Powrót Mistrza
Napisano 08 październik 2008 - 20:42
Napisano 08 październik 2008 - 20:44
Basso przyznał się do dopingu, a Ullrich odmówił badania DNA, co jest chyba równoznaczne.
Fakt Armstrong też odmówił, ale badania próbek z 1999 roku, z którymi nie wiadomo co do dziś się działo. Moga go badać przecież cały czas, miał najwięcej testów w przeszłości i nigdy nie wpadł.
Na TdF 2008 udowodniono PÓKI CO trzem osobom, a nad kolejnymi wiszą ciemne chmury i na 100% wpadną kolejni, bo również wzięto pod lupę próbki m.in. z IO w Pekinie. Przypomnijmy że CERA jest wykrywalna od niedawna i nie we wszystkich laboratoriach.
xubix, aby startować w wyścigu z cyklu PT trzeba mieć paszport biologiczny i jeździć w jednej z ekip Pro Tour lub ProContinental, które mają paszporty biologiczne. W 2009 może się to zmieni, jednak w wyścigu wyższej klasy niż X.1 jako niezrzeszony nie wystartujesz.
Napisano 16 październik 2008 - 22:00
Gosc_szudri_*
Napisano 03 listopad 2008 - 23:07
Gosc_felipe_*
Napisano 12 listopad 2008 - 12:48
Cytat
Armstrong wygrał zawody kolarzy górskich w Teksasie
PAP /10.11.2008 18:43
Lance Armstrong
Znakomity kolarz amerykański, siedmiokrotny triumfator Tour de France Lance Armstrong wygrał zawody kolarzy górskich Rocky Hill Roundup w miejscowości Smithville (stan Teksas).
Następnego zawodnika Armstrong wyprzedził o prawie dwie minuty.
37-letni Armstrong, po trzyletniej przerwie, zamierza powrócić do zawodowego peletonu i planuje start w styczniowym wyścigu Tour Down Under w Australii.

A oto zdjęcia z tunelu aero z zeszłego tygodnia:

Gosc_felipe_*
Gosc_Qba_*
Napisano 17 listopad 2008 - 22:58
Przeczytajcie drugi komentarz, kolega twierdzi, że bez Ricco jest nudno i pragnie ZŁAPANEGO KOKSIARZA ujrzeć znów w peletonie. Za to na wieść o Armstrongu, któremu NIGDY NIE UDOWODNIONO STOSOWANIA ŚRODKÓW DOPINGOWYCH wybucha wśród ludu gniew i zawiść, że co ten oszust znów w zawodowym peletonie szuka...
Czasami myślę, że co po niektórzy to mają tak nasrane we łbach, że strach się bać. Krew mnie zalewa jak czytam oskarżenia ciemnych tępaków kierowanych nienawiścią do Lanca na temat jego NIBY TO OSZUSTW NIGDY NIE POTWIERDZONYCH Z RESZTĄ a za chwilę równie zacofany agent pisze, że tęskni za PRAWDZIWYM OSZUSTEM I KOKSIARZEM... Ludzka głupota nie zna granic...
Napisano 18 listopad 2008 - 22:49
Moim zdaniem tak naprawdę to wszyscy w Peletonie ( łacznie z dyrektorami sportowymi )mają pełne portki, bo wróci BOSS i złoi wszystkim tyłki. No i jak będa wyglądać w oczach swoich sponsorów? Okaże się, że w tym całym zawodowym peletonie nie ma osobowości, nie ma gwiazdy. Dlatego chcąc uniknąc kłopotów zrobią wszystko żeby Armstrong nie pojechał w TdF.
A ja jestem za tym, żeby wrócił i pojechał. Coś się będzie działo. Już słyszę głosy naszych komentatorów. Bezcenne.
Pozdrawiam Brać Szosową.
Dodaj odpowiedź