Świetnie to wygląda.. :-D Z włosem jak przejedziesz ręką to noga gładziutka ,a pod włos to tak jak na twarzy po goleniu :-D mały szronik
Czy golicie nogi ?
Started By
Darek80
, 28 Jan 2007 18:59
700 replies to this topic
Gosc_Pegos_*
Posted 03 April 2009 - 23:26
no chyba że tak.. ja tam czasem lubie się pościgać i poużywać maści to mam łyse odnuża...A chcesz się założyć? :mrgreen:Ponad rok temu też tak gadałem... raz jak ogolisz to już potem nie będziesz chciał wracać do Kampinosua ja nie gole i nie będę golić
A tak na serio. Po co do rekreacyjnej jazdy golić nogi? Rozumiem jak ktoś się ściga czy coś.
Posted 04 April 2009 - 00:09
Z włosem jak przejedziesz ręką to noga gładziutka ,a pod włos to tak jak na twarzy po goleniu :-D mały szronik
ajajaj :-D nie ma to jak internet i pomoc kobiet ;-) teraz jest gładko w obie strony ;-)
super uczucie..
PS. a że tak spytam.. spotkaliscie sie z jakimis głupimi komentarzami na temat swoich ogolonych nóg ? :roll: :?:
Posted 04 April 2009 - 05:39
Wczoraj pierwszy raz w tym sezonie wyjechalem w krotkich spodenkach. Jak moja mama mnie zobaczyla to tylko powiedziala: Tomek, juz czas ogolic nogi 
No to wieczorkiem postanowilem cos z tym zrobic, depilator poszedl w ruch i teraz jest git :-P
[ Dodano: 2009-04-04, 06:44 ]
xubix, Moim kolezankom sie podoba
Czasami ktos sie zasmieje z tego, ze mam ogolone nogi, ale jak wytlumacze co i jak to raczej juz zmiena poglad na to
No to wieczorkiem postanowilem cos z tym zrobic, depilator poszedl w ruch i teraz jest git :-P
[ Dodano: 2009-04-04, 06:44 ]
xubix, Moim kolezankom sie podoba
Posted 04 April 2009 - 11:18
Jeżeli nie masz masaży po każdym treningu i zaliczasz jeden szlif na 3 lata to golenie nóg jest sztuką dla sztuki...chyba że ogolona noga podbudowuje twój komfort psychiczny, takie placebo czujesz się bardziej pro niż przed goleniem to czemu nie. Wiadomo że jeżeli pod kopułką wszystko jest poukładane jak należy to masz lepsze wyniki, dla kogoś kto czuje się głupio z gołą nogą depilacja może wręcz pogorszyc osiągi. To bardzi indywidualna sprawa wiec prosze nieprzekonujcie innych w sposób "Stary nie wiesz co tracisz" bo ta osoba doskonale wie co traci 
pozdrawiam wszystkich, ide na trening dzis we wrocku 20 stopni
pozdrawiam wszystkich, ide na trening dzis we wrocku 20 stopni
Posted 05 April 2009 - 19:05
W moim przypadku jest tak , że jak raz spróbowałem ogolić nogi to mnie do tego ciągnie. W zime nie golę nóg ale w moim odczuciu ogolone nogi i lycra wyglądają bardziej estetycznie. Kobiety (cywile) mają różne zdanie na ten temat. Mam wrażenie ,że niektóre zazdroszczą szczupłych nóg i stąd te uwagi.
Jak golić to maszynką , na początku można polecieć maszynką do włosów.
Jak patrze na ankietę to trochę mnie to dziwi bo na ustawkach zdecydowana większość ma ogolone nogi.
Jak golić to maszynką , na początku można polecieć maszynką do włosów.
Jak patrze na ankietę to trochę mnie to dziwi bo na ustawkach zdecydowana większość ma ogolone nogi.
Posted 06 April 2009 - 06:55
No właśnie i to jest główny powód dla którego zacząłem o tym myśleć, bo wczoraj jadąc za wyglansowanym samochodem patrzyłem na odbicie moich nóg i refleksja jest taka, że krzaki w połączeniu z lycrą nie bardzo wyglądają :-Pw moim odczuciu ogolone nogi i lycra wyglądają bardziej estetycznie.
Dlatego postanowiłem głęboko się nad tym zastanowić, prawdopodobnie jeśli się zdecyduje to będzie to krem, może jakieś rady ? :->
Maszynką nie widzi mi się golić co 3 dni :roll:
Gosc_Pegos_*
Posted 06 April 2009 - 07:02
No właśnie i to jest główny powód dla którego zacząłem o tym myśleć, bo wczoraj jadąc za wyglansowanym samochodem patrzyłem na odbicie moich nóg i refleksja jest taka, że krzaki w połączeniu z lycrą nie bardzo wyglądają :-Pw moim odczuciu ogolone nogi i lycra wyglądają bardziej estetycznie.
Dlatego postanowiłem głęboko się nad tym zastanowić, prawdopodobnie jeśli się zdecyduje to będzie to krem, może jakieś rady ? :->
Maszynką nie widzi mi się golić co 3 dni :roll:
Krem i tak nie jest w 100% skuteczny, mnustwo krzaków zostaje więc i tak maszynka idzie w ruch... jak jesteś swardy to pitol się depilatorem.b
Posted 06 April 2009 - 18:55
Ja golę nogi już sporo latek i nie wyobrażam sobie jeżdżenia z kampinosem ;-) Moja dziewczyna mówi, że kolarz musi mieć gładkie nogi, podoba jej się to, bo włosy i "lajkra" to obrzydliwe połączenie wg niej i nie lubi owłosienia ogólnie nawet u osób nie jeżdżących. Już doszło do tego, że zimą golę nogi z tym, że rzadziej, bo jakieś 2 razy w miesiącu. Po prostu włosy mi przeszkadzają.