Koła Fulcrum
Gosc_Anonymous_*
Napisano 01 kwiecień 2009 - 19:47
Cytat
Dla ochłodzenia zainteresowania Fulcrumami informuję, że właśnie zakupione przeze mnie - nowiutkie Fulcrum 3 okazały się wadliwe (dotyczy tylnego koła). Problem tkwił w piaście. Musiałem koło reklamować :-x
Ja się nagrzałem na Fulcrum5 Evolution - czy kaseta SH 8 pasuje i czy nyple są stalowe - jeśli rzaden z tych warunków nie zostanie spełniony to nadal będę lubić moje trwałe, lekkie i oczywiście lanserskie Shimano whr-500 :-P
Gosc_Anonymous_*
Napisano 02 kwiecień 2009 - 20:45
Z tą Evolucją tak się nie spieszę bo później co dalej - pozostanie oprawić rower w ramki i się na niego gapić, ale już z jazdy zrezygnować.
W każdym razie takie kółka to będzie mój technologiczny szczyt lanserskich marzeń ;-)
Napisano 03 kwiecień 2009 - 06:02
Mnie osobiście g... obchodzi kto ma jaką noge , interesuje mnie zywotnosć takich kół i dane fizyczno-uzytkowe.
Poza ty zauwazyłem jak w dyskusji nie ma konkretów to zaczyna sie gadka kto ma jaki power.
Konkrety , co tam słychac w tych kołach ????? dalej.
Profesjonalny serwis i montaż kół do rowerów www.velotech.pl
Serwis rowerowy - Kraków tel: 666-316-604, velotech@vp.pl
Masz pytanie o koła - to zadzwoń najpierw !!!!!!! w godz. - 12.oo - 19.oo
Gosc_Anonymous_*
Napisano 03 kwiecień 2009 - 19:48
Cytat
Rozumiem i życzę wielu osiągnięć w lansowaniu się ;-)
Dzięki
ps. dla zainteresowanych mogę dać zdjęcia swoich słabych nóg

Spike dużo już zostało napisane na temat tych kół. Są lanserskie, głośno cykają, mają stalowe nyple, jak rypniesz w samochód to powypadywają szprychy i najważniejsze, że są zdecydowanie za drogie.
Napisano 03 kwiecień 2009 - 20:01
Zawsze to alternatywa dla robionych kół z poszczególnych komponentów.
Hhhehehe co do wypadania szprych , to ciekawe by to było jakby przy uderzeniu rower rozpadał się na cześci, które pózniej zbieramy do worka, do warsztatu i składamy od nowa. :-D
Napisano 04 kwiecień 2009 - 17:59
Chciałbym nawiązać do tematu kół fulcrum, sam używam od roku Fulcrum Racing 3 i jestem z nich bardzo zadowolony! Bardzo dobre koła za rozsądne pieniądze....Komfortowe, sztywne i lekkie. Znakomicie dają sobie rade na naszych dziurawych drogach.
Pozdrawiam
Napisano 04 kwiecień 2009 - 20:30
Napisano 05 kwiecień 2009 - 07:48
Gosc_kot szosowiec_*
Dodaj odpowiedź