Szosowcy ŚLĄSK
Started By
Arthur
, 30 kwi 2008 21:33
703 odpowiedzi w tym temacie
Gosc_karmel_*
Napisano 19 lipiec 2010 - 20:48
Ja mam problem, ponieważ nie mam nikogo znajomego kto jeździłby na szosie, nie jestem w żadnym klubie, a każdy wie że w grupie raźniej i lepiej.
Częstochowa i okolice, jakby byli jacyś chętni to na jakiś wypadzik do 100 km to bardzo chętnie i Vśr. nie większym niż 30 km/h ;p Fajnie jakby jakaś większa grupka była, są dość dobre drogi i fajne trasy takie cięższe i mniej.
Częstochowa i okolice, jakby byli jacyś chętni to na jakiś wypadzik do 100 km to bardzo chętnie i Vśr. nie większym niż 30 km/h ;p Fajnie jakby jakaś większa grupka była, są dość dobre drogi i fajne trasy takie cięższe i mniej.
Napisano 19 lipiec 2010 - 21:45
W Najbliższy Czwartek i Piątek (22 i 23.07) będe u znajomych w Cieszynie z rowerem. Pewno wyskocze stamtąd na jakiś ustroń itd. Gdyby był ktoś chętny z okolic zeby razem coś pokręcić, pokazać jakieś ciekawe trasy prosze dać znać chętnie do kogoś dołącze.
Chyba że macie jakieś ciekawe propozycje tras w tamtych rejonach, coś wartego zobaczenia, wjechania.
Pozdrawiam
Chyba że macie jakieś ciekawe propozycje tras w tamtych rejonach, coś wartego zobaczenia, wjechania.
Pozdrawiam
Gosc_wonka2805_*
Napisano 07 sierpień 2010 - 22:15
znacie Panowie/Panie dobrą trasę na szosę wiodącą z okolic Tychów do Krakowa? od razu może dodam, że preferuję umiarkowany ruch samochodowy i przyjmeność z jazdy. Tzw. zadupia po drodze miło widziane z tym, że gładki asfalt gdzieniegdzie też by się przydał
pozdr
pozdr
Napisano 07 sierpień 2010 - 22:22
Witam.Na szosie jeżdże od roku głównie sam.Chciałym potrenować w grupie.Jeśli byłby ktoś chętny niech da znać na forum lub na GG.Jestem z Mikołowa.Dystanse 50-150 km., średnie 32-35 km/h( mogę jeździć wolniej, a mocniejszemu też postaram się dotrzymać kroku ).Myśle, że jazda w grupie to motywacja, większe urozmaicenie treningu , a to daje o wiele lepszy efekt.Czekam.Narqa.
Gosc_qhome_*
Napisano 03 listopad 2010 - 22:04
Gdzie jest ten Grodziec? Ja bym się chętnie przejechał na jakąś ustawkę bo wkurza mnie już to samotne jeżdżenie... Ale po ilości postów w tym temacie ostatnio widzę, że raczej nie ma zbyt dużo takich ustawek... Muszę się wkręcić w jakąś grupę, ile można samemu walczyć z wiatrem
jest to niedaleko będzina i sosnowca mozna zerknąć na mapę drugi zjazd za m1 w czeladzi wjeżdzamy na most i pod górę przed kościołem po lewej stronie będa już stac kolaże na chodniku...
jest fajna ekipa więc polecam...
Napisano 14 luty 2011 - 16:10
Może ktoś się skusi...
TERMIN: niedziela (20. lutego)
GODZINA: do uzgodnienia (jakieś propozycje...?)
TRASA: Rybnik - Kuźnia Rac. - Kędzierzyn Koźle - Góra św. Anny - Kędzierzyn Koźle - Kuźnia Rac. - Rybnik
Osobiście mam nadzieję, że zbierze się jakaś konkretniejsza ekipa... Nie koniecznie na całą trasę, ale chociaż na część
TERMIN: niedziela (20. lutego)
GODZINA: do uzgodnienia (jakieś propozycje...?)
TRASA: Rybnik - Kuźnia Rac. - Kędzierzyn Koźle - Góra św. Anny - Kędzierzyn Koźle - Kuźnia Rac. - Rybnik
Osobiście mam nadzieję, że zbierze się jakaś konkretniejsza ekipa... Nie koniecznie na całą trasę, ale chociaż na część
Napisano 09 marzec 2011 - 11:37
Myślimy nad niedzielną rundką w okolicy. Myślę, że na starcie z naszej strony byłyby 3 os. ale sądzę, że zbierze się jakaś ekipę... Kwestia dotarcia do odpowiednich osób.
Mniej więcej pierwszy rys trasy:
Rybnik - Orzesze - Gostyń - Kobiór - Piasek - Pszczyna - Strumień - Żory - Rybnik
Możemy podyskutować nad modyfikacjami.
np. z Pawłowic na Studzionkę, Mizerów, Kryry...
Pozdrower ó?o
Mniej więcej pierwszy rys trasy:
Rybnik - Orzesze - Gostyń - Kobiór - Piasek - Pszczyna - Strumień - Żory - Rybnik
Możemy podyskutować nad modyfikacjami.
np. z Pawłowic na Studzionkę, Mizerów, Kryry...
Pozdrower ó?o