Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy golicie nogi ?

700 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Czy golicie nogi ? (722 użytkowników oddało głos)

Czy golicie nogi ?

1. Głosowano Tak (232 głosów [31.91%])

Procent z głosów: 31.91%

2. Głosowano Nie (495 głosów [68.09%])

Procent z głosów: 68.09%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#101 Deadi

Deadi
  • Użytkownik
  • 2567 postów
  • SkądOpolskie

Napisano 09 lipiec 2008 - 20:54

To co oni powiedzą może byc małoistotne w momencie gdy spodobają im sie Twoje nogi heh

#102 Hombre

Hombre
  • Użytkownik
  • 167 postów
  • SkądPolice

Napisano 10 lipiec 2008 - 20:46

Dla was to pewnie mało istotne , ale różnice w ogoleniu nóg łatwo widać podczas pływania. Dla triathlonisty się więc opłaca :D

#103 Gosc_magda_*

Gosc_magda_*
  • Gość

Napisano 11 lipiec 2008 - 20:43

Ja też golę :lol: ale jestem dziewczyną wiec u mnie to normalka ;-) tak zobaczyłam i poczytałam ten temat i sobie myśle, faktycznie, kolarze golą nogi, ci np. na Tour de France :-> pozdro :-P

#104 Gosc_noerror_*

Gosc_noerror_*
  • Gość

Napisano 14 lipiec 2008 - 07:54

To co oni powiedzą może byc małoistotne w momencie gdy spodobają im sie Twoje nogi heh

Mam nadzieję że się im nie spodobają. Krzywo bym na nich patrzył ;-)

#105 ck

ck
  • Użytkownik
  • 23 postów
  • Skądkk cz-wa

Napisano 14 lipiec 2008 - 10:56

I ja miałem kudłate nogi. Przewróciłem się raz no to se lewą ogoliłem bo plastry zrywając wyrywałem tez włosy. Po krótkim czasie drugi raz leżałem (na prawej stronie) no to już ogoliłem całkiem, bo śmiesznie wyglądało tam koło strupów wygolone, a reszta nie. Ogólnie jest to higieniczne, kobiety to lubią bo milej im jakoś.

Jestem amatorem, do ścigania to mi nie potrzebne, ale fajnie tak na krótko wyjść.

8-)

#106 Darek80

Darek80
  • Użytkownik
  • 339 postów
  • Skądokolice Łowicza

Napisano 28 lipiec 2008 - 23:43

Niestety dziś przytuliłem się do asfaltu i stwierdzam kategorycznie , że ogolone nogi łatwo później doprowadzić do porządku. Pozdrawiam !

#107 Gosc_prałat Zaboboniec_*

Gosc_prałat Zaboboniec_*
  • Gość

Napisano 15 sierpień 2008 - 00:03

Ja bym w życiu sobie nie wygolił niczego poza twarzą, jestem dosyć konserwatywny i w sumie uważam że włoski powinny sobie naturalnie rosnąć bo mieć taką gołą skórę to trochę jakoś dziwnie... Raz jak musiałem mieć operację to się musiałem ogolić i przyznam że nigdy bym nie chciał do tego wrócić, brrrrr :-/

#108 mariusz k

mariusz k
  • Użytkownik
  • 836 postów
  • Skądrybnik

Napisano 15 sierpień 2008 - 20:15

bo mieć taką gołą skórę to trochę jakoś dziwnie... Raz jak musiałem mieć operację to się musiałem ogolić i przyznam że nigdy bym nie chciał do tego wrócić, brrrrr :-/

Dziwnie to jest jak sie kończy sezon i mi włosy na nogach odrastają, czuje sie jakoś nieswojo :lol: .

#109 Gosc_senjiro_*

Gosc_senjiro_*
  • Gość

Napisano 15 sierpień 2008 - 21:18

futro na zime i jesien musi byc:) poza tym ja tez zapuszczam na zime w celach prewencyjnych - zeby nie dostac wpieprz na siłce od karków:)

#110 Gosc_Anonymous_*

Gosc_Anonymous_*
  • Gość

Napisano 16 sierpień 2008 - 07:06

zeby nie dostac wpieprz na siłce od karków:)

że co ?

