Katowice lub okolice początkujący ! Ktos powalczy wspólnie ?
Napisano 22 lipiec 2012 - 21:18

Polecam drogę z Pilicy do Skały. Raczej zjazdy niz podjazdy, fajny asfalt, można fajnie ciąć

Ogólnie to mało rowerzystów i kolarzy dzis widziałem, a przecież pogoda bardzo dobra na rower bo nie było gorąco..
Napisano 22 lipiec 2012 - 21:42
Cytat
........widocznie każdy woli dymac sam.......
............... chciałem pojeździć trochę z młodzieżą ale ................
od kilku dni nie mogłem się doprosić propozycji konkretnej trasy ;-) (nie celu wycieczki ale jej przebiegu).
Chciałem dołączyć gdzieś po drodze :mrgreen: Cóż - może "następną razą" ;-) :mrgreen:
Napisano 23 lipiec 2012 - 10:36
W przyszłą niedzielę jestem wolny i będę chciał się dołączyć, ale tak jak piszący wyżej Zorba, chciałbym znać przebieg trasy wcześniej.
Napisano 23 lipiec 2012 - 10:54
Napisano 23 lipiec 2012 - 18:23
@Henry, chamsin, ano wyszło bardzo dużo, ale gdyby się ktoś pojawił i chciałby pokręcić 50 km to nie byłoby problemu, pisałem że na miejscu sie dogadamy, jakby ktoś chciał pojezdzic to by przyjechał

Napisano 23 lipiec 2012 - 18:49
Co do niedzieli jaj mówiłem będę. Proponuję trasę na Zendek. W niedzielę nie ma tam praktycznie ruchu.
Katowice-Siemianowice-Dąbrówka Wlk-Dobieszowice-Sączów-Pyrzowice-Zendek-Toporowice-Dąbie-Strzyżowice-Wojkowice-Dąbrówka Wlk-Siemianowice-Katowice.
Myślę, że to jakieś 80-90 kim wychodzi. Jak start o 10 to na niedzielny obiad wszyscy się załapią.
Napisano 24 lipiec 2012 - 07:55
Cytat
jestem zaKatowice-Siemianowice-Dąbrówka Wlk-Dobieszowice-Sączów-Pyrzowice-Zendek-Toporowice-Dąbie-Strzyżowice-Wojkowice-Dąbrówka Wlk-Siemianowice-Katowice.
Myślę, że to jakieś 80-90 kim wychodzi. Jak start o 10 to na niedzielny obiad wszyscy się załapią.
Napisano 24 lipiec 2012 - 15:24

Chętnie bym się wybrał na jakiś trip, ale na relaksie, jestem laikiem strasznym

Jestem z Katowic i czasem widuję grupy śmigające po piotrowicach w strone centrum, kojarzy ktoś coś? Co to jest to całe IC ?
Pozdrawiam

Napisano 25 lipiec 2012 - 09:08
Dodaj odpowiedź