warszawa - trasy
Started By
Gosc_emka_*
, 11 lut 2009 12:32
2336 odpowiedzi w tym temacie
Gosc_@ndy_*
Napisano 01 maj 2009 - 20:31
http://mapa.szukacz....tel&t=Kliknięty punkt
ta droga jest super, jest tam nowy asfalt, okolica tez jest fajna
ta droga jest super, jest tam nowy asfalt, okolica tez jest fajna
Gosc_Qba_*
Napisano 01 maj 2009 - 21:26
Z Jachranki najbardziej polecam drogę na Nowy Dwór Mazowiecki przez kałuszyn, Olszewnicę itd. Ładny asfalt i stysunkowo niewielki ruch... Na Pomiechówek (przez Orzechowo, Kikoły) średnio polecam bo choć asfalt- marzenie to duży ruch tirów.
Mniej więcej znam okoliczne drogi zarówno pod kątem jakości nawierzchni jak i natężenia ruchu.
Nie wiem jak długie robisz trasy ale mogę zaproponować Ci coś takiego:
START z Jachranki przez SKUBIANKĘ do drogi 61, następnie drogą 61 przez ZEGRZE, ZEGRZE POŁUDNIOWE, MICHAŁÓW-REGINÓW, STANISŁAWÓW DRUGI, LEGIONOWO do JABŁONNEJ i w niej do drogi 630, następnie drogą 630 przez RAJSZEW, SKIERDY, SUCHOCIN, BOŻĄ WOLĘ i w BOŻEJ WOLI proponuję skręcić prawo i dojechać do miejscowości GÓRA na drodze 631, następnie tą właśnie drogą przez JANÓWEK PIERWSZY, KRUBIN, OLSZEWNICĘ NOWĄ, KAŁUSZYN, SKRZESZEW do skrzyżowania z drogą 632 i drogą 632 w kierunku DĘBE a za DĘBE skręcić na IZBICĘ i JACHRANKĘ.
Sam często jeżdżę tymi drogami i generalnie są w porządku. Trasa dosyć krótka, nie powinna przekroczyć 5o - 6o km. Jeżeli za mało to spróbujemy poszukać czegoś dłuższego :-P
Pozdro!
Mniej więcej znam okoliczne drogi zarówno pod kątem jakości nawierzchni jak i natężenia ruchu.
Nie wiem jak długie robisz trasy ale mogę zaproponować Ci coś takiego:
START z Jachranki przez SKUBIANKĘ do drogi 61, następnie drogą 61 przez ZEGRZE, ZEGRZE POŁUDNIOWE, MICHAŁÓW-REGINÓW, STANISŁAWÓW DRUGI, LEGIONOWO do JABŁONNEJ i w niej do drogi 630, następnie drogą 630 przez RAJSZEW, SKIERDY, SUCHOCIN, BOŻĄ WOLĘ i w BOŻEJ WOLI proponuję skręcić prawo i dojechać do miejscowości GÓRA na drodze 631, następnie tą właśnie drogą przez JANÓWEK PIERWSZY, KRUBIN, OLSZEWNICĘ NOWĄ, KAŁUSZYN, SKRZESZEW do skrzyżowania z drogą 632 i drogą 632 w kierunku DĘBE a za DĘBE skręcić na IZBICĘ i JACHRANKĘ.
Sam często jeżdżę tymi drogami i generalnie są w porządku. Trasa dosyć krótka, nie powinna przekroczyć 5o - 6o km. Jeżeli za mało to spróbujemy poszukać czegoś dłuższego :-P
Pozdro!
Załączone pliki
Napisano 03 maj 2009 - 02:46
Odpadam. Ta impreza zakończyła się o wiele później niż planowałem, a nie chcę jutro robić teatru jednego mima pt. zombie na szosie...
Niemniej, gdyby ktoś reflektował na jazdę wczesnym (12-16/17) popołudniem na dystans ok. 100km, to oczywiście bardzo chętnie.
Niemniej, gdyby ktoś reflektował na jazdę wczesnym (12-16/17) popołudniem na dystans ok. 100km, to oczywiście bardzo chętnie.
Napisano 03 maj 2009 - 12:18
Zapraszam do obejrzenia fotek z wyścigu w Baboszewie
http://www.naszosie....szewo-01052009/
@ndy zajął II miejsce. GRATULACJE!!!
http://www.naszosie....szewo-01052009/
@ndy zajął II miejsce. GRATULACJE!!!