Mój Dzisiejszy Trening
Started By
maciej1986
, 01 Dec 2012 17:20
15530 replies to this topic
#14035 Gosc_Koteł_*
Posted 02 March 2020 - 19:56
A ja muszę biegać czy być nie wiem, baletnicą lub kulturystą? Nie muszę. I nie chce. Nie trzeba być biegaczem żeby wiedzieć że 6 minut na kilometr to jest trucht... Od tego zaczynają początkujący praktycznie. Tak samo jak dobry biegacz nie musi w ogóle mieć roweru żeby powiedzieć że 50 km że średnia 25 na szosie po płaskim to nie jest nic wielkiego...
#14036 Gosc_Kuba__H_*
Posted 02 March 2020 - 19:59
Tak pytam tylko, bo chcialbym zobaczyc jak dlugo utrzymasz 6:00/km jak zaczynalem biegac zaczynalem od 7 na km koncow po roku zszedlem na 10 km ponizej 50 minut a na 5 km w okokice 23 minut ... To wbrew pozorom nie jest takie latweA ja muszę biegać czy być nie wiem, baletnicą lub kulturystą? Nie muszę. I nie chce. Nie trzeba być biegaczem żeby wiedzieć że 6 minut na kilometr to jest trucht... Od tego zaczynają początkujący praktycznie. Tak samo jak dobry biegacz nie musi w ogóle mieć roweru żeby powiedzieć że 50 km że średnia 25 na szosie po płaskim to nie jest nic wielkiego...
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
- beskidbike likes this
#14037 Gosc_Koteł_*
Posted 02 March 2020 - 20:01
Nie wiem , nie biegam nie mam w ogóle mięśni przystosowanych do biegu bo trenuje na rowerze, ale dla jakiegokolwiek biegacza który skupia się na bieganiu nie powinien być tomswden problem. Przy Twojej wadze chyba koło 95_100(?) To nie są złe wyniki. Ale jak Grzesiek się chwali tym jak by wygrał Boston Maraton to ... Xd
#14038 Gosc_Kuba__H_*
Posted 02 March 2020 - 20:04
Jak biegalem wazylem 91 jak jezdze to miedzy 90-95 roznie bywa dla mnie malo wazne. Wiem o co Ci chodzi, ale tutaj trzeba GM przyznac racje to jest trucht nawet ludzie ktorzy biegaja ponizej 4:30 robia rozbiegania w okolicavh 6+
#14040 Gosc_grzesiek32_*
Posted 02 March 2020 - 20:26
Inny typ wysiłku - cięższy. Pracują nogi, pracują ręce i to cały czas. Na rowerze wjedziesz pod górę i masz zjazd, koła same się kręcą, przy marszu /truchcie / biegu jesteś na górze a w dół nóżki i rączki nie odpoczną tylko trzeba nimi nawijać