Skocz do zawartości

Zdjęcie

Katowice lub okolice początkujący ! Ktos powalczy wspólnie ?

817 odpowiedzi w tym temacie

#61 imp

imp
  • Użytkownik
  • 178 postów
  • SkądRuda Śląska

Napisano 20 lipiec 2012 - 21:47

no to ciezko sie bedzie dograc, mam trochę zajec od rana i dopiero popoludniu wyjade :)

#62 viego

viego
  • Użytkownik
  • 36 postów
  • SkądChorzów

Napisano 20 lipiec 2012 - 21:57

Co powiesz na 15?

#63 imp

imp
  • Użytkownik
  • 178 postów
  • SkądRuda Śląska

Napisano 20 lipiec 2012 - 22:27

to wstepnie o 15 na plazie bym czekał, dam jeszcze jutro znac dokladnie, jakby mnie nie było do 15:05 to nie czekaj

#64 imp

imp
  • Użytkownik
  • 178 postów
  • SkądRuda Śląska

Napisano 21 lipiec 2012 - 20:42

TO KTO JUTRO BĘDZIE !?!?! :)

#65 zorba

zorba
  • Użytkownik
  • 289 postów
  • Skądz Będzina

Napisano 22 lipiec 2012 - 14:24

Cytat

TO KTO JUTRO BĘDZIE !?!?! :)

TO KTO BYŁ DZISIAJ !?!?! :) :mrgreen:

#66 imp

imp
  • Użytkownik
  • 178 postów
  • SkądRuda Śląska

Napisano 22 lipiec 2012 - 17:57

były 3 osoby, szkoda. widocznie każdy woli dymac sam :)
zrobiliśmy niecałe 170 km. za tydzień próbujemy znowu :) jak ktoś jest chętny na wspólną jazde to zapraszamy

#67 Damiano

Damiano
  • Użytkownik
  • 321 postów
  • SkądDąbrowa Górnicza

Napisano 22 lipiec 2012 - 21:18

To byliście w Ojcowie? Ja mówię - za daleko jak dla mnie i pojechałem na Pilicę i Wolbrom, ale tak fajnie się jechało ta drogą, że pociągnąłem do Skały. Nie wjeżdżałem do Ojcowa tylko pojechałem na Olkusz. Po cichu liczyłem, że może was spotkam jak wracacie :) Na Skrzyżowaniu na Ojców albo Olkusz byłem około 14:10.
Polecam drogę z Pilicy do Skały. Raczej zjazdy niz podjazdy, fajny asfalt, można fajnie ciąć:) do tego ładne krajobrazy.
Ogólnie to mało rowerzystów i kolarzy dzis widziałem, a przecież pogoda bardzo dobra na rower bo nie było gorąco..

#68 zorba

zorba
  • Użytkownik
  • 289 postów
  • Skądz Będzina

Napisano 22 lipiec 2012 - 21:42

Cytat

........widocznie każdy woli dymac sam.......

............... chciałem pojeździć trochę z młodzieżą ale ................
od kilku dni nie mogłem się doprosić propozycji konkretnej trasy ;-) (nie celu wycieczki ale jej przebiegu).
Chciałem dołączyć gdzieś po drodze :mrgreen: Cóż - może "następną razą" ;-) :mrgreen:

#69 Henry

Henry
  • Użytkownik
  • 95 postów
  • SkądSiemianowice Śląskie

Napisano 23 lipiec 2012 - 10:36

Odstraszył też pewnie dystans. W końcu temat brzmi "początkujący", a zaproponowana trasa ok. 150 km. (okazała się zresztą dłuższa). Dla początkujących to chyba jednak za dużo nie uważacie?
W przyszłą niedzielę jestem wolny i będę chciał się dołączyć, ale tak jak piszący wyżej Zorba, chciałbym znać przebieg trasy wcześniej.

#70 chamsin

chamsin
  • Użytkownik
  • 223 postów
  • Skądkatowice

Napisano 23 lipiec 2012 - 10:54

Ja tez jestem chetny na niedziele ale jak pisze Henry i jak jest w temacie "poczatkujacy", wiec zweryfikujcie troszke dystansy po za tym jesli chodzi o mnie nie mam az tak duzo czasu czekam na propozycje trasy mysle ze max 100 km.W sumie jesli nawet to moge sie po drodze odlaczyc

#71 imp

imp
  • Użytkownik
  • 178 postów
  • SkądRuda Śląska

Napisano 23 lipiec 2012 - 18:23

@Damiano - nie ojców odpadł, pojechaliśmy na tychy, bieruń, bojszowy, harmęże, brzeszcze, bestwina, bielsko-biała - pauza i spowrotem goczałkowice, pszczyna, kobiór, tychy, mikołow.

