Nie, no co za pytanie. Ja golę. Bez jaj.

Czy golicie nogi ?
Napisano 08 wrzesień 2013 - 19:52

- pike i KSiedlaczek lubią to
Napisano 09 wrzesień 2013 - 17:07
Są 2 możliwości:
1. Masz malutko włosów, wtedy golisz się na zero, nie masz zarostu
2. Masz włosy jak małpa- wtedy musisz mieć na twarzy zarost 3dniowy, w górach jeździsz bez potówki. Na podjazdach rozpinasz koszulkę, i wszyscy widzą twoją zarośniętą klatę z OBOWIĄZKOWO zwisającym krzyżem. Im cięższy tym lepszy
:-D
- Pirx i Look lubią to
Napisano 29 wrzesień 2015 - 21:18
Okazuje się, że nawet na MŚ nie wszyscy golą nogi. Oto anonimowy junior:
Napisano 30 czerwiec 2017 - 11:45
Uśmiałem się. Golimy NOGI, a nie coś innego. A poważnie, to jeśli chciałbyś wyjść np. na plażę z nogami wygolonymi do połowy uda, a powyżej kudłatymi jak u niedźwiedzia, to chyba wyglądałbyś dziwnie? Niestety trzeba golić tak, żeby granica golenia schowała się pod bielizną.
Jest jeszcze drugi aspekt sprawy - rozbierzesz się przed kobietą, a ta spadnie z kanapy ze śmiechu i z seksu nici
Ja akurat mam słabo "porośnięte" kończyny i w zasadzie mógłbym sobie darować, ale ogolone lepiej wyglądają (zwłaszcza opalone), zresztą przyzwyczaiłem się.
Podsumowując - golimy do pachwin, musisz sam wykombinować jak i jakie zrobić "przejście", żeby nie wyjść na zboczeńca czy innego odmieńca. W przypadku obfitego i bardzo ciemnego zarostu rzeczywiście może być kłopot. Pewnie dlatego niektórzy nie golą, bo trzeba by było pojechać także pośladki, plecy, klatę Mam takiego kolegę, jest zarośnięty od palców, przez nogi, klatę, głowę, plecy i aż do pięt. Jeden nieprzerwany gąszcz, normalnie jak orangutan. No może z wyjątkiem zakoli na czole. Na szczęście na rowerze nie jeździ...
Napisano 30 czerwiec 2017 - 15:43
Pirx, dnia 30 Cze 2017 - 10:45, napisał:
golimy do pachwin, musisz sam wykombinować jak i jakie zrobić "przejście", żeby nie wyjść na zboczeńca czy innego odmieńca.
Nie do końca kumam o co chodzi z tymi zboczeńcami i odmieńcami. Osobiście trymuję sobie włosy na mosznie i wokół członka. Czy jestem zboczony..?
Lekkie. Tanie. Mocne. Wybierz dwa - C. Boardman
Dodaj odpowiedź