Czy golicie nogi ?
Started By
Darek80
, 28 sty 2007 18:59
700 odpowiedzi w tym temacie
Gosc_bula_*
Napisano 15 luty 2007 - 09:22
J w tym roku zamierzam wkoncu zgolic te klaki na nogach 
Bo juz takieieeeee dlugie!
A wiecie ze kolarze na tdf nie gola nog przed strartem?
- bo podczas odrastania organizm zuzywa energie,a wiemy jak cenna jest sila na tdf i nie mozna sobie pozwaolic na jakakolwiek jej utrate

Bo juz takieieeeee dlugie!
A wiecie ze kolarze na tdf nie gola nog przed strartem?
- bo podczas odrastania organizm zuzywa energie,a wiemy jak cenna jest sila na tdf i nie mozna sobie pozwaolic na jakakolwiek jej utrate

Napisano 14 marzec 2007 - 18:02
Podjołem decyzję , golę. Właśnie ale co do sposobu bo jest kilka. Sposób który odpowiada dziewczynie może mi nie bardzo odpowiadać. Wiadomo zaros męski jest inny niż kobiecy. Pytanie do starych wyjadaczy - jakiego sposobu używacie - golenie , depilacja , wosk ?
Napisano 26 marzec 2007 - 15:29
ja uprawaim kolarstwo juz od 16 lat i golę nogi każdego sezonu. gdy zimą mam kłaczki nieco dłuższe, to wplątują sie one w długie spodenki co jest denerwujące. :-?
przed wyścigami włoski zgalałem zawsze dwa dni wcześniej. to prawda, że organizm zużywa dużo energii na ich odrośnięcie...moi koledzy z niemiec mają takie powiedzenie " że jeśli jesteś świeżo ogolony to jesteś przegrany "
pozdrawiam wszystkich kolarzy
przed wyścigami włoski zgalałem zawsze dwa dni wcześniej. to prawda, że organizm zużywa dużo energii na ich odrośnięcie...moi koledzy z niemiec mają takie powiedzenie " że jeśli jesteś świeżo ogolony to jesteś przegrany "
pozdrawiam wszystkich kolarzy

Gosc_Klaudiusz_*
Napisano 03 kwiecień 2007 - 17:46
Lekarz stwierdzil ze to raczej efekt psychologiczny, a niedobor bialka ktore zostaje zuzyte uzupelnisz zjadajac pol jogurtu
Predzej problemy moga sprawic mikrourazy ktore powstaja podczas golenia jak i stany zapalne tworzace sie w przypadku zaciecia.

Gosc_Jelitek_*
Napisano 04 kwiecień 2007 - 23:41
Nie no zawsze jest tak że skóra musi się wpierw przyzwyczaić. Później dostosowuje się do tego że się ją goli
Ja nie golę nóg mimo żę bym chciał, dużo lepiej czuję się bez owłosienia. Niestety moja druga połowa powiedziała żebym pod żadnym pozorem tego nie robił...kto wie...może kiedyś sprawię jej niemiłą niespodziankę :mrgreen:

Ja nie golę nóg mimo żę bym chciał, dużo lepiej czuję się bez owłosienia. Niestety moja druga połowa powiedziała żebym pod żadnym pozorem tego nie robił...kto wie...może kiedyś sprawię jej niemiłą niespodziankę :mrgreen:
Napisano 05 kwiecień 2007 - 20:19
W końcu słowa dotrzymałem. Wybrałem chyba najbardziej ekstremalną możliwość - wosk. Szczerze nie polecam chyba ,że kogoś bawi sadomachizm. O ile z łydkami nie jest tak źle to uda i okolice kolan potrafią dać popalić. Następnym razem użyje innej metody (chemi w spreyu).
Co do efektu od razu przejaśniało ;-). Mycie jest na pewno wygodniejsze nie mówiąc o wycieraniu (o wiele szybciej).
Jak aura się poprawi to pewnie wezmę się też za ręce. Mnie się to podoba :-D
Aha panie mają różne zdanie na ten temat. Jedne są zachwycone inne okazują dezaprobatę.
Co do efektu od razu przejaśniało ;-). Mycie jest na pewno wygodniejsze nie mówiąc o wycieraniu (o wiele szybciej).
Jak aura się poprawi to pewnie wezmę się też za ręce. Mnie się to podoba :-D
Aha panie mają różne zdanie na ten temat. Jedne są zachwycone inne okazują dezaprobatę.
Dodaj odpowiedź