Jump to content

Photo

Czy golicie nogi ?

700 replies to this topic

Poll: Czy golicie nogi ? (722 member(s) have cast votes)

Czy golicie nogi ?

1. Voted Tak (232 votes [31.91%])

Percentage of vote: 31.91%

2. Voted Nie (495 votes [68.09%])

Percentage of vote: 68.09%

Vote Guests cannot vote

#141 xubix

xubix
  • Użytkownik
  • 1,552 posts
  • SkądKrotoszyn

Posted 03 April 2009 - 22:41

No właśnie ;-) Ja ,że tak powiem właśnie też po swoim pierwszym razie ;-)
Świetnie to wygląda.. :-D Z włosem jak przejedziesz ręką to noga gładziutka ,a pod włos to tak jak na twarzy po goleniu :-D mały szronik :P

#142 radek_3131

radek_3131
  • Użytkownik
  • 453 posts
  • SkądPabianice

Posted 03 April 2009 - 22:49

a ja nie gole i nie będę golić

#143 Gosc_Pegos_*

Gosc_Pegos_*
  • Gość

Posted 03 April 2009 - 22:54

Ponad rok temu też tak gadałem... raz jak ogolisz to już potem nie będziesz chciał wracać do Kampinosu

#144 radek_3131

radek_3131
  • Użytkownik
  • 453 posts
  • SkądPabianice

Posted 03 April 2009 - 23:12

Ponad rok temu też tak gadałem... raz jak ogolisz to już potem nie będziesz chciał wracać do Kampinosu

A chcesz się założyć? :mrgreen:
A tak na serio. Po co do rekreacyjnej jazdy golić nogi? Rozumiem jak ktoś się ściga czy coś.

#145 Gosc_intel action_*

Gosc_intel action_*
  • Gość

Posted 03 April 2009 - 23:13

koledzy zgadzam sie z wami sam gole nogi i dziewczyny jak widzą moją łydkę to im się bardzo podoba;)

#146 Gosc_Pegos_*

Gosc_Pegos_*
  • Gość

Posted 03 April 2009 - 23:26

A chcesz się założyć? :mrgreen:
A tak na serio. Po co do rekreacyjnej jazdy golić nogi? Rozumiem jak ktoś się ściga czy coś.

no chyba że tak.. ja tam czasem lubie się pościgać i poużywać maści to mam łyse odnuża...

#147 xubix

xubix
  • Użytkownik
  • 1,552 posts
  • SkądKrotoszyn

Posted 04 April 2009 - 00:09

Z włosem jak przejedziesz ręką to noga gładziutka ,a pod włos to tak jak na twarzy po goleniu :-D mały szronik :P

ajajaj :-D nie ma to jak internet i pomoc kobiet ;-) teraz jest gładko w obie strony ;-)

super uczucie..

PS. a że tak spytam.. spotkaliscie sie z jakimis głupimi komentarzami na temat swoich ogolonych nóg ? :roll: :?:

#148 tomeks

tomeks
  • Użytkownik
  • 78 posts
  • SkądCzłuchów

Posted 04 April 2009 - 05:39

Wczoraj pierwszy raz w tym sezonie wyjechalem w krotkich spodenkach. Jak moja mama mnie zobaczyla to tylko powiedziala: Tomek, juz czas ogolic nogi :D

No to wieczorkiem postanowilem cos z tym zrobic, depilator poszedl w ruch i teraz jest git :-P

[ Dodano: 2009-04-04, 06:44 ]
xubix, Moim kolezankom sie podoba :D Czasami ktos sie zasmieje z tego, ze mam ogolone nogi, ale jak wytlumacze co i jak to raczej juz zmiena poglad na to :)

#149 Pacek

Pacek
  • Użytkownik
  • 180 posts
  • SkądBełchatów

Posted 04 April 2009 - 11:18

Jeżeli nie masz masaży po każdym treningu i zaliczasz jeden szlif na 3 lata to golenie nóg jest sztuką dla sztuki...chyba że ogolona noga podbudowuje twój komfort psychiczny, takie placebo czujesz się bardziej pro niż przed goleniem to czemu nie. Wiadomo że jeżeli pod kopułką wszystko jest poukładane jak należy to masz lepsze wyniki, dla kogoś kto czuje się głupio z gołą nogą depilacja może wręcz pogorszyc osiągi. To bardzi indywidualna sprawa wiec prosze nieprzekonujcie innych w sposób "Stary nie wiesz co tracisz" bo ta osoba doskonale wie co traci :D

pozdrawiam wszystkich, ide na trening dzis we wrocku 20 stopni

#150 xubix

xubix
  • Użytkownik
  • 1,552 posts
  • SkądKrotoszyn

Posted 04 April 2009 - 13:15

A co jaki czas je golicie :?: Bo rozumiem ,że nie pozwalacie na pojawienie się nowych włosów ,ktore niezbyt ładnie beda wygladac :?:

