Katowice lub okolice początkujący ! Ktos powalczy wspólnie ?
Started By
blast
, 10 cze 2012 15:30
817 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28 lipiec 2012 - 20:50
Cytat
...................prognozy na jutro mocno deszczowe .....
.............. prognozy na dzisiaj także były "mocno deszczowe" i burzowe ;-)
Dotychczas się nie sprawdziły ;-) :mrgreen: (ale faktycznie zaczyna błyskać na wschodzie :evil: )
Bądźmy dobrej myśli ........ :!: :!: :!:
Napisano 30 lipiec 2012 - 08:36
Witać : ) Ile osób było ? Jaka trasa i jaka średnia ? : ) hmm prawie jak na policji : ) Za tydzień w niedziele na pewno jestem także może zapodawajcie już propozycje trasy, za tydzień będę jechał pod spodek z dąbrowy górniczej także jeśli ktoś chce się zabrać to można razem podjechać.
Napisano 31 lipiec 2012 - 17:04
Były 3 osoby, średnia chyba 27km/h, jak dla mnie akurat. Pojechaliśmy trasą taką jak henry pisał. Ja chętnie pojadę w niedziele.
Ale mam jeszcze jedną propozycję, jutro się na IC wybrać, ale tak razem, wiadomo nie cisnąć z czołówką, ale tak swoim tempem na rekonesans
Ale mam jeszcze jedną propozycję, jutro się na IC wybrać, ale tak razem, wiadomo nie cisnąć z czołówką, ale tak swoim tempem na rekonesans

Napisano 31 lipiec 2012 - 23:30
Właśnie tak czytam i czytam... i myślę, że po to robi się IC, zbiera się tylu kolarzy, reklamuje się, dba o to, żeby jak najwięcej ludzi przyjeżdżało bez względu na formę i rodzaj roweru, płeć czy kolor skóry :mrgreen: a nie po to, żeby kolejne grupki zbierały się w okolicy. Osobiście idę za tym, żeby na "Placu IC" (róg Mickiewicza i Stawowej, Katowice) zbierało się jak najwięcej osób, a później kto jedzie ten jedzie, kto naciska ten naciska, kto z tyłu ten z tyłu, a komu trasa nie pasuje może jechać gdzieś indziej 
Zapraszam jutro!

Zapraszam jutro!

Napisano 01 sierpień 2012 - 11:51
Ok panowie IC jest spoko i jest wlasnie tak jak piszecie tempo kazdy generalnie ustala sobie sam .Tylko ze ten temat dotyczy spotkan w wekendy a z tego co wiem IC jezdzi w srody i weekend tez ale dopiero od listopada wiec.... Niedziela na spokojny rozruch jak najbardziej a sroda na wutezony trening rowniez. :mrgreen:
Napisano 01 sierpień 2012 - 20:56
Byłem na IC, spróbowałem i jest totalnie super
Choć byłem gdzieś w czarnej dupie, ale sie jaram, przełamałem swoje bariery, już chce środę za tydzień 
chamsin W niedziele śmigamy? Można pocisnąć na lajtowo trasę IC, albo coś innego, jakaś pszczyna i okolice albo trasa zaproponowana przez Was chłopaki

chamsin W niedziele śmigamy? Można pocisnąć na lajtowo trasę IC, albo coś innego, jakaś pszczyna i okolice albo trasa zaproponowana przez Was chłopaki

Napisano 01 sierpień 2012 - 21:05
Od niedawna ludzie z IC umawiają się na jakieś trasy (czasami w góry na rowerach i z powrotem, czasami gdzieś w strony Będzina, czasem Ogrodzieńca...) w weekend (różnie, raz w sobotę, raz w niedzielę. Zapraszam na stronę fejsbukową - https://www.facebook...198617890184905

Dodaj odpowiedź