witam.mam cs600x i pro trener 5.bylem zadowolony do czasu jak zamontowalem sobie windows 10.okazuje sie ze polar pro trener 5 nie bedzie chodzil na 10-ce.da sie to jakos obejsc ?
nikt nie ma takiego problemu
Napisano 26 luty 2016 - 12:58
Napisano 26 luty 2016 - 13:24
Napisano 30 kwiecień 2016 - 19:53
Witam.
Mam pytanie dotyczące pulsometru polar CS500 + CAD
1. Czy jadąc np. z górki nie pedałując , zero i wliczane do średniej kadencji ?
2. Planuje trasę dajmy na to 50 km w jedną stronę , czy jest opcja żebym miał w drodze powrotnej (tej samej ) podgląd na dane z poprzedniej 50 -tki km , aktualnie robionej 50 - tki oraz sumę całości ??
Z góry dziękuje za info i pozdrawiam
Napisano 26 lipiec 2016 - 08:49
Witam,
V650 nie posiada opcji nawigacja do celu. Nie można do niego wgrać pliku ze śladem. Można tylko dodać trasy już przejechane wcześniej z urządzeniem. Nie jest możliwa każda ze wskazówkami. Z tego co się orientuję nie ma możliwości obserwacji profilu przewyższenia trasy.
To już się zmieniło. Polar wypuścił aktualizację firmware, teraz można wgrać trasę z GPX i jechać po niej. Nie ma wskazówek "skręć w lewo", ale nie trzeba jak w Garminie zacząć trasy od początku wgranej ścieżki - polar sam się zorientuje, że jesteś na trasie i dalej pokaże kreskę, po której należy jechać. Całkiem nieźle to działa.
Druga zmiana, która się pojawiła z nowym softem to możliwość (wreszcie) synchronizowania komputerka z telefonem przez BT - czyli można wgrać swój epic ride na Stravę bez podłączania się do kompa. W ten sposób synchronizuje się wszystko oprócz mapy - mapę trzeba wgrać przez kabel.
Faktycznie nie ma podglądu profilu trasy (tak jak np w Wahoo).
Napisano 10 wrzesień 2016 - 11:08
u dystrybutora www.sportkonsulting.pl
crankalicious.pl - profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji roweru
Napisano 14 październik 2016 - 13:28
Wiecie moze, czy RS800CX bedzie wspolpracowac z Duotrap S od Treka? Duotrap jest na ANT+ i Bluetooth Smart. Czujniki od RS800CX sa na W.I.N.d. ale Polar teraz z tego zrezygnowal i robi je bluetooth. Czy to oznacza ze:
1. Starsze modele obsluza te czujniki (a co za tym idzie tez DuoTrap S)
2. Starsze modele tego nie obsluza, a przestali produkowac W.I.N.D. wie maja w nosie ich uzytkownikow?
Pozdr.
Napisano 14 październik 2016 - 13:37
Opcja nr 2. W.I.N.D. przeminął z wiatrem.
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 20 październik 2016 - 08:28
Mam pytanie czy V650 będzie współpracował z tymi czujnikami?
https://www.topeak.c...-cadence-sensor
Czy muszą być tylko oryginalne czujniki Polara?
Zastanawiam się nad kupnem tego urządzenia ponieważ mam już sensor tętna H7, który mógłbym wykorzystać A V650 można już kupić poniżej 700 zł.