Treningi Szczecin i Zachodniopomorskie
Started By
nobilitas
, 25 Feb 2010 20:43
141 replies to this topic
Gosc_Vivi_*
Posted 11 April 2011 - 20:00
18,7km od startu z głębokiego. Zjazd z górki, później skręt w prawo i podjazd. Tam gdzieś kapcia z przodu złapałem.
Stalowy bike z lemondka. Roselli na rurach Columbusa. Niebieski z białymi ciapkami. Jeździłem w czarnych ochraniaczach,nogawkach i spodenkach 3/4 z Magazynu Rowerowego i czerwonej bluzie, bo swoje rzeczy "główne" w praniu miałem. Wysokie obręcze w kołach.
Z pod ręcznej pompki max wycisnąłem i 6 atmosfer było. Wrociłem na około do domu i mi 60km wyszło.
Ile km wyszło Tobie od głębokiego?
Stalowy bike z lemondka. Roselli na rurach Columbusa. Niebieski z białymi ciapkami. Jeździłem w czarnych ochraniaczach,nogawkach i spodenkach 3/4 z Magazynu Rowerowego i czerwonej bluzie, bo swoje rzeczy "główne" w praniu miałem. Wysokie obręcze w kołach.
Z pod ręcznej pompki max wycisnąłem i 6 atmosfer było. Wrociłem na około do domu i mi 60km wyszło.
Ile km wyszło Tobie od głębokiego?
Gosc_Vivi_*
Posted 11 April 2011 - 20:08
Jak kapcia złapałem to byłem w czwartej dwójce liczać od przodu i zjechałem w prawo. Postanowiłem skorzystać z ciepłego wiatru i powoli wymieniłem sobie tą detkę i zobaczyłem chłopaka wracającego od nas w kilkukolorowej bluzie(zielony był tam na pewno i żółty chyba) o tego Ci chodzi? W niedziele może też będę, bo w sobote mam zawody.
A do samego głębokiego to nie wiesz ile było? Ile Wam to zajęło? Bo ja spokojnie wracałem na tych 6 atmosferach, delikatnie:D
A do samego głębokiego to nie wiesz ile było? Ile Wam to zajęło? Bo ja spokojnie wracałem na tych 6 atmosferach, delikatnie:D
Posted 11 April 2011 - 20:10
Powiedzcie mi panowie, czy na tych ustawkach biorą jeszcze udział zawodnicy i zawodniczki z BOGO Szczecin? Jeśli bylibyście uprzejmi sprawdzić od kiedy tor będzie czynny będę bardzo wdzięczny. Niestety zgubiłem wizytówkę W. Mosbauera i nie mam teraz możliwości kontaktu. W razie czegoś, to mówcie, że polecał was Tomek ze Złocieńca
Przy okazji, zaciągnijcie się na jego treningi
Gosc_Vivi_*
Posted 11 April 2011 - 20:13
W tamtym roku ich widziałem,a w tym roku to była pierwsza moja ustawka, więc byli, ale czy są dalej to nie wiem. Zimę całą biegałem.
#Wober
To jak wracał to oglądałem na spokojnie oponkę sobie
@Down
Nie było po co się spieszyć :mrgreen:. Żałowem później ,że nogawki wziałem, ale jak z wiatrem przez mierzyn do siebie wracałem to się cieszyłem, że ochraniacze miałem.
W jakim czasie wyszło Ci te 135km?
#Wober
To jak wracał to oglądałem na spokojnie oponkę sobie
@Down
Nie było po co się spieszyć :mrgreen:. Żałowem później ,że nogawki wziałem, ale jak z wiatrem przez mierzyn do siebie wracałem to się cieszyłem, że ochraniacze miałem.
W jakim czasie wyszło Ci te 135km?
Posted 04 October 2011 - 14:28
Witam
Dotarla do mnie wiadomosc o remoncie drogi od Lubieszyna do Buku (albo i dalej).
Czy ktos wie dokladnie jaki jest stan prac i czy da sie tamtedy w miare spokojnie przejechac (rowerem szosowym oczywiscie)?
Ostatnia moja wizyta na tej drodze nie napawala optymizmem - dziur w asfalcie tam bylo wiecej niz asfaltu
Osobiscie niestety chwilowo inspekcji zrobic nie moge
Pozdrawiam
Dotarla do mnie wiadomosc o remoncie drogi od Lubieszyna do Buku (albo i dalej).
Czy ktos wie dokladnie jaki jest stan prac i czy da sie tamtedy w miare spokojnie przejechac (rowerem szosowym oczywiscie)?
Ostatnia moja wizyta na tej drodze nie napawala optymizmem - dziur w asfalcie tam bylo wiecej niz asfaltu
Osobiscie niestety chwilowo inspekcji zrobic nie moge
Pozdrawiam