#111 Gosc_Rafalek_*

Gosc_Rafalek_*
  • Gość

Napisano 16 sierpień 2008 - 09:49

Najglupszy powod jaki w zyciu slyszalem, w ogole obawa przed ludzmi z silowni to jakis urban legend.
Sam gole nogi caly rok, chodze zima na silowne(mala osiedlowa) nikt NIGDY nie zwrocil mi uwagi :)

#112 Gosc_senjiro_*

Gosc_senjiro_*
  • Gość

Napisano 16 sierpień 2008 - 21:56

zartuje:) tez akurat chodze na taka osiedlowa i ludzie sa naprawde spoko bo zawsze pokaza jak wykonac jakies cwiczenie poprawanie lub pomoga;) tak czy inaczej ja sobie golenie nog w zimie odpuszczam bo to wystarczajaco upierdliwe w sezonie, a w zimie tak jak pisalem lepiej futerko miec;)

#113 Gosc_prałat Zaboboniec_*

Gosc_prałat Zaboboniec_*
  • Gość

Napisano 16 sierpień 2008 - 23:54

To ci zazdroszczę, u mnie na każdej siłowni do której zajrzałem to przynajmniej kilku takich typowych karków było, że aż strach było wejść, a szkoda bo w sumie chciałbym czasem sobie tak poćwiczyć na takich przyrządach by się trochę ukształtować :(

#114 Gosc_Sztajfa_*

Gosc_Sztajfa_*
  • Gość

Napisano 17 sierpień 2008 - 14:06

Jezeli ktos niegoli nóg niemoze sie czuc kolazem, mi osobiscie wlochy przeszkadzaja

#115 Gosc_Anonymous_*

Gosc_Anonymous_*
  • Gość

Napisano 17 sierpień 2008 - 14:39

Jezeli ktos niegoli nóg niemoze sie czuc kolazem

Nic nie muszę golić aby się czuć kolarzem, cyklistą czy poprostu miłośnikem rowerów.
Pozbywanie się włosów u zawodowych kolarzy ułatwia przedewszystkim regenerację poprzez masarz ( min. nacieranie różnymi specyfikami ) w mniejszym stopniu chodzi o estetykę. A już napewno nie chodzi o czucie się kolarzem 8-)

#116 Malik

Malik
  • Administrator
  • 2523 postów
  • SkądZielona Góra

Napisano 17 sierpień 2008 - 14:51

Dokładnie.
Nigdy nóg nie goliłem, a jakieś tam wyścigi udawało się wygrać czy też przyjechać na dobrej pozycji.
No ale nóg nie goliłem .. czyli nie wiem jak to jest być kolarzem ;-)

#117 Gosc_senjiro_*

Gosc_senjiro_*
  • Gość

Napisano 17 sierpień 2008 - 20:59

Jezeli ktos niegoli nóg niemoze sie czuc kolazem

zapomniales dodac ze musi miec jeszcze licencje wyrobiona ;-)

#118 boberek

boberek
  • Użytkownik
  • 15 postów
  • Skądpomiechówek

Napisano 18 sierpień 2008 - 07:59

o nie nigdy tego nie zorbie :) kocham swoje włoski na nogach i nie wiem jakbym sie bez nich czuł :P

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#119 Amon

Amon
  • Użytkownik
  • 280 postów
  • SkądŚwieradów-Zdrój

Napisano 18 sierpień 2008 - 12:41

Golenie nóg fajna sprawa.
W ostatni wtorek usiłowała mi ogolić nogi flexa, tylko śmignęła i włosy poszły razem ze skórą (albo raczej skóra razem z włosami, rewelacja 8 szwów) myślę ze jutro już wsiądę na rower, no i będzie piękna blizna (zupełnie nieowłosiona) :lol:

#120 Gosc_Rafalek_*

Gosc_Rafalek_*
  • Gość

Napisano 20 sierpień 2008 - 06:41

Kazdy goli tym czym lubi :)

Dodaj odpowiedź