Czyli jednak piątek, nie sobota?
odnośnie IC - jechałem wczoraj, średnia z całości wyszła mi około 31.
Posted 04 September 2014 - 18:07
ok 10:00 !!!!!!!!!!!!!
startujemy tradycyjnie z palcu papieskiego w Sosnowcu zagórze ( kto nie wie jak trafić pisać na priv powiem jak dojechać , ale nie trudno trafić )
trasa moja z fajnymi wariacjamy podjazdów nie zabraknie
niestety ( 3km musimy z Olkusza do skrętu na Sułoszową pocisnąć główną traską na Kraków ,ale damy radę )
a potem doliną prądnika
w Ojcowie robimy bufet ! ja stawiam !!!
co by było niedomówień ![]()
to do zobaczenia jutro na trasie !
Pozdrawiam
Wojtek
Posted 04 September 2014 - 18:52
Główną trasą? W sensie A4?
a jest od Olkusza do Sułoszowej A4? dziwne pytania zadajesz
Seneka, nie masz się co martwić, ten kawałek nie jest jakoś tragiczny, da się przeżyć ;-) (jechaliśmy w tamtym roku od Ojcowa z Bracholem) powrót zróbcie sobie tą samą trasą od Ojcowa przez Sułoszową ;-) tam jest podjazdu milion kilometrów
masz gdzieś narysowaną trasę? podlinkuj ;>
ten weekend odpadam z jazdy, nieco inne plany są ale następny jestem otwarty na propozycje :-)
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły...
Posted 04 September 2014 - 19:38
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły...
Posted 05 September 2014 - 15:31
Dzięki Krzysztof, dzięki Wojtek.
Jakby mi kto 3 miesiące temu powiedział, że przejadę 150 km, to bym się popukał w czoło. A jakby dodał, że przejadę bez kryzysu, to bym go wysłał do wariatkowa.
Świetna trasa, rewelacyjne towarzystwo, jeszcze raz dzięki. U mnie 149 ze średnią 26 km/h.
Posted 06 September 2014 - 16:04
.........
Świetna trasa, rewelacyjne towarzystwo, jeszcze raz dzięki. U mnie 149 ze średnią 26 km/h.
No to już prawie 200 na horyzoncie się pojawiło :roll: :roll: :roll: . A tak na marginesie podczas "naszej " przejażdżki po Czechach rozmawialiśmy o Pradziadzie. Byłem tam dzisiaj i z formą nie jest źle chyba http://connect.garmi...ivity/583977143 ;-)
Posted 06 September 2014 - 17:45
No to już prawie 200 na horyzoncie się pojawiło :roll: :roll: :roll: . A tak na marginesie podczas "naszej " przejażdżki po Czechach rozmawialiśmy o Pradziadzie. Byłem tam dzisiaj i z formą nie jest źle chyba http://connect.garmi...ivity/583977143 ;-)
Wczoraj zrobiłbym i te 200 km w towarzystwie, bo naprawdę czułem się rewelacyjnie.
Oczywiście naszym czeskim spacerowym tempem.
PS Niestety dla niezalogowanych w GarminConnect wyświetlają się mile, farenhaity i inne dziwolągi, a nie widzę możliwości zmiany tego.