Radom,Starachowice,Skarżysko i okolice
Napisano 11 kwiecień 2012 - 20:55
Cytat
No, oby nie padało. Może byłby jeszcze ktoś chętny z Waszych ustawek? Zawsze raźniej walczyć z wiatrem w kilku ;-)
No pewien problem w tym, że komunikuję się kolegami tylko paszczowo na miejscu w niedzielę, no ale w końcu od czego forum i pewnie ktoś to czyta.
Napisano 12 kwiecień 2012 - 20:14
Trasy zależnie - na tygodniu to zazwyczaj 50-70km, a w niedzielę to zależnie od humoru, wiatru i termometra, ale zazwyczaj około 100, czasami więcej.
Napisano 13 kwiecień 2012 - 22:22
Młody-w którym miejscy jest ta hala? Ja w Skarżysku kojarzę/kojarzyłem, tylko basen ;-)
Napisano 06 maj 2012 - 21:40
Peleton na początku kilkunastoosobowy. Obrany kierunek, dosyć popularny - Huta za Szydłowcem. Na trasie dosyć wietrznie, tempo nierówne, niespokojna i dynamiczna jazda, próby rozerwania grupy i ucieczek. Kulminacyjny punkt to podjazd w sąsiedztwo Kościoła na/w Hucie. Grupa w trakcie podjazdu naturalnie się podzieliła. Na szczycie grupa się rozdzieliła, część Kolegów pojechała w stonę Niekłania, reszta w tym ja, zawróciła. Powrót całkiem szybki, z wiatrem. Cały dystans trochę ponad 80 km.
Napisano 07 maj 2012 - 18:34
Cytat
Czyli w Hucisku (w tym Hucisku) trzeba zawrócić ? Nie ma połączenia asfaltowego z Leszczynami ? A co to za nienazwana miejscowość miedzy Huciskiem a Borkami ?mozna skręcić w Budkach do Huciska
Jutro muszę pogadać z kumplem z Ubyszowa - to jego okolice, to mi pewnie coś więcej powie - swoją drogą tak blisko, a nigdy do tego Huciska nie dotarłem. Człowiek trzyma się przetartych szlaków.
"Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec" - Woody Allen
Napisano 07 maj 2012 - 21:31
Cytat
Czyli w Hucisku (w tym Hucisku) trzeba zawrócić ? Nie ma połączenia asfaltowego z Leszczynami ?
Dalej prowadzi droga gruntowa, natomiast trochę przed Huciskiem skręcając w prawo dojeżdża się do drogi Szydłowiec-Bliżyn.
Cytat
A co to za nienazwana miejscowość miedzy Huciskiem a Borkami
Chyba Budki Drugie czy Trzecie.
Napisano 07 maj 2012 - 23:02
Faramir jedziemy?
Cytat
Masz na myśli taką dosyć wąską asfaltową drogę przez las (jakby p-poż)?przed Huciskiem skręcając w prawo dojeżdża się do drogi Szydłowiec-Bliżyn.
Dodaj odpowiedź