Szosowcy ŚLĄSK
Started By
Arthur
, 30 kwi 2008 21:33
703 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 marzec 2011 - 21:33
To co do NASZEJ ustawki, na chwilę obecną sprawa wygląda tak, że z Rybnika startuje ok 5-6 osób, w Kobiórze mają dojść 2-3 os. z Tychów także ekipa rośnie... Jak tam ekipa Kubano...? Hmmm...?
Jeszcze nie mamy ostatecznie ustalone, ale z Rybnika wyjedziemy o 10, także w Kobiórze pewnie będziemy po 11 (to ok 35 km przez Orzesze)
Zainteresowanych odsyłam TUTAJ
Pozdr
Jeszcze nie mamy ostatecznie ustalone, ale z Rybnika wyjedziemy o 10, także w Kobiórze pewnie będziemy po 11 (to ok 35 km przez Orzesze)
Zainteresowanych odsyłam TUTAJ
Pozdr
Napisano 12 marzec 2011 - 09:49
Tempo raczej umiarkowane, ale kto ogarnie ekipę :-P
My raczej śrubować tempa nie będziemy, ale też nie będzie opierdzielania się ;-)
Z Tychów jedzie maciek_xc, a kto jeszcze - tego nie wiem.
WSZYSTKIE INFORMACJE TUTAJ
Zapraszam WSZYSTKICH z okolicy :mrgreen:
Pozdro i do zobaczyska ó?o
My raczej śrubować tempa nie będziemy, ale też nie będzie opierdzielania się ;-)
Z Tychów jedzie maciek_xc, a kto jeszcze - tego nie wiem.
WSZYSTKIE INFORMACJE TUTAJ
Zapraszam WSZYSTKICH z okolicy :mrgreen:
Pozdro i do zobaczyska ó?o
Napisano 13 marzec 2011 - 22:00
Dzięki chłopaki za wspólną jazdę :mrgreen:
Fajnie się śmigało w siedmiu :mrgreen: Z Rybnika wystartowaliśmy w 4, potem dołączył Tomek, w Orzeszu - Michał, w Kobiórze - Maciej....
MEGA fajnie się połykało km, tylko gdyby nie spieprzona przerzutka :-/
Kurcze sporo kolarzy mijaliśmy jadąc z Pszczyny do Strumienia... Szkoda, że nikogo nie "przybraliśmy" po drodze... :-/
Mi wyszło w sumie 130 km / 3:55 / 33,2 km/h śr / 56,88 km/h max
Pozdro ó?o
Do następnego razu ;-)
Fajnie się śmigało w siedmiu :mrgreen: Z Rybnika wystartowaliśmy w 4, potem dołączył Tomek, w Orzeszu - Michał, w Kobiórze - Maciej....
MEGA fajnie się połykało km, tylko gdyby nie spieprzona przerzutka :-/
Kurcze sporo kolarzy mijaliśmy jadąc z Pszczyny do Strumienia... Szkoda, że nikogo nie "przybraliśmy" po drodze... :-/
Mi wyszło w sumie 130 km / 3:55 / 33,2 km/h śr / 56,88 km/h max
Pozdro ó?o
Do następnego razu ;-)
Napisano 17 marzec 2011 - 23:01
witam
do tych co mijałem w sobote ja ich naliczyłem około 16 na kolarkach i 19 na crosach
nie gadajcie nie nażekajcie tylko badzie na spotkaniu tam gdzie się umawiają.
ja byłem o 11.04 w kochłowicach na rynku przy Sanktuarium i nikogo nie było na kolarce a szkoda. a z katowic, rudy i chorzowa to chyba nie jest tak daleko
ja zrobiłem sobie rundke samotna 70km w czasie około 2h 40min
pozdraiwam do nastepnego razu
ja byłem w żóltej bardzo widocznej koszulce
do tych co mijałem w sobote ja ich naliczyłem około 16 na kolarkach i 19 na crosach
nie gadajcie nie nażekajcie tylko badzie na spotkaniu tam gdzie się umawiają.
ja byłem o 11.04 w kochłowicach na rynku przy Sanktuarium i nikogo nie było na kolarce a szkoda. a z katowic, rudy i chorzowa to chyba nie jest tak daleko
ja zrobiłem sobie rundke samotna 70km w czasie około 2h 40min
pozdraiwam do nastepnego razu
ja byłem w żóltej bardzo widocznej koszulce