Katowice lub okolice początkujący ! Ktos powalczy wspólnie ?
Started By
blast
, 10 Jun 2012 15:30
817 replies to this topic
Posted 22 July 2012 - 21:18
To byliście w Ojcowie? Ja mówię - za daleko jak dla mnie i pojechałem na Pilicę i Wolbrom, ale tak fajnie się jechało ta drogą, że pociągnąłem do Skały. Nie wjeżdżałem do Ojcowa tylko pojechałem na Olkusz. Po cichu liczyłem, że może was spotkam jak wracacie
Na Skrzyżowaniu na Ojców albo Olkusz byłem około 14:10.
Polecam drogę z Pilicy do Skały. Raczej zjazdy niz podjazdy, fajny asfalt, można fajnie ciąć
do tego ładne krajobrazy.
Ogólnie to mało rowerzystów i kolarzy dzis widziałem, a przecież pogoda bardzo dobra na rower bo nie było gorąco..
Polecam drogę z Pilicy do Skały. Raczej zjazdy niz podjazdy, fajny asfalt, można fajnie ciąć
Ogólnie to mało rowerzystów i kolarzy dzis widziałem, a przecież pogoda bardzo dobra na rower bo nie było gorąco..
Posted 22 July 2012 - 21:42
........widocznie każdy woli dymac sam.......
............... chciałem pojeździć trochę z młodzieżą ale ................
od kilku dni nie mogłem się doprosić propozycji konkretnej trasy ;-) (nie celu wycieczki ale jej przebiegu).
Chciałem dołączyć gdzieś po drodze :mrgreen: Cóż - może "następną razą" ;-) :mrgreen:
Posted 23 July 2012 - 10:36
Odstraszył też pewnie dystans. W końcu temat brzmi "początkujący", a zaproponowana trasa ok. 150 km. (okazała się zresztą dłuższa). Dla początkujących to chyba jednak za dużo nie uważacie?
W przyszłą niedzielę jestem wolny i będę chciał się dołączyć, ale tak jak piszący wyżej Zorba, chciałbym znać przebieg trasy wcześniej.
W przyszłą niedzielę jestem wolny i będę chciał się dołączyć, ale tak jak piszący wyżej Zorba, chciałbym znać przebieg trasy wcześniej.
Posted 23 July 2012 - 10:54
Ja tez jestem chetny na niedziele ale jak pisze Henry i jak jest w temacie "poczatkujacy", wiec zweryfikujcie troszke dystansy po za tym jesli chodzi o mnie nie mam az tak duzo czasu czekam na propozycje trasy mysle ze max 100 km.W sumie jesli nawet to moge sie po drodze odlaczyc
Posted 23 July 2012 - 18:23
@Damiano - nie ojców odpadł, pojechaliśmy na tychy, bieruń, bojszowy, harmęże, brzeszcze, bestwina, bielsko-biała - pauza i spowrotem goczałkowice, pszczyna, kobiór, tychy, mikołow.
@Henry, chamsin, ano wyszło bardzo dużo, ale gdyby się ktoś pojawił i chciałby pokręcić 50 km to nie byłoby problemu, pisałem że na miejscu sie dogadamy, jakby ktoś chciał pojezdzic to by przyjechał
troche spontanu panowie hehe
@Henry, chamsin, ano wyszło bardzo dużo, ale gdyby się ktoś pojawił i chciałby pokręcić 50 km to nie byłoby problemu, pisałem że na miejscu sie dogadamy, jakby ktoś chciał pojezdzic to by przyjechał
Posted 23 July 2012 - 18:49
Jak się ma 20 lat to spontan rzeczywiście jest na miejscu, ale my mamy ponad 40. Zobaczysz za parę lat, że trochę inaczej patrzy się wtedy na świat :-).
Co do niedzieli jaj mówiłem będę. Proponuję trasę na Zendek. W niedzielę nie ma tam praktycznie ruchu.
Katowice-Siemianowice-Dąbrówka Wlk-Dobieszowice-Sączów-Pyrzowice-Zendek-Toporowice-Dąbie-Strzyżowice-Wojkowice-Dąbrówka Wlk-Siemianowice-Katowice.
Myślę, że to jakieś 80-90 kim wychodzi. Jak start o 10 to na niedzielny obiad wszyscy się załapią.
Co do niedzieli jaj mówiłem będę. Proponuję trasę na Zendek. W niedzielę nie ma tam praktycznie ruchu.
Katowice-Siemianowice-Dąbrówka Wlk-Dobieszowice-Sączów-Pyrzowice-Zendek-Toporowice-Dąbie-Strzyżowice-Wojkowice-Dąbrówka Wlk-Siemianowice-Katowice.
Myślę, że to jakieś 80-90 kim wychodzi. Jak start o 10 to na niedzielny obiad wszyscy się załapią.
Posted 24 July 2012 - 15:24
Hej, jestem tu nowy, zresztą tak jak na szosie, więc się przywitam 
Chętnie bym się wybrał na jakiś trip, ale na relaksie, jestem laikiem strasznym
Jestem z Katowic i czasem widuję grupy śmigające po piotrowicach w strone centrum, kojarzy ktoś coś? Co to jest to całe IC ?
Pozdrawiam
Chętnie bym się wybrał na jakiś trip, ale na relaksie, jestem laikiem strasznym
Jestem z Katowic i czasem widuję grupy śmigające po piotrowicach w strone centrum, kojarzy ktoś coś? Co to jest to całe IC ?
Pozdrawiam
Posted 25 July 2012 - 09:08
Boogiel IC to cykliczne spotkania szosowe (sroda godzina 18 rog Mickiewicza i Stawowej )i generalnie jest to wyscig trasa ok 65km koniec w miejscu startu ale...... no wlasnie tempo kosmiczne srednie pod 35.ale drugie ale jezdza rozni kolarze Panie tez wiec czolowka smiga na max a slabsi jada swoim tempem wiec mozna probowac. http://jumar-kucewicz.com.pl/ic/ http://www.facebook....198617890184905 tu masz wszystko.