Radom,Starachowice,Skarżysko i okolice
Started By
Faramir
, 11 mar 2012 14:36
286 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15 maj 2012 - 14:24
No to w tej sytuacji jeśli są kobiety to OK, może być 17.30 :-)
Faramir, to my możemy sie spotkać tak o 17.10 w Szydłowcu na tym rondku na Przysuchę, wtedy ja polecę z Radomia 7 lub w Rudzie na skrzyżowaniu wtedy gdzieś o 16.35 (?)
Pogoda jest właściwie normalna, dziś zimna Żośka.
Faramir, to my możemy sie spotkać tak o 17.10 w Szydłowcu na tym rondku na Przysuchę, wtedy ja polecę z Radomia 7 lub w Rudzie na skrzyżowaniu wtedy gdzieś o 16.35 (?)
Pogoda jest właściwie normalna, dziś zimna Żośka.
Napisano 15 maj 2012 - 16:09
bicicleta-proponuje się spotkać w Kowali, to pojedziemy sobie przez Dąbrówkę Zabłotnią (tam gdzie ostatnio po mosirze się rozjechaliśmy) do Orońska, jest tam lepszy asfalt niż przez Rudę. Myślę, że godzinka nam starczy żeby dojechać na miejsce spotkania, więc 16.30 wydaje się być ok.
Ewentualnie możemy też na tym zakręcie się ustawić, jeśli wiesz o który mi chodzi, nie będę wdrapywał się bez potrzeby na górkę :-D
Ewentualnie możemy też na tym zakręcie się ustawić, jeśli wiesz o który mi chodzi, nie będę wdrapywał się bez potrzeby na górkę :-D
Napisano 16 maj 2012 - 09:04
W tym tygodniu drugie zmiany robię,więc w przyszłym tygodniu bym z Wami się zabrał.Często jeżdżę z bratem.W Hucie skręcacie na Mroczków,czy prosto na Niekłań i dalej Wólkę Plebańską i Skarżysko?A propos podjazdów,to rzeczywiście Hucisko mocniej gniecie od Huty,ale nawierzchnia pozostawia wiele do życzenia,w Wólce też fajna hopka aż do Odrowąża.
Pozdro.
Pozdro.
Napisano 16 maj 2012 - 10:47
Faramir, Ok o 16.30 na tym zakręcie czyli skrzyżowaniu "T" Dąbrówka-Orońsko & droga z przejazdem kolejowym, którą ost. jechaliśmy (?)
Chyba przestanie padać do jutra?
Herman84, w Hucie to różnie, tak jak piszesz + jeszcze zjazd od kościoła z powrotem można potrenować. Do przyszłego tygodnia.
Chyba przestanie padać do jutra?
Herman84, w Hucie to różnie, tak jak piszesz + jeszcze zjazd od kościoła z powrotem można potrenować. Do przyszłego tygodnia.
Napisano 16 maj 2012 - 13:10
bicicleta-nie jestem dokładnie pewien czy mówimy o tym samym. Mi chodzi o to skrzyżowanie "T" Kowala-Ruda-droga z przejazdem w strone Orońska. To jest to miejsce, w którym się rozjechaliśmy ostatnio po mosirze, Ty z 2 kolegami pojechałeś w stronę Kowali, a ja na Rudę. Możemy też jak zwykle się ustawić w Kowali, to będzie pewność, że się znajdziemy bez problemów
Wg. prognozy ma nie padać.
Wg. prognozy ma nie padać.
Napisano 18 maj 2012 - 07:07
Andy777, Faramir, to nasza wczorajsza trasa http://www.brytonspo...kView?id=542164, niestety bez podjazdu na Hutę, włączyłem dopiero na górze.
W Szydłowcu mieliśmy kraksę, pies wpadł pod koła Faramira no i trochę się poobijał.
Faramir, jak się czujesz? Mam nadzieję, że szlify nie przeszkodzą w dzisiejszym egzaminie.
Thx. za wspólną jazdę, ze szczególnym uwzględnieniem dzielnego Kamila.
Będę mógł pojeździć dopiero w przyszłym tygodniu, umówimy się.
W Szydłowcu mieliśmy kraksę, pies wpadł pod koła Faramira no i trochę się poobijał.
Faramir, jak się czujesz? Mam nadzieję, że szlify nie przeszkodzą w dzisiejszym egzaminie.
Thx. za wspólną jazdę, ze szczególnym uwzględnieniem dzielnego Kamila.
Będę mógł pojeździć dopiero w przyszłym tygodniu, umówimy się.
Napisano 18 maj 2012 - 21:33
O kurcze... nie zaglądałem cały dzień na forum. No to bardzo nie fajnie, ale zdarza się. Jazda była przesympatyczna, choć jak widać nie zakończyła się szczęśliwie. Faramir, wracaj szybko do zdrowia, piękną pogodę zapowiadają to jeszcze pojeździmy. Mam nadzieję, że ręka OK, ale lepiej skonsultuje z lekarzem. Trzymam kciuki za egzamin no i dzięki wszystkim za ta tempa na trasie:)
Dodaj odpowiedź