinie i w ktorym miejscu to nie mam pojecia, musialbys poszukac.
Posted 18 August 2009 - 12:48
Jeśli chodzi o Rybnik to szczeże nie polecam bo nie ma chętnych do jazdy :-/ . Duża grupa tak 20-30 osób to na pewno Gliwice, polecam.
A tak po za tym to zapraszam w niedziele do Rudy Śląskiej na kryterium. Niestety jak nie posiadacie licencji to nie wystartujecie, ale możecie pokibicować zawodowcom.
A tak po za tym to zapraszam w niedziele do Rudy Śląskiej na kryterium. Niestety jak nie posiadacie licencji to nie wystartujecie, ale możecie pokibicować zawodowcom.
Posted 18 August 2009 - 14:15
Mi licencja dopiero się robi tzn. jutro badania sportowe. :-) Do Gliwic ja mam 50km w jedną stronę, więc odpada. Będzin jest już w moim zasięgu-30km. A w Katowicach, Chorzowie, Mysłowicach nie ma jakiegoś małego peletoniku 10 zawodników? ;-)
Pozdrower
Piotr
www.piotrjaromin.pl
Posted 18 August 2009 - 14:46
Jeśli chodzi o Rybnik to szczeże nie polecam bo nie ma chętnych do jazdy
w Rybniku jest PARĘ osób do jazdy...
Sporo osób z regionu jeździ na szosówkach tylko CIĘŻKO zebrać wszystkich do kupy, a druga sprawa to spory rozrzut umiejętności... :!: :!: :!:
Rybnik ma się kim i czym pochwalić... :!: :!: :!:
A ja ZACHĘCAM i POLECAM... do treningów w Rybniku...
Zapraszam kolarzy z okolic...
Pozdrower
Robert
Posted 18 August 2009 - 16:21
W Bedzinie jest ustawka zawsze w niedziele o 10 w dzielnicy Grodziec(to tam gdzie jest gora Dorotka)Na ryneczku w Grodzcu jest duzy kosciół sto metrow nizej w kierunku Bedzina jest zbiorka.Zawsze jest ok 20 a i wiecej kolarzy.Jada albo w kierunku na Ogrodzieniec wybija jakies 100-120km.albo w kierunku na swierklaniec Zendek Przeczyce.Tempo jak dla mnie okrutne.Przedzial wieku 17-60 i wiecej.fajnie sie jedzie w takim peletonie ale jak dla mnie kolesie sa za mocni.WRRRRRRR :-/
Posted 18 August 2009 - 22:34
no dokladnie, wczoraj spotkalem kumpla z pracy dzieki ktoremu szose kupilem i nie jako zarazil mnie tą pasją, kazdy moj trening wyglada tak ze cisne ile mam sil, a ze jestem chujowym kolarzem to smiesznie to troche wyglada, a kumpel zrelaksowany jechal sobie w 3 zakresie, mega wolno ale tak przyjemnie to mi sie dawno nie jezdzilo
i o to w tym chodzi hehe