Jump to content

Photo

Mój Dzisiejszy Trening

15530 replies to this topic

#14561 Gosc_Kuba__H_*

Gosc_Kuba__H_*
  • Gość

Posted 23 November 2020 - 10:03

Słabo to wyglada. Zanim na wiosnę wsiądę na szosę musze zejść z wagi poniżej 80 kg. Szoska sobie odpoczywa a w trenazer jest podpięty rower krosowy. Trochę sobie pofolgowalem z micha ostatnio o już było 89kg. Cel jest ambitny do wiosny i myślę, że jeżeli będę jeździł po 40-60 minut dziennie to się uda. Trzeba będzie jeszcze uruchomić aktywności około treningowe typu spacer itp. Pełna mobilizacja w niszczeniu wroga czyli fatu. Żadnych wymówek, żadnych przekąsek słonych, hot dogow czy kebabów. Jeżeli do wiosny moja waga będzie oscylowała nadal około 90 kg to pozbywam się szosy bo jak to będzie wyglądać kiedy szczupla dziewczyna mnie objeżdża na rowerze miejskim z wypożyczalni jadąc 28km/h gdzie ja na takim nie daje rady 20 jechać średniej.

Wysłane z mojego Redmi Go przy użyciu Tapatalka

Ten jaki troll, 100 razy zbanowany przychodzi ponownie, tutaj trzeba lekarza.

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

#14562 artho

artho
  • Użytkownik
  • 2,879 posts

Posted 23 November 2020 - 10:04

Fascynujące zjawisko na innych forach się z takimi nie spotkałem w takim stopniu. Co tutaj przyciąga takie osoby?

#14563 nwire

nwire
  • Użytkownik
  • 35 posts

Posted 23 November 2020 - 10:10

Zadne trolowanie. Widocznie to forum jest nie dla mnie ze wzgledu na slaba forme fizyczna. No trudno.

#14564 tessio

tessio
  • Użytkownik
  • 302 posts

Posted 23 November 2020 - 10:13

Na następnym koncie nie pisz o objeżdżających Cię dziewczynach na rowerach miejskich, wtedy jest szansa, że ktoś się nabierze ;)

• kaloo, 4gotten and samuraj_84 like this

#14565 nwire

nwire
  • Użytkownik
  • 35 posts

Posted 23 November 2020 - 10:34

Polakomilem sie na kupno szosy ogladajac kanal LeszekPawiePro czy cos takiego. Mowil tam, ze jezdzac na rowerze mozna szybko zgubic kilka kg i wyrobic noge. Jezdze cale lato i wiosne i nic nie schudlem a wrecz zgrubialem 3kg a przeciez przejechalem 1000km w tym czasie. Jednek to mit, ze rower pozwala schudnac - jest wrecz preciwnie bo po kazdej wyczerpujacej jezdzie po 20 km chce sie jesc i nadrabia sie kaloriami.

#14566 slaweuszek

slaweuszek
  • Użytkownik
  • 247 posts

Posted 23 November 2020 - 10:49

Spróbuj skakać na skakance, osobiście polecam. Kalorie i waga lecą w dół jak wściekłe.

Wysłane z X-ej generacji Note'sa ... z plusem

#14567 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2,475 posts
  • SkądBielsko-Biała

Posted 23 November 2020 - 10:54

Ten jaki troll, 100 razy zbanowany przychodzi ponownie, tutaj trzeba lekarza.

Myślisz, że to kolejne wcielenie Adasia? :D

#14568 nwire

nwire
  • Użytkownik
  • 35 posts

Posted 23 November 2020 - 10:58

Przyjde tu jak bede wazyl 74 kg.

#14569 Senninho

Senninho
  • Użytkownik
  • 1,384 posts
  • SkądSzczecinek

Posted 23 November 2020 - 11:00

Myślisz, że to kolejne wcielenie Adasia? :D

Tak to Adaś. Patrząc po tym co robi na rowerze na Strava chłopak zdrowy psychicznie nie jest. Jest za cienki na wyścigi, ma za dużo czasu wolnego i trochę na łeb siada. Kolegów nie ma, robi zdjecia kotom a to jest niebezpieczne. Szymonbike też lubi koty i jeśli to idzie w te stronę to jeszcze ok. Koty też lubi pewien nielubiany przywódca i jeśli pójdzie w te stronę... Ja jestem za ponownym banem tak na wszelki wypadek. Żeby dostępu do mediów publicznych choćby takich jak forum nie dawać bo się rozkręci i....

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

#14570 nwire

nwire
  • Użytkownik
  • 35 posts

Posted 23 November 2020 - 11:04

Moge prosic o link do profilu tego Adasia na Stravie? Ja Adasiem nie jestem no ale skoro tak uwazacie?

