Skocz do zawartości

Zdjęcie

Szosowcy ŚLĄSK

703 odpowiedzi w tym temacie

#361 Gosc_Łukasz W._*

Gosc_Łukasz W._*
  • Gość

Napisano 08 lipiec 2010 - 08:04

Apollo, a dzisiaj jedziesz gdzieś? Ja bym był chętny, dopiero teraz przeczytałem tego posta a miałem wczoraj wolne i moglem jechać na Żar :P

#362 Apollo

Apollo
  • Użytkownik
  • 49 postów
  • SkądTychy

Napisano 14 lipiec 2010 - 19:15

Skończyło się wycieczką nie na Żar a na Czechy do Cieszyna :-) , niestety za późno się odezwałeś. Pomimo tego chętnie się z Tobą wybiorę następnym razem bo póki co jestem samotnym jeźdźcem. Będziemy się zgadywać na privie następnym razem.
Pozdrawiam

#363 Gosc_Łukasz W._*

Gosc_Łukasz W._*
  • Gość

Napisano 18 lipiec 2010 - 20:28

Ja jutro planuję pyknąć parę kilometrów więc jakby ktoś był chętny to proszę o kontakt

#364 czester_

czester_
  • Użytkownik
  • 428 postów
  • SkądWarszawa / Wola

Napisano 19 lipiec 2010 - 13:44

Aktualnie przesiaduję w okolicach Bierunia, jeśli ktoś jest chętny na jazdę dajcie znać. Jestem na urlopie także co dzień dostępny:)

#365 Gosc_karmel_*

Gosc_karmel_*
  • Gość

Napisano 19 lipiec 2010 - 20:48

Ja mam problem, ponieważ nie mam nikogo znajomego kto jeździłby na szosie, nie jestem w żadnym klubie, a każdy wie że w grupie raźniej i lepiej.

Częstochowa i okolice, jakby byli jacyś chętni to na jakiś wypadzik do 100 km to bardzo chętnie i Vśr. nie większym niż 30 km/h ;p Fajnie jakby jakaś większa grupka była, są dość dobre drogi i fajne trasy takie cięższe i mniej.

#366 sowacki

sowacki
  • Użytkownik
  • 52 postów
  • SkądBytom

Napisano 19 lipiec 2010 - 21:45

W Najbliższy Czwartek i Piątek (22 i 23.07) będe u znajomych w Cieszynie z rowerem. Pewno wyskocze stamtąd na jakiś ustroń itd. Gdyby był ktoś chętny z okolic zeby razem coś pokręcić, pokazać jakieś ciekawe trasy prosze dać znać chętnie do kogoś dołącze.
Chyba że macie jakieś ciekawe propozycje tras w tamtych rejonach, coś wartego zobaczenia, wjechania.

Pozdrawiam

#367 czester_

czester_
  • Użytkownik
  • 428 postów
  • SkądWarszawa / Wola

Napisano 26 lipiec 2010 - 11:53

Jakby ktoś chciał to jutro o 8:00 na dworcu PKP w Oświęcimiu jedziemy na jakieś 100km może więcej jak będą chętni.

#368 Gosc_wonka2805_*

Gosc_wonka2805_*
  • Gość

Napisano 07 sierpień 2010 - 22:15

znacie Panowie/Panie dobrą trasę na szosę wiodącą z okolic Tychów do Krakowa? od razu może dodam, że preferuję umiarkowany ruch samochodowy i przyjmeność z jazdy. Tzw. zadupia po drodze miło widziane z tym, że gładki asfalt gdzieniegdzie też by się przydał:)

pozdr

#369 Junior

Junior
  • Użytkownik
  • 15 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 07 sierpień 2010 - 22:22

Witam.Na szosie jeżdże od roku głównie sam.Chciałym potrenować w grupie.Jeśli byłby ktoś chętny niech da znać na forum lub na GG.Jestem z Mikołowa.Dystanse 50-150 km., średnie 32-35 km/h( mogę jeździć wolniej, a mocniejszemu też postaram się dotrzymać kroku ).Myśle, że jazda w grupie to motywacja, większe urozmaicenie treningu , a to daje o wiele lepszy efekt.Czekam.Narqa.

