tour de france 2012
Posted 18 July 2012 - 21:03
Posted 19 July 2012 - 08:20
ba, walczył by o pudło;))
Znaczy się o najwygodniejszą celę w pudle? :mrgreen: :mrgreen:
Wyścig jest nudny i tyle. Wyścig robią kolarze i choć trasa sprzyja nudzie to jakby byli chętni do walki to by walka była... a tak to lipa. Evans jest bez formy albo inni w super formie. Zwłaszcza Anglicy i obcokrajowcy w Sky jakoś dziwnie wszyscy dobrze jadą.
Posted 19 July 2012 - 10:12
to jest po prostu kpina i jawne dymanie kibiców, sponsorów i wszystkich dookoła i kłamstwo w twarz "to nie ja, to tylko moja ręka" ...
a na "dole" jest tak samo albo i gorzej, bo prawdziwe kontrole zaczynają się na wyższym poziomie ...
później zdziwienie, że sponsorzy kolarstwo mają w pompie ... za koksowanie powinno być DOŻYWOCIE, może wtedy by przestali ?!
no nic, wyścig koksów trwa, a właściwie zakończył się po pierwszej czasówce, zamiast oglądać TdF lepiej samemu pokręcić :mrgreen:
Posted 19 July 2012 - 10:54
nie, nie oczyściłobyPytanie, czy wprowadzenie świadomego i kontrolowanego dopingu do pewnego poziomu oczywiście, oczyściłoby sytuację? ...
... na jakim poziomie , ten doping należałoby akceptować ?
jeśli nawet , dziś udałoby sie to ustalić
to na pewno , następnym krokiem (niebawem) będzie przesunięcie tej akceptowalnej granicy
a następnym, ....'róbta co chceta'
wówczas , to już by było można mówić
o cyborgach, a nie o ludziach
jarek
;-)
Posted 19 July 2012 - 11:29
za koksowanie powinno być DOŻYWOCIE, może wtedy by przestali ?!
I wyobraź sobie teraz tragedie chociaż jednego, który naprawdę przyjął jakąś pierdołę przez przypadek. I życie takich kolarzy, którzy by każdą pojedynczą przekąskę musieli własnoręcznie badać. Albo jak łatwo by było wysiudać jakiegoś nieprzyjemnego przeciwnika z gry.
Głupszego pomysłu dawno nie słyszałem.
Posted 19 July 2012 - 13:41
Co to miało być Nibali? Dał się przekonać uciekinierom żeby się odwalił, bo ich SKY będzie gonił. Szkoda na to patrzeć. A zapowiadało się tak ciekawie. Żenada z tymi podchodami.
Przecież nie miał najmniejszych szans na ujechanie 100 km przed peletonem. Tylko by się zmęczył. Pewnie będzie próbował później (może na HC i potem na zjazdach).
Zjazd z pierwszej premii był nieciekawy, kilka metrów i ściana.
Posted 19 July 2012 - 14:57
za koksowanie powinno być DOŻYWOCIE, może wtedy by przestali ?!
Głupszego pomysłu dawno nie słyszałem.
poznasz głupiego po słowach jego, mądralo, a ja dawno nie widziałem tak głupiego włączenia się do dyskusji jak stwierdzenie, że pomysł jest głupi lub głupszy, no ale internet przyjmie każdego BOHATERA
POKAŻ MI KOLEGO FARAMIR jednego SPRAWIEDLIWEGO niesłusznie i tragicznie oskarżonego !!! Co, nie ma ??? Więc, nie pier* głupot :mrgreen:
WYPAD Z KOKSAMI I ZERO LITOŚCI !!!!!!!
albo KOKSY DLA WSZYSTKICH :mrgreen:
tylko wtedy oddzielna kategoria KOKS !!!
i po co w ogóle te ściemy ?? prostytutki też dają d*, a niby to jest zakazane ... oficjalnie powinno się zezwolić na koksy, może nowi sponsorzy by dołączyli, szczególnie firmy farmaceutyczne :mrgreen:
Posted 19 July 2012 - 16:29
jak dla mnie to Froom wygrał TdF :mrgreen: , teraz jest jeszcze więcej wart niż po zeszłorocznej Vuelcie, ciekawe co wybierze:
- pozostanie sługusem za wielką kasę i zadowolenie się możliwością liderowania w innym wielkim Wyścigu ?
- a może jednak przejdzie do innego zespołu za wielką kasę i spróbuje wygrać TdF 2013 ?
... może mieć chłopak dylemat, w najgorszym wypadku będzie miał .... wielka kasę :-P
Posted 19 July 2012 - 17:42
Znalazlem fajna fotke z ciekawa mina w/w kolarza ;-)
http://cdn1.media.cy..._1_full_600.jpg
Posted 19 July 2012 - 17:49
http://www.naszosie....-turkey-na-epo/
już wiadomo czemu nie mogli go zgubić w Turcji inni zawodnicy :-D