#14571 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2,475 posts
  • SkądBielsko-Biała

Posted 23 November 2020 - 11:08

Tak to Adaś. Patrząc po tym co robi na rowerze na Strava chłopak zdrowy psychicznie nie jest. Jest za cienki na wyścigi, ma za dużo czasu wolnego i trochę na łeb siada. Kolegów nie ma, robi zdjecia kotom a to jest niebezpieczne. Szymonbike też lubi koty i jeśli to idzie w te stronę to jeszcze ok. Koty też lubi pewien nielubiany przywódca i jeśli pójdzie w te stronę... Ja jestem za ponownym banem tak na wszelki wypadek. Żeby dostępu do mediów publicznych choćby takich jak forum nie dawać bo się rozkręci i....

Hehe...mam go na Stravie i faktycznie, w komentarzach i ogólnie, to co tam się odp.. to aż ciężko uwierzyć :P

#14572 nwire

nwire
  • Użytkownik
  • 35 posts

Posted 23 November 2020 - 11:12

Daj kolego link do Adasia na Strave. Ja tez mam konto na Stravie wiec nie jestem Adas a to mozna latwo sprawdzic.

#14573 Gosc_Kuba__H_*

Gosc_Kuba__H_*
  • Gość

Posted 23 November 2020 - 11:14

Daj kolego link do Adasia na Strave. Ja tez mam konto na Stravie wiec nie jestem Adas a to mozna latwo sprawdzic.

Dej swoje :) popaczymy. 

#14574 Gosc_Kuba__H_*

Gosc_Kuba__H_*
  • Gość

Posted 23 November 2020 - 11:18

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

Ale koty to ty szanuj kolego :) mam 3 i uważam się za normalnego człowieka :)  jak kazdy nienormalny zresztą ::D

• Prozor and beskidbike like this

#14575 nwire

nwire
  • Użytkownik
  • 35 posts

Posted 23 November 2020 - 11:20

https://www.strava.c...hletes/22075601

#14576 artho

artho
  • Użytkownik
  • 2,879 posts

Posted 23 November 2020 - 11:30

To teraz pytanie za 1000 punktów, ile zajmuje stworzenie konta na Stravie i wrzucenie tam 9 aktywności z dysku i 4 zdjęć? :P Miało być 1000km, na Stravie jest 450km w 2020.

Zrób wiarygodnego screenshota z całej strony z "My profile", "My account" z pola "Strava member since"... to może ktoś zacznie się zastanawiać... :P

#14577 nwire

nwire
  • Użytkownik
  • 35 posts

Posted 23 November 2020 - 11:35

No ale chyba sa daty dodania tych aktywnsci. Zreszta Konto zostalo zalozone albo na wiosne albo w wakacje o ile pamiatam. Mam nawet kolege z Sanoka, ktory jest tu adminem w obserwowanych i nawet dostalem lapke w gore od niego kilka razy. 1000 km zrobilem dwoma rowerami w tym roku a na Strave od dawna nic nie wrzucalem mimo, ze jezdzilem.

#14578 stryjek

stryjek
  • Użytkownik
  • 819 posts
  • SkądSobótka

Posted 23 November 2020 - 11:36

Polakomilem sie na kupno szosy ogladajac kanal LeszekPawiePro czy cos takiego. Mowil tam, ze jezdzac na rowerze mozna szybko zgubic kilka kg i wyrobic noge. Jezdze cale lato i wiosne i nic nie schudlem a wrecz zgrubialem 3kg a przeciez przejechalem 1000km w tym czasie. Jednek to mit, ze rower pozwala schudnac - jest wrecz preciwnie bo po kazdej wyczerpujacej jezdzie po 20 km chce sie jesc i nadrabia sie kaloriami.

Tysiaka to większość robi tu w miesiąc, a są i tacy jak impa czy kaido2 robiący 2-3 razy tyle:)
Na rowerze bez diety nie da się schudnąć, chyba że na początku.

#14579 Jarek.b

Jarek.b
  • Użytkownik
  • 88 posts
  • SkądTrójmiasto

Posted 23 November 2020 - 11:50

... i nawet dostalem lapke w gore od niego kilka razy. 1000 km zrobilem dwoma rowerami w tym roku a na Strave od dawna nic nie wrzucalem mimo, ze jezdzilem.

:D

Tak mi się skojarzyło:

Wysoki Sądzie! Powtarzam, nie uwierzę, że mój młodszy syn, choć narkotyków sam nie bierze sprzedaje je w mieście ludziom bardzo młodym Przecież kiedyś wygrał w ping-ponga zawody!

Tekst pochodzi z https://www.tekstowo...ata_dilera.html

• artho likes this

#14580 d.m.

d.m.
  • Użytkownik
  • 159 posts

Posted 23 November 2020 - 13:47

Ej, ale to chyba akurat nie jest adaś.

Reply to this topic