Czy golicie nogi ?
Started By
Darek80
, 28 sty 2007 18:59
700 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14 lipiec 2008 - 10:56
I ja miałem kudłate nogi. Przewróciłem się raz no to se lewą ogoliłem bo plastry zrywając wyrywałem tez włosy. Po krótkim czasie drugi raz leżałem (na prawej stronie) no to już ogoliłem całkiem, bo śmiesznie wyglądało tam koło strupów wygolone, a reszta nie. Ogólnie jest to higieniczne, kobiety to lubią bo milej im jakoś.
Jestem amatorem, do ścigania to mi nie potrzebne, ale fajnie tak na krótko wyjść.
8-)
Jestem amatorem, do ścigania to mi nie potrzebne, ale fajnie tak na krótko wyjść.
8-)
Gosc_prałat Zaboboniec_*
Napisano 15 sierpień 2008 - 00:03
Ja bym w życiu sobie nie wygolił niczego poza twarzą, jestem dosyć konserwatywny i w sumie uważam że włoski powinny sobie naturalnie rosnąć bo mieć taką gołą skórę to trochę jakoś dziwnie... Raz jak musiałem mieć operację to się musiałem ogolić i przyznam że nigdy bym nie chciał do tego wrócić, brrrrr :-/
Napisano 15 sierpień 2008 - 20:15
bo mieć taką gołą skórę to trochę jakoś dziwnie... Raz jak musiałem mieć operację to się musiałem ogolić i przyznam że nigdy bym nie chciał do tego wrócić, brrrrr :-/
Dziwnie to jest jak sie kończy sezon i mi włosy na nogach odrastają, czuje sie jakoś nieswojo
Gosc_senjiro_*
Napisano 16 sierpień 2008 - 21:56
zartuje:) tez akurat chodze na taka osiedlowa i ludzie sa naprawde spoko bo zawsze pokaza jak wykonac jakies cwiczenie poprawanie lub pomoga;) tak czy inaczej ja sobie golenie nog w zimie odpuszczam bo to wystarczajaco upierdliwe w sezonie, a w zimie tak jak pisalem lepiej futerko miec;)
Gosc_prałat Zaboboniec_*
Napisano 16 sierpień 2008 - 23:54
To ci zazdroszczę, u mnie na każdej siłowni do której zajrzałem to przynajmniej kilku takich typowych karków było, że aż strach było wejść, a szkoda bo w sumie chciałbym czasem sobie tak poćwiczyć na takich przyrządach by się trochę ukształtować
Gosc_Anonymous_*
Napisano 17 sierpień 2008 - 14:39
Nic nie muszę golić aby się czuć kolarzem, cyklistą czy poprostu miłośnikem rowerów.Jezeli ktos niegoli nóg niemoze sie czuc kolazem
Pozbywanie się włosów u zawodowych kolarzy ułatwia przedewszystkim regenerację poprzez masarz ( min. nacieranie różnymi specyfikami ) w mniejszym stopniu chodzi o estetykę. A już napewno nie chodzi o czucie się kolarzem 8-)
Napisano 18 sierpień 2008 - 12:41
Golenie nóg fajna sprawa.
W ostatni wtorek usiłowała mi ogolić nogi flexa, tylko śmignęła i włosy poszły razem ze skórą (albo raczej skóra razem z włosami, rewelacja 8 szwów) myślę ze jutro już wsiądę na rower, no i będzie piękna blizna (zupełnie nieowłosiona)
W ostatni wtorek usiłowała mi ogolić nogi flexa, tylko śmignęła i włosy poszły razem ze skórą (albo raczej skóra razem z włosami, rewelacja 8 szwów) myślę ze jutro już wsiądę na rower, no i będzie piękna blizna (zupełnie nieowłosiona)