@Henry, chamsin, ano wyszło bardzo dużo, ale gdyby się ktoś pojawił i chciałby pokręcić 50 km to nie byłoby problemu, pisałem że na miejscu sie dogadamy, jakby ktoś chciał pojezdzic to by przyjechał :) troche spontanu panowie hehe

#72 Henry

Henry
  • Użytkownik
  • 95 postów
  • SkądSiemianowice Śląskie

Napisano 23 lipiec 2012 - 18:49

Jak się ma 20 lat to spontan rzeczywiście jest na miejscu, ale my mamy ponad 40. Zobaczysz za parę lat, że trochę inaczej patrzy się wtedy na świat :-).
Co do niedzieli jaj mówiłem będę. Proponuję trasę na Zendek. W niedzielę nie ma tam praktycznie ruchu.

Katowice-Siemianowice-Dąbrówka Wlk-Dobieszowice-Sączów-Pyrzowice-Zendek-Toporowice-Dąbie-Strzyżowice-Wojkowice-Dąbrówka Wlk-Siemianowice-Katowice.

Myślę, że to jakieś 80-90 kim wychodzi. Jak start o 10 to na niedzielny obiad wszyscy się załapią.

#73 bartekzabrze

bartekzabrze
  • Użytkownik
  • 6 postów
  • SkądZabrze

Napisano 23 lipiec 2012 - 18:59

Witam
Jak uda mi się do niedzieli rowerek złożyć będę mógł się dołączyć? :roll:
Pozdrawiam Bartek

#74 zorba

zorba
  • Użytkownik
  • 289 postów
  • Skądz Będzina

Napisano 23 lipiec 2012 - 19:06

Cytat

..........Katowice-Siemianowice-Dąbrówka Wlk-Dobieszowice-Sączów-Pyrzowice-Zendek-Toporowice-Dąbie-Strzyżowice-Wojkowice-Dąbrówka Wlk-Siemianowice-Katowice.......

............... dołączę w Dobieszowicach albo w Pyrzowicach :mrgreen:

#75 chamsin

chamsin
  • Użytkownik
  • 223 postów
  • Skądkatowice

Napisano 24 lipiec 2012 - 07:55

Cytat

Katowice-Siemianowice-Dąbrówka Wlk-Dobieszowice-Sączów-Pyrzowice-Zendek-Toporowice-Dąbie-Strzyżowice-Wojkowice-Dąbrówka Wlk-Siemianowice-Katowice.

Myślę, że to jakieś 80-90 kim wychodzi. Jak start o 10 to na niedzielny obiad wszyscy się załapią.

jestem za

#76 boogiel

boogiel
  • Użytkownik
  • 18 postów
  • SkądKatowice

Napisano 24 lipiec 2012 - 15:24

Hej, jestem tu nowy, zresztą tak jak na szosie, więc się przywitam ;)
Chętnie bym się wybrał na jakiś trip, ale na relaksie, jestem laikiem strasznym :)
Jestem z Katowic i czasem widuję grupy śmigające po piotrowicach w strone centrum, kojarzy ktoś coś? Co to jest to całe IC ?
Pozdrawiam ;)

#77 imp

imp
  • Użytkownik
  • 178 postów
  • SkądRuda Śląska

Napisano 25 lipiec 2012 - 05:49

boogiel jak widziales ich w srode to tak :) jak jest ochota to wpadaj w niedziele pod spodek o 10
bartekzabrze rowniez :)

trasa juz ustalona przez Henryego :)

#78 chamsin

chamsin
  • Użytkownik
  • 223 postów
  • Skądkatowice

Napisano 25 lipiec 2012 - 09:08

Boogiel IC to cykliczne spotkania szosowe (sroda godzina 18 rog Mickiewicza i Stawowej )i generalnie jest to wyscig trasa ok 65km koniec w miejscu startu ale...... no wlasnie tempo kosmiczne srednie pod 35.ale drugie ale jezdza rozni kolarze Panie tez wiec czolowka smiga na max a slabsi jada swoim tempem wiec mozna probowac. http://jumar-kucewicz.com.pl/ic/ http://www.facebook....198617890184905 tu masz wszystko.

#79 boogiel

boogiel
  • Użytkownik
  • 18 postów
  • SkądKatowice

Napisano 25 lipiec 2012 - 16:01

No spoko, chciałem się dziś tam wybrac, ale dzisiaj jakieś mistrzostwa sobie urządzają, więc odpuszczę. Własnie słyszałem o mega tempie, może za tydzień skoczę się sprawdzić;P

#80 paw

paw
  • Użytkownik
  • 26 postów
  • Skądpolska

Napisano 27 lipiec 2012 - 16:33

Spotkanie o 10 w niedziele aktuakne ?
Czy trasa aktualna?
Gdzie przy spodku
Pozdrawiam Paweł

Dodaj odpowiedź

Zaawansowany edytor tekstowy