#370 czester_

czester_
  • Użytkownik
  • 428 postów
  • SkądWarszawa / Wola

Napisano 07 sierpień 2010 - 22:32

Z tychów do Krakowa to chyba Ci najlepiej aczkolwiek nie najkrócej będzie przez Bieruń - Chełmek - Alwernia - Kraków;)

#371 Gosc_qhome_*

Gosc_qhome_*
  • Gość

Napisano 03 listopad 2010 - 22:04

Gdzie jest ten Grodziec? Ja bym się chętnie przejechał na jakąś ustawkę bo wkurza mnie już to samotne jeżdżenie... Ale po ilości postów w tym temacie ostatnio widzę, że raczej nie ma zbyt dużo takich ustawek... Muszę się wkręcić w jakąś grupę, ile można samemu walczyć z wiatrem :P

jest to niedaleko będzina i sosnowca mozna zerknąć na mapę drugi zjazd za m1 w czeladzi wjeżdzamy na most i pod górę przed kościołem po lewej stronie będa już stac kolaże na chodniku...

jest fajna ekipa więc polecam...

#372 Piotr92

Piotr92
  • Użytkownik
  • 765 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 04 listopad 2010 - 19:34

Kiedyś nawet kilka osób z Podbeskidzia pojechało tam na ustawkę i byli bardzo zadowoleni po powrocie. U nas to cienko z kolarzami a co dopiero z ustawkami.

#373 bart3k

bart3k
  • Użytkownik
  • 96 postów
  • SkądSLU

Napisano 20 listopad 2010 - 15:46

Witam. Jest ktoś z okolic Koszęcina ?

#374 Miguel

Miguel
  • Użytkownik
  • 840 postów
  • SkądGOP - Będzin

Napisano 20 listopad 2010 - 18:28

W Grodźcu cały czas są ustawki, oczywiście teraz będzie mniej osób, bo pogoda się popsuła. Z tego co pamiętam, to w okresie zimowym spotykamy się o 11.

#375 Robert_Rybnik

Robert_Rybnik
  • Użytkownik
  • 272 postów
  • SkądRybnik

Napisano 28 styczeń 2011 - 16:08

Ktoś z okolic Rybnika, Żor, Wodzisławia, trenuje....?

#376 Robert_Rybnik

Robert_Rybnik
  • Użytkownik
  • 272 postów
  • SkądRybnik

Napisano 14 luty 2011 - 16:10

Może ktoś się skusi...
TERMIN: niedziela (20. lutego)
GODZINA: do uzgodnienia (jakieś propozycje...?)
TRASA: Rybnik - Kuźnia Rac. - Kędzierzyn Koźle - Góra św. Anny - Kędzierzyn Koźle - Kuźnia Rac. - Rybnik

Osobiście mam nadzieję, że zbierze się jakaś konkretniejsza ekipa... Nie koniecznie na całą trasę, ale chociaż na część ;)

#377 czonk

czonk
  • Użytkownik
  • 96 postów
  • SkądKatowice

Napisano 14 luty 2011 - 16:18

Prognozy nie są sprzyjające, ma być dość chłodno.

#378 Robert_Rybnik

Robert_Rybnik
  • Użytkownik
  • 272 postów
  • SkądRybnik

Napisano 14 luty 2011 - 17:01

Prognozy nie są sprzyjające, ma być dość chłodno.

Oj tam chłodno.. Grunt, żeby nie padało...
Ja ostatnio z kumplem trenowałem 4 godziny po Beskidzie (Ochodzita, Kubalonka, Salmopol) przy temp. od -2 do -6 i dało radę. Grunt to odp. ciuchy ;-)

#379 Robert_Rybnik

Robert_Rybnik
  • Użytkownik
  • 272 postów
  • SkądRybnik

Napisano 09 marzec 2011 - 11:37

Myślimy nad niedzielną rundką w okolicy. Myślę, że na starcie z naszej strony byłyby 3 os. ale sądzę, że zbierze się jakaś ekipę... Kwestia dotarcia do odpowiednich osób.
Mniej więcej pierwszy rys trasy:

Rybnik - Orzesze - Gostyń - Kobiór - Piasek - Pszczyna - Strumień - Żory - Rybnik

Możemy podyskutować nad modyfikacjami.
np. z Pawłowic na Studzionkę, Mizerów, Kryry...

Pozdrower ó?o

#380 tomasz1975

tomasz1975
  • Użytkownik
  • 64 postów
  • Skądchorzów

Napisano 11 marzec 2011 - 18:04

witam
czas chyba na rozpoczecie sezonu,
ja sie wybieram na trening o 11 z rynku w Kochłowicach, jak ktos chetny to zapraszam
ja mam zamiar cwiczyc 'baze' wiec nic forsownego
mam zamiar około 3h
ps mam byc wspaniała pogoda

Dodaj odpowiedź