Czy golicie nogi ?
Started By
Darek80
, 28 sty 2007 18:59
700 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 maj 2008 - 15:29
Ja tez zacząłem golić nogi :mrgreen: , widze teraz tylko dobre strony golenia. Miałem niedawno wypadek i musiałem mieć całe nogi w plastry i niebyło problemu z odrywaniem go przez wyrywanie włosów. Szybciej mi sie teraz i nogi opalą :mrgreen:. A dokąd golicie nogi tylko za kolano czy do kroku??
Gosc_szudri_*
Napisano 11 maj 2008 - 20:42
ja ogoliłem w tym roku pierwszy raz to wyglądało jak by włazience pudla ogolili hi hi, myślałem że będzie masakra a tu rewelka. 
Mogę podpowiedzieć że jak za pierwszym goleniem to poszła elektryczna maszynka ustawiona na zero. A następnie w wannie dalszy ciąg golenia jednorazówką i żel pogoleniu ;-)

Mogę podpowiedzieć że jak za pierwszym goleniem to poszła elektryczna maszynka ustawiona na zero. A następnie w wannie dalszy ciąg golenia jednorazówką i żel pogoleniu ;-)
Gosc_mjolnir_*
Napisano 13 maj 2008 - 06:08
Ja z kolei robię całkiem odwrotnie. Jak robi się ciepło, golę od miejsca , w którym zaczynają się spodenki w górę(łącznie z okolicami łonowymi :-P ). Nie rzuca się to w oczy, a komfort i higiena są na o wiele wyższym poziomie, no i wreszcie mozna w pełni wykorzystać wkładkę antybakteryjną, która w "gąszczu" raczej mało daje. Trzeba tylko pamiętać o własciwym nawilżeniu zarówno wkładki jak i ciała przed jazdą.
Napisano 16 maj 2008 - 12:38
A ja ogoliłem dzisiaj nogi :mrgreen: chyba z ciekawości... nie jestem zawodowcem czy nawet półzawodowcem, z nikim się nie ścigam (więc masaże i maści rozgrzewające są mi obce) i zawsze jeżdżę sam, szlifu na razie nie zaliczyłem, a i moja lepsza połowa nie protestowała (czyżby dlatego że jej nie mam :mrgreen: ). Wygląda to kosmicznie i odczucie jakieś dziwne, jakbym był nagi :-D Łydy gładkie jaj pupcia niemowlęcia...
Dodaj odpowiedź