Cytat
....... wpadaj pod spodek .........
............ eeeeee tam ;-)
Możemy się spotkać "na trasie" :mrgreen:
Mam już nawet styczny punkt (prawie ;-) ) z Waszą niedzielną trasą :-D
Napisano 16 lipiec 2012 - 19:45
Napisano 16 lipiec 2012 - 22:04
Napisano 19 lipiec 2012 - 08:34
Napisano 19 lipiec 2012 - 09:17
Cytat
Halloooo, żyjecie ludzie ? Niedziela się zbliża ( Podobno ładna pogoda również ) a temat trochę zdechł... Jakoś przestaje wierzyć w to forum bo chyba każdy woli walczyć sam. W zeszła niedziele jechało 6 osób na trasie mijaliśmy wielu kolarzy każdy praktycznie sam ewentualnie max 2 osoby... Zróbmy coś...
Napisano 20 lipiec 2012 - 19:03
Cytat
Cytat
Halloooo, żyjecie ludzie ? Niedziela się zbliża ( Podobno ładna pogoda również ) a temat trochę zdechł... Jakoś przestaje wierzyć w to forum bo chyba każdy woli walczyć sam. W zeszła niedziele jechało 6 osób na trasie mijaliśmy wielu kolarzy każdy praktycznie sam ewentualnie max 2 osoby... Zróbmy coś...
...... Blast a Ty pierwszy raz umawiasz się poprzez forum (ew. Facebooka) na ustawkę/wycieczkę :?: ;-)
W poprzednią niedzielę było wszystko jasne: czas - miejsce zbiórki - trasa :-D
Dopóki teraz tak nie będzie to przyjadą tylko Ci, którzy "zapisali się na wydarzenie" na Facebooku i im wszystko jedno gdzie pojadą :mrgreen:
Jeżeli wszystkim chętnym wyjeżdżającym spod Spodka będzie pasować to ......
możemy umówić się TUTAJ
Poprowadzę (jedną z wielu) fajną trasą (mały ruch), asfalt w 90% OK (są odcinki z dość porowatą nawierzchnią, trochę dziur).
Co Wy na to :?: :?: :?:
Aha ;-) .... i żeby nikt nie pisał, że jestem leń ;-) bo nie chce mi się dojechać pod Spodek ;-)
Do "miejsca ewentualnej zbiórki" będziecie mieli tylko ok. 10 km więcej niż ja ;-) :mrgreen:
Napisano 20 lipiec 2012 - 19:22
Napisano 20 lipiec 2012 - 21:09
Napisano 20 lipiec 2012 - 21:21