Czy golicie nogi ?
Started By
Darek80
, 28 Jan 2007 18:59
700 replies to this topic
Posted 31 July 2009 - 21:32
Jednak ręce zostały futrzane. Dlaczego??? A no juz miałem je golić i zauważyłem mały szczegół, dłonie również mam owłosione i to całkiem bogato, ogolenie ich byłoby kłopotliwe wiec dałem spokój.
Co do depilacji, próbowałem depilatorem ale na tak długich kłakach jakie miałem to poprostu bolałoooooo:D Wiec maszynka jednorazowa i ogień... troche to trwało, ale przynajmniej bezboleśnie. I nie mówcie że "facet i bolało???", może na krótszych tak tego nie czuć, na długich jest masakra...
Co do depilacji, próbowałem depilatorem ale na tak długich kłakach jakie miałem to poprostu bolałoooooo:D Wiec maszynka jednorazowa i ogień... troche to trwało, ale przynajmniej bezboleśnie. I nie mówcie że "facet i bolało???", może na krótszych tak tego nie czuć, na długich jest masakra...
Posted 01 August 2009 - 17:49
Panowie, a zauważyliście, że w miarę częstrzego golenia włosy wolniej odrastają? Jeszcze miesiąc temu musiałem golić co 2 dni, teraz po 3 dniach włosów prawie nie czuć.
Jest dokładnie odwrotnie jak mówisz - im częściej się golisz tym włosy szybciej odrastają, mało tego odrasta ich więcej, są dłuższe i sztywniejsze. Nie dotyczy to oczywiście głowy i łysienia u mężczyzn :-D
Wiem co mówię bo golę nogi, ręce i nie tylko od kilku lat (również zimą-co nie wszyscy praktykują).
Posted 28 September 2009 - 23:03
panowie.. ja mam takie dość nietypowe pytanie
prosze nie bić ani nic...
wczoraj na wyścigu koledzy z klubu tak właśnie przez temat o goleniu nóg zeszli na.. jajka i tyłek :] i mnie namawiali żebym też[więc wnioskuje ze i tam się golą] się ogolił .. hmmm..
goli ktoś może te bardziej intymne miejsca ? :>
wczoraj na wyścigu koledzy z klubu tak właśnie przez temat o goleniu nóg zeszli na.. jajka i tyłek :] i mnie namawiali żebym też[więc wnioskuje ze i tam się golą] się ogolił .. hmmm..
goli ktoś może te bardziej intymne miejsca ? :>
Posted 29 September 2009 - 08:22
No masz, a moja ładniejsza połówka goli większość zarostu łonowego :-P (na rowerze też jeździ), choć ja ograniczam się do przystrzyn 8-)zarost łonowy się strzyże :-) a nie goli i to bez względu czy jeździ się na rowerze czy nie.
Ja już dawno przestałem mówić "pielucha", "pampers" itp. bo co niektórych tego typu określenia bardzo dziwiły (miały/mieli skojarzenia z pieluchami dla tych co nie potrafią trzymać moczu/kału) i mówię "wkładka" dodając czasami "amortyzująca" (bo niby siodełko twarde), a dla bardziej kumatych, że ma toto osuszać tyłek z lejącego się po plecach potu i zabezpieczać moje szlachetne i delikatne pośladki przed odparzeniami ;-)PRAWDZIWY facet nie bedzie jezdzil w "pieluszce"
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750