Treningi Szczecin i Zachodniopomorskie
Started By
nobilitas
, 25 lut 2010 20:43
141 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14 październik 2011 - 20:03
Hej
Dzisiaj zrobiłem "inspekcję" odcinka od Dobrej do Dobieszczyna.
Asfalt na odcinku do Buku faktycznie nowy, nie można sie przyczepić.
Ale czar pryska zaraz przed Bukiem, i dalej jedziemy po starej nawierzchni. Może nie jest tak tragiczna, jak ta, którą wymieniono, ale czekam na remont :-)
Mijamy ścieżkę z kostki, prowadzącą do Niemiec, faktycznie dość "rozjeżdzona" - słyszałem, że często używają jej kierowcy :evil:
Asfalt tragiczny nie jest, ale dziury się zdarzają, często dość głebokie.
Przed Stolcem ( ;-) ) droga znowu dziurawa, ciekawe ile poczeka na remont ?
Jadąc przez w/w miejscowość o jakże miłej nazwie mamy odcinek z nowym asfaltem, dalej droga się zwęża, ale nawierzchnia dalej pozostaje w znośnym stanie. I tak dojeżdżamy do skrzyżowania z drogą prowadzącą na Szczecin.
Nie odważyłem się ruszyć dalej drogą na Nowe Warpno. Z mojej ostatniej wizyty tam pamiętam tylko drogę dziurawą jak ser - tam żal jechać nawet autem
Pozdrawiam
Dzisiaj zrobiłem "inspekcję" odcinka od Dobrej do Dobieszczyna.
Asfalt na odcinku do Buku faktycznie nowy, nie można sie przyczepić.
Ale czar pryska zaraz przed Bukiem, i dalej jedziemy po starej nawierzchni. Może nie jest tak tragiczna, jak ta, którą wymieniono, ale czekam na remont :-)
Mijamy ścieżkę z kostki, prowadzącą do Niemiec, faktycznie dość "rozjeżdzona" - słyszałem, że często używają jej kierowcy :evil:
Asfalt tragiczny nie jest, ale dziury się zdarzają, często dość głebokie.
Przed Stolcem ( ;-) ) droga znowu dziurawa, ciekawe ile poczeka na remont ?
Jadąc przez w/w miejscowość o jakże miłej nazwie mamy odcinek z nowym asfaltem, dalej droga się zwęża, ale nawierzchnia dalej pozostaje w znośnym stanie. I tak dojeżdżamy do skrzyżowania z drogą prowadzącą na Szczecin.
Nie odważyłem się ruszyć dalej drogą na Nowe Warpno. Z mojej ostatniej wizyty tam pamiętam tylko drogę dziurawą jak ser - tam żal jechać nawet autem
Pozdrawiam
Napisano 16 październik 2011 - 18:59
Widać jest paru zapaleńców, którzy kręcą regularnie w zachodniopomorskim. Ciekawe czy wypaliłby zjazd. Zgadalibyśmy się w jakimś terminie, bliżej wakacji czy nawet na wiosnę, w jakimś neutralnym wcześniej ustalonym miejscu i zrobilibyśmy wspólny trening, pogadankę, powymieniali doświadczenia, itp.
Jak myślicie dałoby radę coś takiego ogarnąć?
Jak myślicie dałoby radę coś takiego ogarnąć?
Napisano 26 luty 2012 - 00:03
Tak, mijałem pokaźną grupę w Niedźwiedziu. Zastanawiałem się czy ze Stargardu czy ze Szczecina. W tym roku poluje na jakiś fajny rower, bądź doinwestuje w tego
Panowie, czy jest jakaś droga asfaltowa łącząca Szczecin i Stargard po której można śmigać szosówką? Wiem, że niektórzy przelatują odcinek Płonia - Motaniec po S10, ale tam raczej zakaz dla rowerów.
Słyszałem, że mieli budować jakąś ścieżkę łączącą Wielgowo z Reptowem (Niedzwiedziem?)