Radom,Starachowice,Skarżysko i okolice
Napisano 18 marzec 2012 - 19:36
Faramir Chyba tak jak piszesz, bo w okolicach Szydłowiec, Skarżysko, Stąporków przewinęło mi się dziś kilkudziesięciu na rowerkach.
Napisano 18 marzec 2012 - 19:58

Napisano 18 marzec 2012 - 23:15
Napisano 25 marzec 2012 - 22:56
Napisano 26 marzec 2012 - 06:07
Napisano 01 kwiecień 2012 - 09:36

Napisano 01 kwiecień 2012 - 13:01
Dziś z uwagi na pogodę wymiękłem i oglądam Tour de Flandres, ale trochę się jednak pogoda klaruje więc jeśli tak dalej to może popołudniu tak k. 17. pojadę, nie za daleko, na kilka rund Kowala-Ruda-Kowala.
Napisano 01 kwiecień 2012 - 22:15
Jeśli chodzi o pogodę wieczorem to na plus sucha szosa i brak wiatru (!!) co ostatnio było nie spotykane, na minus chłód jak w zimie.
Napisano 01 kwiecień 2012 - 22:23
Tak ma być chyba do Świąt, przeżyjemy jakoś.
Napisano 02 kwiecień 2012 - 14:08

Następnym razem zakleję chyba otwory wentylacyjne w podeszwie buta jakąś taśmą izolacyjną he, he..
A tak BTW, znacie może jakiegoś dobrego fachowca, który specjalizuje się w serwisie szosówek w naszej bliższej lub dalszej okolicy. Powiem szczerze że oddałbym rower do człowieka, który serce w to wkłada. Tak naprawdę mam już serdecznie dość sklepów - "serwisów", po wizycie, w których moja tak naprawdę nowa Ultegra, robi co chce i wydaja tak samo niezidentyfikowane dźwięki. Polećcie coś proszę, bo mi ręce opadają.
Często jestem również w Warszawie i Łodzi, więc może być też blisko tych miejscowości lub na trasie RADOM - WARSZAWA i RADOM - ŁÓDŹ.
Napisano 02 kwiecień 2012 - 16:18
Jeśli chodzi o serwis to korzystam z Tytana na Dekarskiej.
W Radomiu jest jeszcze jeśli dobrze pamiętam name Pell's na Słowackiego z bardzo życzliwą obsługą właściciela. Ok. 200 m za rondem w stronę Skaryszewa, po lewej stronie.
W Warszawie, jeśli chodzi o szosę, mogę polecić sklep/serwis, który kiedyś nazywał się "Szurkowski", teraz chyba oficjalna nazwa jest inna. Mieści się przy ul. Ciołka, bodajże nr 5. Spece od lat ci sami, ale nie byłem tam ponad rok.
Napisano 02 kwiecień 2012 - 18:25
Cytat
U mnie ciepły prysznic na zmarznięte palce to jeszcze większy ból :-) , w ogóle po przemarznięciu odczucie zmęczenia jest b. spotęgowane.
Fakt padnięty byłem wczoraj po tych 50 km, jakbym przejechał przynajmniej ze 150 km!!!
Jeśli chodzi o serwis to korzystam z Tytana na Dekarskiej.
Byłem ostatnio (zresztą pisałem o tym) i od tamtej pory mam problemy.
W Radomiu jest jeszcze jeśli dobrze pamiętam name Pell's na Słowackiego z bardzo życzliwą obsługą właściciela. Ok. 200 m za rondem w stronę Skaryszewa, po lewej stronie.
Jeździłem do Rafała jak miałem jeszcze FOCUS CROSS REVOLUTION. Chyba podjadę z szosą, może on coś poradzi.
W Warszawie, jeśli chodzi o szosę, mogę polecić sklep/serwis, który kiedyś nazywał się "Szurkowski", teraz chyba oficjalna nazwa jest inna. Mieści się przy ul. Ciołka, bodajże nr 5. Spece od lat ci sami, ale nie byłem tam ponad rok.
Będę miał na uwadze. Jeśli spece od lat Ci sami, to pewnie wiedzą co i jak. Ciołka to chyba na Woli. Dzięki za pomoc!
Dodaj odpowiedź