#151 tomeks

tomeks
  • Użytkownik
  • 78 posts
  • SkądCzłuchów

Posted 04 April 2009 - 14:10

Lydki co 3 tygodnie bo gole depilatorem, uda tak co 3-4 dni ( tutaj maszynka, depilator przy moim owlosieniu to bylby hardhcore :D )

#152 Deadi

Deadi
  • Użytkownik
  • 2,567 posts
  • SkądOpolskie

Posted 05 April 2009 - 09:09

już mi sie nie chce :D

#153 Darek80

Darek80
  • Użytkownik
  • 339 posts
  • Skądokolice Łowicza

Posted 05 April 2009 - 19:05

W moim przypadku jest tak , że jak raz spróbowałem ogolić nogi to mnie do tego ciągnie. W zime nie golę nóg ale w moim odczuciu ogolone nogi i lycra wyglądają bardziej estetycznie. Kobiety (cywile) mają różne zdanie na ten temat. Mam wrażenie ,że niektóre zazdroszczą szczupłych nóg i stąd te uwagi.
Jak golić to maszynką , na początku można polecieć maszynką do włosów.
Jak patrze na ankietę to trochę mnie to dziwi bo na ustawkach zdecydowana większość ma ogolone nogi.

#154 maciej1986

maciej1986
  • Użytkownik
  • 3,267 posts
  • SkądPoznań

Posted 05 April 2009 - 19:46

Czyli większość nie jeździ na ustawki :-/

#155 Freeq

Freeq
  • Użytkownik
  • 400 posts
  • SkądZ żyta

Posted 06 April 2009 - 06:55

w moim odczuciu ogolone nogi i lycra wyglądają bardziej estetycznie.

No właśnie i to jest główny powód dla którego zacząłem o tym myśleć, bo wczoraj jadąc za wyglansowanym samochodem patrzyłem na odbicie moich nóg i refleksja jest taka, że krzaki w połączeniu z lycrą nie bardzo wyglądają :-P
Dlatego postanowiłem głęboko się nad tym zastanowić, prawdopodobnie jeśli się zdecyduje to będzie to krem, może jakieś rady ? :->
Maszynką nie widzi mi się golić co 3 dni :roll:

#156 Gosc_Pegos_*

Gosc_Pegos_*
  • Gość

Posted 06 April 2009 - 07:02

w moim odczuciu ogolone nogi i lycra wyglądają bardziej estetycznie.

No właśnie i to jest główny powód dla którego zacząłem o tym myśleć, bo wczoraj jadąc za wyglansowanym samochodem patrzyłem na odbicie moich nóg i refleksja jest taka, że krzaki w połączeniu z lycrą nie bardzo wyglądają :-P
Dlatego postanowiłem głęboko się nad tym zastanowić, prawdopodobnie jeśli się zdecyduje to będzie to krem, może jakieś rady ? :->
Maszynką nie widzi mi się golić co 3 dni :roll:

Krem i tak nie jest w 100% skuteczny, mnustwo krzaków zostaje więc i tak maszynka idzie w ruch... jak jesteś swardy to pitol się depilatorem.b

#157 Freeq

Freeq
  • Użytkownik
  • 400 posts
  • SkądZ żyta

Posted 06 April 2009 - 07:05

Wiesz... depilator kosztuje :-P Na razie z kasą cienko, a jak będzie to wolę kupić jakąś szpeje do roweru.
Nawet nie wiem czy to nie będzie jednorazowe golenie, a tu od razu inwestycja w depilator. Uprzedzam pytanie: Nie, nie mam możliwości pożyczenia.

#158 Viner

Viner
  • Użytkownik
  • 23 posts
  • SkądBiała Podlaska

Posted 06 April 2009 - 18:55

Ja golę nogi już sporo latek i nie wyobrażam sobie jeżdżenia z kampinosem ;-) Moja dziewczyna mówi, że kolarz musi mieć gładkie nogi, podoba jej się to, bo włosy i "lajkra" to obrzydliwe połączenie wg niej i nie lubi owłosienia ogólnie nawet u osób nie jeżdżących. Już doszło do tego, że zimą golę nogi z tym, że rzadziej, bo jakieś 2 razy w miesiącu. Po prostu włosy mi przeszkadzają.

#159 Gosc_Anonymous_*

Gosc_Anonymous_*
  • Gość

Posted 06 April 2009 - 19:01

mnustwo

Ja pierd...lę :mrgreen:

#160 Gosc_Pegos_*

Gosc_Pegos_*
  • Gość

Posted 06 April 2009 - 19:10

A Arnoldzik jak zwykle:) poluje na moje gafy :) tak to już jest jak się niema nic ciekawego do napisania :)

Reply to this topic